Tallinn
Estlands hovedstad

Avreisedato

02.06.2019

Varighet

7 dager

Pris fra

8 450,-

Tallinn

Start sommeren med et besøk i Estlands hovedstad, havnebyen Tallinn. Byen som er en av Europas best bevarte middelalderbyer.

Hele gamlebyen er på UNESCOs liste over verneverdige steder og er berømt for sine smale brosteinsgater og monumenter fra middelalderen. Tallinn er preget av optimisme og tro på fremtiden. Samtidig er befolkningen opptatt av å bevare det ekte estlandske. På denne turen vil du få oppleve selve byen med de severdighetene den har å by på. Vi får en guidet rundtur med lokalguide som gjør oss litt bedre kjent med hovedstaden Tallinn og republikken Estland som i 2018 feiret sin 100-års dag Vi skal bo godt på Hotel L’ Ermitage i sentrum av byen.

Dag 1

Søndag 2.juni

Avreise fra Haugesund kl 09.30, Tilslutning fra Bergen, Stord og Stavanger. Buss til Oslo. Overnatting og middag på Holmenkollen Park Hotel.

Middag

Dag 2

Mandag 3.juni

Avreise med buss fra Oslo kl 07.00. Turen går østover via Ørje til Ørebro og videre til Stockholm. Avgang fra Stockholm med Tallink sin ferje kl 17.30. Middagsbuffet om bord om kvelden.

Frokost Middag

Dag 3

Tirsdag 4.juni

Frokost om bord før vi ankommer Tallinn kl 10.00. Etter ankomst møter vi vår lokalguide som tar oss med på en spennende runde gjennom byen. Turen går så videre til hotellet hvor vi sjekker inn for de neste to nettene. Middag på hotellet om kvelden.

Frokost Middag

Dag 4

Onsdag 5.juni

I dag besøker vi to av menighetene som NMS er engasjert i, Saku og Mustamäe. De ligger noen kilometer utenfor Tallin sentrum. Vi får litt informasjon om NMS sitt arbeid i Estland av misjonær Magne Mølster. Middag på hotellet om kvelden.

Frokost Middag

Dag 5

Torsdag 6.juni

Dette er siste dagen i Estland og etter frokost skal vi besøke den flotte Kadriorg parken. Inngang i parkanlegget er gratis. Om noen ønsker å gå inn i slottet som huser en formidabel kunstutstilling så er det mulighet for det (Ikke inkludert i turprisen). Tilbake i sentrum blir det litt tid på egenhånd før vi setter oss i bussen og kjører til terminalen kl 16.30. Båtavgang kl 18.00. Middagsbuffet om bord.

Frokost Middag
Scandic Holmenkollen Park Hotel
Scandic Holmenkollen Park Hotel

Dag 6

Fredag 7.juni

Frokost om bord før ankomst Stockholm kl 10.15. Vi kjører vestover på E18. Passerer Ørebro og Karlstad før vi krysser grensa ved Ørje. Lunsjstopp underveis. Ankomst Oslo ca kl 20.00. Middag og overnatting på Holmenkollen Park Hotel.

Frokost Middag

Dag 7

Lørdag 8.juni

Buss til Haugesund over Haukeli. Korrespondanse fra Haugesund til Bergen, Stord og Stavanger.

Frokost

Priser og betingelser

Pris fra 8 450,-

Tillegg for enkeltrom: 285,- per natt

Bestill

Prisen inkluderer

 • Bussturen
 • 6 overnattinger i dobbeltrom/lugar med frokost, (Oslo 4)
 • 7 middager (Oslo 5)
 • Båt Stockholm – Tallinn tur/retur
 • Guide i pakt med turprogrammet

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider og drikke til maten
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  ·         Avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  ·         Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  ·         Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

   

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på  ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- 

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.