Shutterstock 1090646591 Under 10Mg
Dr. Holms Hotel
Emilia Lindberg: En ung sanger som er godt kjent i Norge og Sverige. Med sin enkle stil og presentasjon av gamle lesersanger har hun fått mange tilhengere. Emilia synger i country/gospel stil, og har en tett kommunikasjon med publikum. Hun har gitt ut mange plater

Geilo
Fjellfestival på

Avreisedato

13.09.2019

Varighet

4 dager

Pris fra

6 290,-
Shutterstock 795283309 Under 10Mg

REISERUTE:

Fra Midt Norge: Buss fra Ålesund fredag morgen via Sykkylven, Stranda, Innvik, Jølster, Lærdal og Hemsedal. Hjemturen går mandag morgen over Valdresflya til Lom g videre til Geiranger tilbake til Ålesund.

Fra Rogaland: Buss fra Vigrestad fredag morgen over Jæren til Stavanger Haugesund, Etne, Odda og Eidfjord. Retur mandag via Rjukan over Haukeli til Haugesund, Stavanger og Jæren.

Fra Bergen: Tog fredag formiddag fra Bergen. Retur med tog mandag morgen.

Fra Østlandet: Tog fra Oslo fredag formiddag. Retur med tog mandag morgen.

Dr. Holms Hotel
Dr. Holms Hotel

HOTELL:

Vi skal bo på Dr.Holms Hotel i sentrum av Geilo.

Hotellet har basseng, boblebad og badstueret i tillegg til et godt spa-tilbud. På hotellet finner vi også et bibliotek med peis og en avslappende atmosfære. Alle rommene TV og eget bad med dusj. De fleste rommene har utsikt over fjellet eller skogen.

Geilo Kulturkirke
Geilo Kulturkirke

PROGRAM:

Dette året har vi med oss sangeren Emilia Lindberg som lørdag kveld innbyr til minikonsert på hotellet. Søndag blir det gudstjeneste i Geilo kulturkirke. Ellers blir det samlinger om guds ord i hotellets konferanseavdeling både morgen og kveld.

Norge Aktiv Host Under 10Mg

UTFLUKTER:

Både lørdag og søndag legger vi til rette for fjellturer. Bussene tar dere med til egnet turområde. Vi har turalternativ både for de som ønsker å bruke hele dagen i fjellet og ha med matpakke fra hotellet, og for de som velger en litt kortere tur etter lunsj. Noen vil nok heller bli igjen på hotellet som ligger et steinkast fra handlegata på Geilo, eller ta en svømmetur i bassenget. Mulighetene er mange.

Frokost, lunsj og middag spiser vi samlet på hotellet. Her er også mange hyggelige sitteplasser som innbyr til trivelig sosialt samvær.

Velkommen på tur til Geilo!

Shutterstock 486679126 Under 10Mg
Shutterstock 125867801 1

Priser og betingelser

Pris fra 6 290,-

Tillegg for enkeltrom: 700,-

Stavanger: 6.790,-

Haugesund: 6.690,-

Bergen (med tog): 6.290,-

Møre: 6.790,-

Oslo (med tog): 6.290,-

Prisen inkluderer

 • Bussturen til og fra Geilo (tog fra Oslo og Bergen)
 • 3 overnattinger på dbl rom m/dusj og wc
 • 4 middager
 • 3 frokoster
 • 2 lunsjer
 • Konsert med Emilia Lindberg
 • Ferjebilletter
 • Kaffe og småkaker når vi raster underveis til og fra Geilo

Prisen inkluderer ikke

 • Enkeltrom
 • Utflukter
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.
  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.
  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.
  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.