Tenerife Las Americas strand
Tenerife strand Los Cristianos

Tenerife
Bibelferie ved Atlanterhavet

Avreisedato

04.03.2018

Varighet

15 dager

Pris fra

6 300,-

Fulltegnet

Tenerife

Tenerife er den vakreste og frodigste av Kanariøyene. Lengter du etter sol er dette stedet!

Øya er meget variert med velduftende pinjeskoger, bananplantasjer, unike blomsterarter og verdens største vulkan-krater. Spanias høyeste fjell, Teide, (3718 moh), finnes også på denne øya. Øyas fineste strand, ”Playa de las Vistas,” ligger mellom Playa de las Americas og Los Christianos. Vårt nye ferieparadis ligger i feriebyen Los Cristianos og passer godt for deg som vil bo i noe roligere omgivelser, men samtidig ha tilgang til rest-auranter og butikker. Det er også her sjømannskirken ligger. Vi skal besøke kirken som har norsk vertskap. Morgen og kveld samles vi til bibeltimer, hyggesamvær, temakvelder m.v. Velkommen til herlige dager på Tenerife!

Høydepunkter på turen

 • Bibeltimer morgen og kveld
 • Hyggesamvær og temakvelder m.v.
 • Tenerifes fineste badestrand
 • Vulkanen Teide - Tenerifes stolthet
 • Dyreparken "Loro Parque" m/ spekkhuggershow
 • Båttur til og jeep-safari på La Gomera
 • Tur med katamaran fra Las Galletas
 • Besøk i sjømannskirken
Last ned brosjyre (.pdf)

Los Cristianos 2

Vårt reisemål:

Los Cristianos har nærmest vokst sammen med Playa de las Americas. Feriebyen, som opprinnelig var en liten fiskerlandsby, har i stor grad lykkes med å bevare sin sjarm og atmosfære. I havna ligger fiskebåtene fortøyd, og i den gamle bydelen like ovenfor er der sjarmerende smågater med bakerier og brukskunstbutikker. Lengter du etter sol og bad finnes har du to sandstrender å velge mellom: herlige Playa de los Cristianos, og den kanskje enda finere, kunstige stranden i Playa de las Vistas. Ettersom Los Cristianos ligger i en bukt, er den godt beskyttet mot sterke vinder.

Fra havna går det ferger til naboøyene La Gomerà, La Palma og El Hierro – utmerkede alternativer om du vil ha litt avveksling i strandlivet. Eller ta en tur til Spanias høyeste fjell, vulkanen Teide, eller til de frodige områdene i nord. Det er også i Los Cristianos at den norske Sjømannskirken ligger. Den vil vi besøke og ha et godt samarbeid med. Denne vinteren er det norsk prest og vertskap i kirken.

Tenerife Sur

Vårt hotell:

Tenerife Sur har et flott bassengområde, og terrasse med gratis solstoler og parasoller. Bassengene er oppvarmet. WiFi og internetthjørne i resepsjonsområdet, mot avgift. Massasje og badstue mot avgift. Minimarked. Fine ett-roms leiligheter med sove- og oppholdsdel (åpen løsning). To-roms leiligheter med ett soverom og oppholdsrom med minikjøkken. Begge typer leiligheter har kjøleskap, kokeplater, stekeovn, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med utsikt mot bassenget. Rengjøring 5 ggr/uke. Det er kun heis til ettromsleilighetene (syv etasjes bygning). Disse har alle bassengutsikt. Toromsleilighetene ligger i treetasjes sidebygninger uten heis. Noen av desse har bassengutsikt mot tillegg i pris. Hotellet er bygget i 1984 og renovert i 2009. Avstand til strand 700m og sentrum 350m.

Tenerife Teide

Utflukter:

Teide – Tenerifes stolthet Vulkanen Teide i nasjonalparken med samme navn er med sine 3718 moh Spanias høyeste fjell og én av de vakreste severdighetene på Tenerife.

Loro Parque Heldagsutflukt til den fantastiske dyreparken. Høydepunktet er spekkhuggershowet Orca Ocean!

Jeep-safari på La Gomera Vi tar båten over til La Gomera (ca. 1 time), øya som er kjent for sin spesielle natur og dramatiske fjell-formasjoner.

Must Cat – båttur Nyt sola og havet fra katamaranen Must Cat som utgår fra havnen i Las Galletas. Hvaler og delfiner ligger og venter på oss i det krystallklare vannet.

Dette er et utvalg av utfluktene som finnes på Tenerife. Hvilke utflukter som er aktuelle for gruppen får du informasjon om på reisemålet. Utfluktene bestilles og betales på reisemålet i lokal valuta.

Tenerife Strandpromenade
Tenerife Blomster
Tenerife Strand Playa De Las Americas
Tenerife Oversiktsbilde Las Americas
Los Cristianos

Priser og betingelser

Pris fra 6 300,-

Tillegg for enkeltrom: 6300

Valuta: Euro

Tidsforskjell: Minus 1 time

Gjennomsnittstemperaturen på Tenerife i mars er ca. 20 grader i luften og ca. 20 grader i vannet.

Prisen inkluderer

 • Fly Norge – Tenerife t/r
 • Mat på flyet
 • Busstransfer mellom flyplass og hotell
 • Opphold i gode leiligheter
 • 2 middager
 • Reiseledertjenester
 • Flyavgifter

Prisen inkluderer ikke

 • Utflukter
 • Drikke til maten
 • Øvrige måltider
 • Tips til hotellbetjeningen
 • Flytillegg fra Stavanger: 300,-
 • Bassengutsikt (2 roms): 520,-
 • Frokost: 1080,-
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
04.03.18 Bergen - Tenerife 09:25 1405 SK7539
18.03.18 Tenerife - Bergen 15:05 21:40 SK7540
04.03.18 Oslo - Tenerife 09:00 13:50 NVR193
18.03.18 Tenerife - Oslo 14:50 21:35 NVR194
04.03.18 Stavanger - Tenerife 09:10 13:35 SK7377
18.03.18 Tenerife - Stavanger 14:35 20:55 SK7378
Forbehold om endring i flytider
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.
  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.
  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.
  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.