20110606 175607
20110606 181330

Færøyene
Bli med til vidunderlige

Avreisedato

30.08.2018

Varighet

5 dager

Pris fra

12 450,-
Torshavn

1. dag: Torsdag 30.august

Utreise kl.18.45 fra Bergen med direktefly til Vagar, Færøyene hvor vi lander kl. 19.05 lokal tid. Det er mulig å få tilslutningsbilletter fra andre byer i Norge. Buss til Torshavn som er hovedstaden på Færøyene. Hotell Hafnia, hvor vi skal bo under hele oppholdet, ligger i sentrum av byen like ved Tinganes, den gamle og verna bydelen hvor Lagtinget holder til. Dette er et av verdens eldste fungerende parlament.

Thinganes

2. dag: Fredag 31. august

På formiddagen får vi en guidet vandretur rundt i byen og på Tinganes. Resten av dagen blir til fri disposisjon før vi samles til middag og samling på hotellet om kvelden.

3. dag: Lørdag 1. september

Sightseeingtur til Kirkjubø, stedet hvor man finner landets eldste kirke, Olavskirken, som stadig er i bruk. Her finner vi også ruinene av Magnuskatedralen, som i dag er på UNESCO’s verdensarvliste. Her finnes også den nydelige kongsgården som er bosatt av 17. generasjon. Utpå
ettermiddagen kjører vi til Klaksvik, som ligger på Nordøyene. Klaksvik er den nest største byen på Færøyene, og livsgrunnlaget er hovedsakelig fiske. Flere nordmenn som flyktet under 2. verdenskrig bodde i Klaksvik. Denne kvelden skal vi delta på sang- og musikkmøte i den lokale menigheten på Betesda. Koret deres med ca 100 sangere fra 17 til 80 år har imponert mange og er virkelig et av høydepunktene på turen!

Shutterstock 775390276

4. dag: Søndag 2. september

De som vil kan delta på møte i Frelsesarmeen i Torshavn på formiddagen. Etter møtet vil det bli utflukt til Nordøyene. Besøke Gjogv, som er kjent for sin naturhavn og kronprinsesse Marys benk. Her blir det lunsj, før vi drar videre og ser det høyeste fjellet på Færøyene, Slettaratindur 882 m, og klippeformasjonene i havet, Kæmpen og Kællingen. Middag på hotellet.

5. dag: Mandag 3. september

Tidlig avreise til flyplassen med flyavgang kl. 07.40. Lander i Bergen kl. 09.55, norsk tid.

Priser og betingelser

Pris fra 12 450,-

Tillegg for enkeltrom: 1250,-

Tillegg fra andre byer på forespørsel

Prisen inkluderer

 • Fly Bergen- Færøyene
 • Buss på rundreisen
 • Overnatting på hotell i dobbeltrom
 • 4 frokoster
 • 4 middager
 • 1 lunsj
 • Utflukter og guide i henhold til programmet
 • Reiseledertjenester

Prisen inkluderer ikke

 • Tilslutning fra andre steder i Norge
 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltidene
 • Forsikringer, tips.
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.
  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.
  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.
  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.