Gran Canaria Strand Puerto Rico 2010
Gran Canaria Hotel Terrazamar 2
Gran Canaria Strand Puerto Rico

Gran Canaria
Bibelferie ved Atlanterhavet

Avreisedato

19.10.2019

Varighet

8 dager

Pris fra

12 750,-

Høydepunkter på turen

 • Samlinger for gruppen morgen og kveld
 • Godt og inkluderende fellesskap
 • Besøk i Turistkirken og Sjømannskirken
 • Markeder i Mogan og Arguineguin
Terazzamar Lysere Bilde

Vårt hotell:

Servatur Terrazamar, Puerto Rico ligger vakkert til i åssiden nær Puerto Rico sentrum. Du har tilgang til hotellets fasiliteter, blant annet en herlige solterrasse med basseng. Hotellet har også et eget bassengområde med bassengbar som serverer enkle lunsjretter. Du finner også et minimarked der du får kjøpt det nødvendigste, og vil du spise à la carte, er du velkommen til restauranten på Sunsuite.

Fine 2-romsleiligheter (ca. 40 m²) med koselig innredning, soverom og separat oppholdsrom. Heis, Wi-Fi, TV med satellittkanaler mot
betaling, stor balkong eller terrasse (30-40 m²), kjøkken med kokeplater, mikro, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Vannkoker og kaffetrakter. Wc, dusj, hårføner. Kun 2-400 meter til lokalt sentrum, og 1,3 km til stranden.

Gran Canaria Puerto Rico

Vårt reisemål:

Puerto Rico, er et av Gran Canarias klassiske reisemål, og ligger vakkert til på sydvestkysten. Her finnes bebyggelse på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den fine sandstranden. Den gyllengule sandstranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Like utenfor Puerto Rico ligger Amadoresstranden, som er kjent for sin hvite sand, som gir assosiasjoner til Karibia.

Det er fine gangveier mellom Amadores og Puerto Rico langs sjøen. Stort utvalg av restauranter og butikker i Puerto Rico.

Gran Canaria Mogan

Utflukt: Båttur til Mogan

På sydvestre Gran Canaria ligger den pittoreske kardemommebyen Puerto de Mogán, en liten perle som ofte omtales som øyas Venezia. Når man spaserer i de idylliske gatene ned til den eksklusive marinaen, er det lett å forstå hvorfor havnen har fått dets kallenavnet. De små husene ligger rett ved vannet, frodig bougainvillea slynger seg langs takterrassene og fiskebåtene danner fargeklatter langs bryggene. Vår tur til Mogán går samme dag som et av sydkystens mange markeder arrangeres her, og her kan man kjøpe alt fra klær og sko til frukt og lokal kunst. Alt til en billig penge – vel og merke hvis du behersker kunsten å prute.

Utflukt: Marked og besøk i Sjømannskirken i Arguineguin

I Arguineguin er det en gang i uken et stort marked hvor de selger alt fra klær til frukt og grønt. Det er en opplevelse å bare gå mellom bodene og se hva de tilbyr. Og kanskje finner du noen skatter også ?! Etter markedet besøker vi Sjømannskirken i Arguineguin. den ligger flott til nede ved havet og her kan du få kjøpt deg vafler eller karbonadesmørbrød. Sjømannskirken - norsk kirke i utlandet er alltid en hyggelig plass å komme innom. Her møtes nordmenn - noen på ferie og andre i jobb. Her kan du lese norske aviser og drikke norsk kaffi.

Gran Canaria Norskeplassen

Utflukt: Vandretur til Norskeplassen

På fjellet like over Puerto Rico finnes der mange muligheter for de som ønsker å vandre i fjellet. Spanjolene har skjenket de norske turgåerne en egen plass - La Plaza Noruegà - Norskeplassen. En grei tur på grus og sti som tar ca 1 -1.5 timer.

Flere utflukter

Flere utflukter vil bli tilbudt og informert om etter at gruppen er samlet på Gran Canaria.

Valuta: Euro.

Tidsforskjell: Minus 1 time.

Gjennomsnittstemperaturen på Gran Canaria i oktober er ca. 21 grader i luften og ca. 20 grader i vannet.

Fly: På forespørsel kan vi også tilby andre avreiseplasser. Spør oss gjerne. Forbehold om endring i flytidene. Innsjekkingen starter 2 timer før avreise, og stenger 1 time før.

Gran Canaria Hotel Terrazamar 1
Gran Canaria - marked
Gran Canaria Hotel Terrazamar 2
Shutterstock Strand Puerto Rico
Idyll Puerto Mogan
Gran Canaria Mogan havn
Ving Mogan 4
Strand

Priser og betingelser

Pris fra 12 750,-

Tillegg for enkeltrom: 3250

Tillegg for frokostbuffet: 600,-

Prisen inkluderer

 • Flyturen Norge – Gran Canaria t/r
 • Flyavgifter
 • Busstransfer mellom hotell og flyplass.
 • Opphold i leilighet.
 • Mat på flyet.
 • 2 fellesmiddager
 • Reiseledertjenester.

Prisen inkluderer ikke

 • Tips til hotellbetjening
 • Utflukter
 • Øvrige måltider.
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
19.10.19 Haugesund - Gran Canaria 10:10 14:30 Norwegian
26.10.19 Gran Canaria - Haugesund 15:20 21:35
1910.19 Bergen - Gran Canaria 08:55 13:30 SAS
26.10.19 Gran Canaria - Bergen 14:30 20:50
19.10.19 Kristiansand - Gran Canaria 08:00 12:45 Thomas Cook Airlines
26.10.19 Gran Canaria - Kristiansand 14:10 20:40
19.10.19 Oslo - Gran Canaria 08:00 12:45 Thomas Cook Airlines
26.10.19 Gran Canaria - Oslo 14:10 20:40
19.10.19 Stavanger - Gran Canaria 08:30 12:55 Thomas Cook Airlines
26.10.19 Gran Canaria - Stavanger 07:15 13:30
19.10.19 Ålesund - Gran Canaria 09:55 14:40 Norwegian
26.10.19 Gran Canaria - Ålesund 15:40 22:20
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.
  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.
  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.
  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.