2022 06 30 Dag 6 Tur til Drei Zinnen 59
2022 06 30 Dag 6 Tur til Drei Zinnen 19

Dolomittene
Aktiv ferie

Avreisedato

23.07.2023

Varighet

6 dager

Pris fra

17 950,-

Dolomittene

Med sine steile fjellvegger, taggede fjelltopper og frodige daler er Dolomittene det perfekte stedet å tilbringe noen fine sommerdager. På denne turen har vi fire hele dager til vandringer i det svært populære fjellområdet nord i Italia.

2022 06 30 Dag 5 Tur til Durrenstein 2839 moh 97

Dag 1: Søndag 23. juli

Avreise fra Gardemoen kl 11.35 med Lufthansa direkte fra Gardermoen til München. Ankomst Bayerens hovedstad München kl 13.50. (Muligheter for tilslutning fra andre byer)* På flyplassen venter bussen vår på oss og vi starter turen sørover gjennom flatt landskap mot de mektige alpene. Vi krysser grensen til Østerrike, passerer Innsbruck og krysser grensen til Italia over Brennerpasset. Vi fortsetter videre østover til det lille tettstedet Toblach, midt i hjertet av Dolomittene hvor vi skal bo i 4 netter på spa hotellet, Hotel Union. Middag og samling på hotellet om kvelden.

Middag
2022 06 30 Dag 6 Tur til Drei Zinnen 21

Dag 2 - 5: Mandag 24. juli – Torsdag 27. juli

Med sine steile fjellvegger, taggede fjelltopper og frodige daler er Dolomittene det perfekte stedet å tilbringe noen fine sommerdager. Vi har fire hele dager til rådighet i de storslåtte fjellområdene og disse dagene skal vi bruke til vandringer i denne flotte naturen. Etter frokost tar vi på oss turtøyet og gjør oss klar for fjelltur. Vi vil legge opp alternative ruter å velge mellom. Det vil være et tilbud både for deg som er godt trent og ønsker litt lengre krevende turer, og litt enklere ruter for deg som ønsker det.

Det blir lagt opp til 3 felles vandredager. Den siste dagen blir det ikke felles vandretur, men det blir lagt til rette for det for de som ønsker det. Det vil også bli tilbud om å bli med på en sykkeltur til den fantastiske byen Lienz i Østerrike denne dagen.

Turtilbudene vil bli presentert på kveldssamlingene dagen før, da en også må ta hensyn til været på slike turer.

Det er også mulig å bli igjen i Toblach og spasere i området rundt hotellet eller benytte seg av hotellets fasiliteter. Hotel Union har egen spaavdeling med innendørs svømmebasseng.

Hver kveld samles vi til felles middag og samling på hotellet.

Frokost Middag
2022 06 30 Dag 5 Tur til Durrenstein 2839 moh 70

Dag 6: Fredag 28. juli

Vårt opphold i de italienske alpene er over og vi setter kursen hjemover. Vi kjører tilbake over Brennerpasset til Østerrike igjen, krysser landet der det er på sitt smaleste og fortsetter over grensen til Tyskland og videre til flyplassen flyplassen nord for München Flyavgang med Lufthansa kl 15.55. Ankomst Gardermoen kl 18.05. (Mulig med tilslutninger til andre byer*)

Frokost

Priser og betingelser

Pris fra 17 950,-

Tillegg for enkeltrom: Kr 1500

Pris på tilslutning fra andre byer på forespørsel

Bestill

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo - München og München– Oslo
 • Busstransport i henhold til programmet
 • 5 overnattinger med frokost
 • 5 middager
 • Billetter til gondoler på felles vandreturer
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Sykkelleie og returbillett (tog) fra Lienz
 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltidene
 • Mat på flyet
 • Forsikringer
 • Tips
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår B

  Denne turen har følgende avbestillingsregler:

  • Avbestilles turen innen 66 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 500,-
  • Avbestilles turen mellom 65 og 35 dager før avreise tilbakebetales ikke depositum
  • Avbestilles turen mellom 35 og 15 dager før avreise kreves 50% av turprisen
  • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  • Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.