Sist oppdatert 30. juni, kl. 10:10

Informasjon vedrørende coronavirus

Folk på tur
Thon hotell Skeikampen
Tur i skogen

En annerledes langhelg med aktivt fortegn
Når livet blir mer

Avreisedato

24.09.2020

Varighet

4 dager

Pris fra

3 990,-
Voksne på hiking

Det blir bibelsamling på formiddag etter frokost, og temasamling og sosialt samvær om kveldene. På en av samlingene vil tema være; «Når livet blir mer» Berit Nesset Otterlei og Aud Karin Kjølvik Ringvoll vil være forelesere, Ragnar Ringvoll holder
andakter over temaet «med Jesus i båten», og leder oppholdet. Kjell Harald Otterlei tar ansvar for vandreturene. Det vil bli tilbud om ulike ruter. Han vil også arrangere sykkelturer for de som ønsker det.

Turen starter med felles middag torsdag kveld, og du må komme deg til hotellet på egenhånd.

Thon hotel Skeikampen har fine rom, koselig atmosfære og god kortreist mat. Turen inkluderer frokost og middag alle dager. Det er mulig å smøre seg niste til turen for et tillegg i pris.

Det er milevis med godt merkede stier på Skeikampen. Lange og korte turalternativer med ulike høydepunkter på veien. Noen går til eller via topper, i skogen, inn til et fiskevann eller du kan velge å gå en rundtur. Vandring har vært essensielt for turistene på Skeikampen de siste 140 årene og passer for folk i alle aldre. Det flotte med terrenget på Skeikampen er at du kan velge høyfjellet en solskinnsdag og skogen i ruskevær.

Trenger du felleskap, og en oppmuntring i hverdagen er dette en fin mulighet!

Frokost Middag
Hentet fra thon hotel skeikampen frokost 11
To på tur
På fjell tur
To på sykkel tur
Hentet fra thon hotel skeikampen salongbar 4
Vann og trær
En som vandrer på tur
Føtter på tur
Jente på fjelltur
Sykkel i skogen
Jogger på tur
På topp tur
Svarthvit sykkel bilde
På vei ned fra fjell

Priser og betingelser

Pris fra 3 990,-

Bestill

Prisen inkluderer

 • Overnatting i dobbeltrom på Thon hotell Skeikampen inkludert halvpensjon.
 • Nistepakke 2 dager
 • Program
 • Reiseledertjeneste

Prisen inkluderer ikke

 • Drikke
 • Transport til og fra hotellet
 • Øvrige måltider
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.