Sist oppdatert 09. februar, kl. 07:44

Informasjon vedrørende coronavirus

Y8i7070 bd large 16x9 16x9 1
IMG 1745

Bibelferie i Lyngdal
Rosfjord Strandhotell i Lyngdal

Avreisedato

10.05.2021

Varighet

5 dager

Pris fra

7 590,-
Y8i7070 bd large 16x9 16x9 1

Hotellet

Rosfjord Strandhotell er kjent for sin gjestfrihet og sin flotte beliggenhet. Hotellet er familiedrevet i fjerde generasjon.
Beliggenheten innerst i Rosfjorden, men en nydelig utsikt ut mot havet, gir ro i sjela.

Hotellet har komfortable fasiliteter, fantastisk mat, spennende aktivitetstilbud og god personlig service. Her vil du føle deg hjemme.

Rosfjord Strandhotell gjør alltid sitt ytterste for å gi din ferie den rammen den fortjener. De har et meget bevisst fokus på miljøarbeid og samfunnsoppbygging. Hotellet er derfor sertifisert som et miljøfyrtårn, og tar samfunnsansvar både lokalt og utenfor. De er en av hovedsponsorer for Lyngdal idrettslag og bidrar sterkt i et bistandsprosjekt i Kenya både økonomisk og ved tilstedeværelse opptil flere ganger i året.

Kjøkkenet på Rosfjord Strandhotell er kjent for sin herlige mat og har en sterk fokus på bærekraft. De har fokus på lokale råvarer og lokalt forankret mat og kokkene er i verdensklasse.

Overnatting danner kjernen i virksomheten, og på Rosfjord har de flere muligheter som vil dekke alle gjesters behov og ønsker. De aller fleste rom har utsikt og enten ballkong med sjøutsikt eller direkte tilgang til stranden. Innredningen i hotellrom og leiligheter er inspirert av naturen rundt – strand, sjø og luft.

Alle som bor på Rosfjord Strandhotell får billetter til Sørlandsbadet inkludert i prisen.

IMG 1745

Lyngdal

Lyngdal er en by og kommune i Vest-Agder, idyllisk plassert innerst i Rosfjorden.

Her finner du også den flotte stranden - Rosfjordsanden som er en fin sandstrand med en flott tilrettelagt strandpromenade, hvor det også er utendørs treningsapparater.

I Lyngdal kan du shoppe i koselige butikker i Lyngdal sentrum og på handlesenteret Alléen finner du mange av de store kjedebutikkene.

Lyngdal ligger ca 1 time fra Kristiansand, og ca 2,5 timer fra Stavanger by. Byene Mandal, Flekkefjord og Egersund ligger på rekke og rad ved Lyngdal.

Dette området er perfekt for flotte utflukter, og beliggenheten gjør også at du bare kan snøre på deg turskoene å gå deg en tur rett fra hotellet.

Lindesnes fyr 2

Utflukter

 • Bussutflukt til Lindesnes fyr. Lindesnes Fyr var det første fyret i Norge og det ble tent i 1656. Det ligger på Norges sydligste fastlandspunkt. Der er fortsatt 2 fyrvoktere som har sin jobb her som de eneste fyrvokterene i landet.
 • Gåtur til månen. Månen mellom Skomrak og Åvitsland er et lett og fint turmål nær Lyngdal sentrum. Her kan du gå på gode gruslagte turveier og stier til to usedvanlig flotte utsiktspunkter. I 183 meters høyde over Rosfjord får du vidsyn over Lyngdal, Kaldåsknipen, vindmøllene på Lista og havet. På veien vil du komme forbi flere iøyenfallende flyttblokker som hviler på mindre steiner, noe som har gitt de treffende navn som «Pinnsvinet» og «Musa». Istiden må ha hatt sans for humor. I rolig tempo kan du regne 2,5 t på hele runden.

Dette er noen av utfluktene som vil bli tilbudt desse dagene. Fullstendig utfluktsprogram med priser vil bli sendt ut til alle påmeldte før avreise.

Strandpromenaden 2
C1 A9563c
C1 A9550 3
Strandpromenaden
Lindesnes fyr 2
L Fyr 12
L Fyr 9
L Fyr 33
Rosfjord hotell bilde av tur

Priser og betingelser

Pris fra 7 590,-

Tillegg for enkeltrom: 2000,-

Bestill

Prisen inkluderer

 • 4 Overnatting i dobbeltrom med frokost
 • 4 middager og 3 lunsjer
 • Samlinger morgen og kveld på hotellet
 • Reiseledertjeneste fra turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til maten
 • Utflukter
 • Buss som starter i Bergen og går sørover til Lyngdal t/r
 • Forsikringer
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A (Egne Covid-19 regler i 2021)
  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  Kostnadsfri avmelding dersom turen avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato. (Innbetalt depositum tilbakebetales)

  Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

 • Buss fra Bergen 10. mai med stopp sørover til Lyngdal og retur 14.mai.
  • Avreise Bergen, Terminus kl. 09:00 Pris kr. 2000,- t/r
  • Halhjem kl. 10:00 Pris kr. 2.000,- t/r
  • Leirvik, Grand Hotel kl. 11:15 Pris kr. 1900,- t/r
  • Føyno kl. 11:30 Pris kr. 1900 t/r
  • Haugesund, Flotmyr kl.12:30 Pris kr. 1800,- t/r
  • Stavanger kl. 14:40 Pris kr. 1700,- t/r
  • Sandnes kl. 15:00 Pris kr. 1700,- t/r
  • Helleland kl. 15:55 Pris kr. 1700,- t/r
  • Ankomst Lyngdal ca 17.45