Familietur til Brasil
Påsken 2020

Avreisedato

03.04.2020

Varighet

15 dager

DAG 1 - 7 Rio Fredag 3. - torsdag 9. april

Vi begynner i «Den vidunderlige byen», Rio de Janeiro. Her bader vi i bølgene på Copacabana, tar gondolbanen opp til Sukkertoppen og ser solen gå ned mens gate-lysene tennes. En annen dag tar vi toget opp til Corcovado-fjellet, nyter utsikten og kikker opp på den 38 meter høye Kristusstatuen som står vendt mot byen med utstrakte hender. I Rio er det også mulig å få med seg et skikkelig sambashow, oppleve brasilianske fotball på Maracanã, besøke Favelaen og dra på båttur.

Torsdag 9. april flyr vi fra Rio til Curitiba.

DAG 8 - 12 Curitiba Fredag 10. - tirsdag 14. april

Turen går videre til Curitiba. Dette er en by som er ukjent for de fleste nordmenn. Byen ligger i Sør-Brasil ca. et par timer fra havet og er hovedstaden i delstaten Paranã. Curitiba har ca. 2 millioner inn-byggere og er blant annet kjent for sine 320 tusen store, grønne trær langs bygatene. I Curitiba besøker vi den lutherske preste- og misjonærskolen, FATEV, og vi får innblikk i kirkens nye, urbane kirkeplantingsprosjekt. Vi får også med oss «Kristi lidelseshistorie» på en utescene langfredag, sammen med ca. 20 tusen andre. For de spreke og motiverte, er det også mulig med en gåtur gjennom Atlanterhavsregnskogen ned til kysten, eller en kan ta toget.

Tirsdag 14. april flyr vi til Foz do Iguaçu.

DAG 13 - 17 Foz Tirsdag 14. - lørdag 18. april

Det siste stoppestedet på turen er Foz do Iguaçu, byen som ligger på grensen mellom Brasil, Argentina og Paraguay. Her står natur-opplevelsene i kø! Iguazufallene er blant Sør-Amerikas viktigste turist-mål og består av i alt 250 fossefall hvorav de største er på hele 80 meter. Vi vandrer rundt i noe som minner om en paradishage; én dag på Brasilsiden og én dag på Argentina-siden. Her er det mulig med heli-koptertur, rafting og båtturer med en god dusj inkludert i prisen. De som vil kan besøke en vakker fugle-park, dra over vennskapsbroen til Paraguay på Harryhandel eller få en omvisning på kraftverket Itaipu, som lenge var verdens største vannkraftverk.

Vi flyr fra Foz til Stavanger lørdag 18. april og er hjemme søndag 19. april 2020

Priser og betingelser

Vi jobber med å få programmet og prisene på plass og håper å ha dette klart juni/juli 2019.


Meld din interesse ved å registrere deg i dag, så vil du få mulighet til å vurdere påmeldingen når pris og vilkår foreligger.

Venteliste

Fyll ut skjemaet under for å sette deg på venteliste for Familietur til Brasil (3.04 – 19.04 2019) med Mona og Rasmus Gjesing.