Dolomittene 2 Som Vandrer
Dolomittene Fjell

Dolomittene Fly & walk
Aktivferie

Avreisedato

02.12.0002

Kommer snart

Dolomittene Fly & walk

Aktivferie i et av Europas mest naturskjønne områder. Vandreturer, sykkelturer og opplevelser under oppholdet på Santer Spa Hotel i Toblach.

Mandag 2. juli

Avreisedag

Flyavgang fra Gardermoen til München kl 11.40. Her venter bussen vår. Turen går sørover gjennom Bayern, til Tyrol, forbi Innsbruck og gjennom det berømte Brennerpasset til Dolomittene.

I Toblach sjekker vi inn på Santer hotell hvor vi skal bo hele uken. Middag på hotellet om kvelden.

2. – 7. dag: Dolomittene

Tirsdag tar vi det med ro på hotellet og gjør oss litt kjent i nærområdet.

Kort utflukt (ca 15 min. kjøring) fra hotellet til et nydelig område der vi går rundt Innsjøen Pragser Wildsee.

Utfluktspris € 10.

Onsdag: Fjelltoppdagen.

Vi tar buss så langt den går, før vi går over i spesialbusser som kjører opp til Plätzwisse, 1991 moh. Der starter vår ca 2,5 t. vandring opp til toppen av fjellet Dürrenstein. Toppen ligger på 2839 moh. og er det høyeste punktet vi vil komme på denne uken.

Utfluktspris € 25.

Torsdag: Dagsutflukt til Cortina, OL byen fra 1956.

Du kan velge om du vil være med bussen, eller om du vil leie en sykkel og sykle dit. (32 km) I tillegg til å besøke Olympiastadion, skal vi ta taubanen opp til Falloria, 2123 moh. og videre jeep-skyss opp til 2300 moh.

Utfluktspris: € 40

Fredag: Dagen for den mest kjente vandreturen.

Vi kjører mot Misurina, der vi tar av og kjører oppover til hele 2300 moh. Her snører vi turskoene og vandrer i vei rundt de verdensberømte toppene Tre Cime/Drei Zinnen. Hele runden tar ca 4 timer, (total stigning 150 meter). Lokalguide blir med på hele turen.

Utfluktspris: € 40

Lørdag: Sykkeltur til Lienz i Østerrike, 45 km fra Toblach.

Vi starter på 1200 moh og slutter på 700 moh, så her er det godt med nedoverbakker hele veien. Etter en god pause i Lienz, tar vi med oss sykkelen på toget tilbake til Toblach.

Utfluktspris: € 50

Søndag: Vi kjører østover mot grensen til Østerrike, til Obervierschach.

Taubane opp til 2050 moh, hvor vi starter dagens vandring. Vi går opp på fjelltoppen Helm Monte Elmo, 2434 moh. På toppen står du med en fot i Italia og den andre i Østerrike. Vi går videre inn i Østerrike og innover fjellet til Silliaur Hütte (fjellstue). Vi tar en annen vei tilbake og tar taubanen ned til Sexten Sesto. Rutebuss tilbake til Toblach.

Utfluktspris: € 35

Mandag 9.juli

Hjemreisedag

Buss fra Toblach til München. Flyavgang kl. 14.00, via Frankfurt til Gardermoen kl. 18.00.

Priser og betingelser

Tillegg for enkeltrom: 2100

Prisen inkluderer

 • Flyreise Oslo –München t/r
 • Bussrundturen i god norsk turbuss
 • 7 overnattinger i delt dobbeltrom på godt hotell
 • 7 frokoster
 • 7 middager
 • Reiseledertjenester

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til maten
 • Utflukter
 • Betingelser for denne turen

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 46 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 1000,-

  · Avbestilles turen mellom 45 og 32 dager før avreise tilbakebetales ikke depositum (kr 2000)

  · Avbestilles turen mellom 31 dager og 15 dager, kreves 50% av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15. PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise. På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller. Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

 • Utflukter

  Tirsdag: €10

  Onsdag: €25

  Torsdag: €40

  Fredag: €40

  Lørdag: €50

  Søndag: €35

  Totalt: €200

  Ved bestilling av alle utfluktene ved påmelding €190