DJI 0931
3 X7 A7717
3 X7 A4595

Julecruise MS Bruvik
Vi synger julen inn

Avreisedato

09.12.2023

Varighet

1 dag

Pris fra

1 350,-
IMG 4800

Program for dagen:

Lørdag 9.desember inviterer vi deg på julecruise i en av fjordene nær Ålesund.

Underveis får vi minikonsert med Sarah og David Åström, og det blir allsang av kjente julesanger. Om du liker å synge med kan du få være med på det- om du bare liker å høre på er det også fint.

Ved lunsjtid blir det dekket julelunsjbuffet med varme og kalde retter og dessert.

Vi har også med oss Johan Halsne som i kjent stil byr på loddsalg og utlodning. Kanskje er det du som drar hjem med en av gevinstene.

Bruvik2

MS Bruvik

Bli med om bord i den ærverdige fjordbåten MS BRUVIK på julecruise. Båten er pyntet til jul og dekket til et godt måltid underveis. Denne dagen vil vi ha båten helt for oss selv. Vi seiler inn i en av fjordene - hvilken blir bestemt av været denne dagen. MS Bruvik er en nydelig, romslig og komfortabel fjordbåt i vintage stil. Om bord finner vi et stort utendørs dekk og to romslig salonger med store vindu som gir god utsikt til den fantastiske naturen.

3 X7 A0004
IMG 4800
IMG 4773
IMG 4765
3 X7 A4420
IMG 4747

Priser og betingelser

Pris fra 1 350,-

Båten har påstigning følgende plasser:

Langevåg- Lerheimskaia kl. 09.00/retur 16.00

Ålesund-Rådhuskaia kl. 09.30/ retur 15.30

Prisen inkluderer

 • Båttur
 • Julelunsjbuffet
 • Minikonsert
 • Program

Prisen inkluderer ikke

 • Drikke til maten
 • Betingelser for denne turen

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  Ved avbestilling innen 1 uke før turen belastes kun et gebyr på kr 300,-

  Ved avbestilling mindre enn 1 uke før turen, eller ved manglende frammøte kreves 100% av turprisen

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris.

  PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018 PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor. Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.