Sist oppdatert 09. februar, kl. 07:44

Informasjon vedrørende coronavirus

Jaffa M Evang Logo

Med Evangeliesenteret til Israel
Se Israel gjennom Bibelen!

Avreisedato

25.10.2018

Varighet

10 dager

Pris fra

17 530,-
Tel Aviv9

Dag 1

Torsdag 25. oktober: Norge - Israel

Avreise fra Gardermoen kl. 12:00 med Turkish Airlines. Ankomst Tel Aviv, via Istanbul, kl. 20:05. Buss og guide henter oss for reise til Prima Link Hotel i Petach Tikva og middag.

Middag
Israel Saligprisningsberget

Dag 2

Fredag 26. oktober: Tiberias

Etter frokost setter vi kursen nordover langs Middelhavet og stopper i Caesarea ved havet. Her besøker vi teateret, restene av kong Herodes palass, og ser over til veddeløpsbanen og litt av den gamle korsfarerbyen og muren. Vi tar en sving innom Akvadukten som forsynte byen med vann fra Karmel fjellet under romertiden. Så fortsetter vi opp til Karmelfjellet og til stedet Muchraka hvor profeten Elias kjempet mot Baal og Astarte profetene. Her har vi en fantastiskutsikt over Harmageddon/Jizreel-sletten og ut over Middelhavet. Her spiser vi lunsj. Når vi er fremme ved Genesaretsjøen besøker vi Bergprekenstedet og møteplassen hvor Jesus møtte disiplene etter oppstandelsen - Mensa Kristi, til sist på første dagen besøker Jesu egen by - Kapernaum og deretter tar vi bussen til Tiberias og hotell Restal.

Frokost Middag
Ben Tal 1165Moh Mot Syria

Dag 3

Lørdag 27. oktober: Gallilea

Dagen starter med båttur på Genesaretsjøen fra Tiberias til Nof Ginnosar. Så opp på Golanhøyden til fjellet Ben Tal, 1165 moh. Herfra har vi en fantastisk utsikt over Golan og langt inn i Syria og over til Hermonfjellet viss høyeste topp er på ca. 2.800 meter som ligger et stykke inn i Syria. Vi kjører sørover hele Golan og ned Yarmuk dalen (Goghopens Dal) og på vei tilbake til Tiberias stopper vi ved Jordanelven og gir anledning for dåp.

Frokost Middag
Cable Car Masada 2

Dag 4

Søndag 28. oktober: Tiberias - Jerusalem

Vi reiser langs den Jordanske grensen til Dødehavet og Masada borgen hvor taubanen tar oss opp ca. 400 meter til platået. Her får vi høre den fantastiske historien om jødenes kamp mot romerne i år 70 e.kr. Her spiser vi lunsj. Deretter blir det bading i Dødehavet før vi setter kursen opp til Jerusalem og vårt hotell Prima Park i vest Jerusalem.

Frokost Lunsj Middag
Davids By8

Dag 5

Mandag 29. oktober: Jerusalem

Vi begynner dagen med besøk ved klagemuren. Fortsetter til David senteret hvor vi får informasjon om tempelet på Jesu tid. Så over til Ophel høyden og Davidsbyen. Går ned Warren Shaft til Gihon kilden hvor kong Salomo ble salvet til konge over Israel og avslutter ved Siloah dammen. De som ønsker å gå gjennom Hiskias tunellen må ha sko som tåler vann (sandaler) og med-bringe lommelykt. Vi andre går gjennom en kortere tunnel uten vann. Så avslutter vi besøket i Hanegalskirken – Galicantu og Nattverd salen.

Frokost Middag
April Israel Gravhagen

Dag 6

Tirsdag 30. oktober: Jerusalem

Vi begynner dagen med besøk i Gordons Golgata. Så tar bussen oss opptil Oljeberget med en fantastisk utsikt over byen og områdene omkring. Så spaserer vi ned til Tårekirken og videre ned til Getsemane hvor vi samles i hagen etter et besøk i kirken. Så går vi over Kedrondalen og opp til Betesda dam før vi fortsetter på Via Dolorosa. Resten av dagen til egen disposisjon.

Frokost Middag
Israel Jerusalem 03

Dag 7

Onsdag 31. oktober: Jerusalem

Fridag i Jerusalem. Reiseleder gir gode råd. Hva med litt shopping i basarene i Gamlebyen? Da vi bor ca. 3 km fra Gamlebyen, blir det buss inn til byen etter frokost og vi blir hentet på ettermiddagen.

Frokost Middag
Yad Vashem3

Dag 8

Torsdag 1. november: Jerusalem - Joppe - Tel Aviv

Før vi forlater Jerusalem besøker vi Yad Vasheim, minnesmerke over falne jøder under annen verdenskrig. Så setter vi kursen mot Middelhavet og Joppe, og avslutter dagen med ankomst Metropolitan hotell i Tel Aviv.

Frokost Middag
Tel Aviv2

Dag 9

Fredag 2. november: Tel Aviv

Fridag med mulighet for shopping, strandliv og vandring langs promenaden i Tel Aviv.

Frokost Middag
Tel Aviv18

Dag 10

Lørdag 3. november: Israel - Norge

Tidlig avreise, 04:00, fra hotellet til Ben Gurion som tar oss hjem til Norge med fly kl. 07:30. (oppmøte 3 timer før)

Ankommer Gardermoen kl. 16:30 via Istanbul.

Ben Tal 1165Moh1
Davids By3
Jaffa6
Aquaduct Cecarea Ved Havet
Bat Pa Genesaret Sjoen
Mensa Christi4

Priser og betingelser

Pris fra 17 530,-

Tillegg for enkeltrom: 5.960,-

Prisen inkluderer

 • Flyreise Oslo - Tel Aviv med retur.
 • Flyskatter nok 1.740.- (kan forandre seg.)
 • Assistanse på flyplassen i Tel Aviv ved ankomst og avreise.
 • Transport flyplass - hotell - flyplass.
 • Opphold på hotell i dobbeltrom.
 • Båttur på Genesaretsjøen.
 • Taubane til Masada.
 • Frokost og middag alle dager.
 • Rundreise ifølge det oppsatte program.
 • Inngangspenger til severdighetene.
 • Skandinavisk talende guide på rundturen.
 • Norsk reiseledelse.

Prisen inkluderer ikke

 • Tips til hotellbetjening, guide og sjåfør med 61 USD som legges i en konvolutt med navn på og gis til reiseleder.
 • Drikke til inkluderte måltider
 • Reiseforsikring
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D Plussreiser

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  • • Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,-
  • • Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum
  • • Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakke-reiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattings-sted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillings-forsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbe-stilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reise-mål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.