Spania Andalucia Mijas 1

Andalucia
Bibel- og opplevelsesferie

Avreisedato

13.09.2017

Varighet

10 dager

Pris fra

11 800,-
Spania Andalucia Mijas 2

Mijas Pueblo

Vi skal bo i Mijas Pueblo, en koselig og idyllisk landsby som ligger i fjellsiden med praktfull utsikt over Middelhavet. Mijas Pueblo er en av de mest kjente såkalte "hvite byer" i Andalucia. Hit er det mange som kommer på dagsutflukter, men vi har val

Spania Piscina Mijas Hotel

Hotel TRH Mijas.

Hotellet vårt ligger sentral til i Mijas Pueblo. Det har svømmebasseng, et fint uteområde og koselige salonger. Hotellet er et godt utstyrt 4-stjerners turisthotell med karakter og personlighet. Det er bygget i typisk Andalucia-stil og utsikten over Mi

Samlinger

Tidligere Oaseleder Jens Petter Jørgensen, blir med og har ulike samlinger på turen .Tema for disse er "Slitesterk tro" - en tro som holder og bærer gjennom livets ulike faser. Spørsmål som berøres: Hvordan finne en måte å leve åpent og godt med Gud på

Sjømannskikren El Campanario

Det blir tilbud om besøk i Sjømannskirken på Costa del Sol. El Campanario er Sjømannskirkens og Diakonhjemmets storstue på Solkysten. Kirken ligger i Calahonda mellom Marbella og Malaga, ca en halv times kjøring fra vårt hotell. Atmosfæren er unik i de

Tilbud om dagsturer

Det blir tilbud om dagsturer til Ronda, Granada og Gibraltar. Disse er ikke inkludert i prisen og det blir mulighet til å melde se på utfluktene på forhånd. I middelalderen var Andalucia kjerneområdene for muslimske folkeslag fra Marokko. Mye av den ga

Spania Andalucia Donkeys
Spania Andalucia Mijas
Spania Granada
Spania Malaga
Spania Malaga 03
Spania Malga 04

Priser og betingelser

Pris fra 11 800,-

Tillegg for enkeltrom: kr 1900,-

Flytider:
13. september Oslo - Malaga 14.40 - 18.45
22. september Malaga - Oslo 15.10 - 19.10

Prisen inkluderer

 • Flyreisen Oslo - Malaga - Oslo inkl. flyavgifter
 • Transport t/r flyplass - hotell
 • Overnatting i dobbeltrom på Hotel TRH Mijas
 • Halvpensjon, dvs daglig frokost og middag
 • Norske reiseledere og talere

Prisen inkluderer ikke

 • Mat på flyene. (mat fås kjøpt ombord)
 • Utflukter
 • Drikke til middagene
 • Tips til sjåfører og hotellbetjening med kr. 200,- pr. person
 • Forsikringer
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D Plussreiser

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  • • Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,-
  • • Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum
  • • Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakke-reiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattings-sted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillings-forsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbe-stilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reise-mål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.