Shutterstock 1082204462 under 10mg
Nederland Amsterdam under 10mg

Holland
Blomstringstur

Avreisedato

14.04.2023

Varighet

7 dager

Pris fra

15 550,-

1. dag Fredag 14. april: Stord – Haugesund – Stavanger – Kristiansand / Oslo - Kristiansand

Bussen starter på Stord, Leirvik kl 06.50, og kjører via Aksdal kl 07.35, Mjåsund kl 07.45, Stavanger kl 09.25, Sandnes kl 09.50, Bue 10.20, Kristiansand 14.30.

Bergen: For å nå frem til Kristiansand i tide til å rekke båten så kan vi ikke ha avreise fra Bergen denne morgenen. Vi tilbyr overnatting på Stord fra dagen i forveien. Ta kontakt for tilpasset reiseopplegg og pris fra Bergen til Stord.

Fra Oslo Avreise med tog fra Oslo kl 09.25, ankomst Kristiansand kl 14.00.

I Kristiansand samles gruppen og det er båtavgang kl 15.30 med Holland Norway Lines fra Kristiansand til Eemshaven i Nederland. Middagsbuffet om bord. Overnatting i utvendige lugarer.

Middag
Vollendam
Vollendam

2. dag Lørdag 15. april: Eemshaven - Amsterdam

Vi legger til kai i Eemshaven kl 10.00. Vi kjører forbi universitetsbyen Groningen, og etter en svipptur gjennom Sneek, kommer vi ut på det imponerende Afsluitdijk. Lunsjstopp i den særpregede fiskerlandsbyen Volendam. Siste etappe går mot Amsterdam hvor vi skal bo i tre netter utenfor byen på Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol.

Frokost Middag
Blomsterparken Keukenhof
Blomsterparken Keukenhof

3. - 4. dag, Søndag 16. og mandag 17. april: Holland

Søndag starter vi med besøk i den imponerende blomsterparken Keukenhof. Her skal vi rusle rundt hele formiddagen. Etter lunsj går turen til Den Haag hvor vi blant annet får se Mesdags berømte rundmaleri. Mandag legger vi turen til Amsterdam. Vi starter tidlig fra hotellet og besøker først Anne Frank-huset. Kanaltur i Amsterdam sentrum står også på programmet denne dagen.

Frokost Middag
Osnabruck -Turm Burgergehorsam
Osnabruck -Turm Burgergehorsam

5. dag Tirsdag 18. april: Amsterdam – Hamburg

Oppholdet i Holland er over for denne gang. Vi kjører via Osnabrück forbi Hamburg og videre et stykke nord for byen hvor vi skal bo denne natten. Turavslutning og middag på hotellet om kvelden.

Frokost Middag
Color Line

6. dag Onsdag 19. april: Hamburg – Kiel

Etter en rolig frokost, kjører vi de få milene til Kiel. Avgang med Color Line sin cruiseferje kl 14.00. Stor middagsbuffet bord.

Frokost Middag
Buss på vei shutterstock 2017under 10mg

7. dag Torsdag 20. april: Hjemreisedag fra Oslo

Frokosten spiser vi under innseilingen til Oslo. Vi legger til kai kl 10.00. Vi kjører til sentralbanestasjonen og her tar vi farvel med gjester som hadde avreise fra Oslo og Bergen.

Turen går sørover langs E18 gjennom Vestfold og Telemark til Kristiansand. I Lyngdal blir det middagsstopp (inkludert for gjester med avstigning etter Lyngdal) før vi fortsetter til Stavanger, Haugesund og Stord.

Tog til Bergen: Gjester fra Bergen blir kjørt til Sentralbanestasjonen. Turen fra Oslo til Bergen går med tog over fjellet.

Frokost Middag

Priser og betingelser

Pris fra 15 550,-

Prisen inkluderer

 • 6 overnattinger i dobbeltrom / lugar m/ dusj og wc.
 • 7 middager (fra Oslo, Agder, Vestfold og Telemark 6 middager)
 • 6 frokoster
 • Inngangspenger i pakt med turprogrammet
 • Ferjebilletter
 • Kaffe og småkaker når vi raster

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til maten
 • Forsikringer
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.
  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.
  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.
  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.