Sist oppdatert 30. juni, kl. 10:10

Informasjon vedrørende coronavirus

Beach Eilat
Eilat Strand
Eilat Blomster

Eilat
Bibelferie ved Rødehavet

Avreisedato

18.09.2019

Varighet

11 dager

Pris fra

19 950,-

På forespørsel

Eilat

Bli med på opplevelsesrike og avslappende dager i Eilat ved Rødehavet.

Samlinger: Tema for bibelsamlingene hver morgen i Eilat vil gjenspeile at vi er i Bibelens land. Det vil bli fokus på Tabernakelet, som Israelsfolket bar med seg på sin vandring i ørkenen. Om kveldene vil vi ha samlinger med diverse program: sang, konkurranser, kveldstanker fra Bibelen.

Høydepunkter på turen

 • Fellesskap
 • Sol og Bad
 • Spennende utflukter
 • Bad i Rødehavet, Dødehavet og Middelhavet
Eilat Strand

Dag 1

Vårt Reisemål

Eilat er Israels sørligste by. Den i den sørlige delen av Negevørkenen. Badebyen har et flott klima med en årlig gjennomsnittstemperatur på 21 grader. Her finner du lange, fine badestrender, promenader og fine handlemuligheter i byen.

Caesar Premier Eilat

Dag 2

Våre Hotell

Caesar Premier Eilat Hotel, ligger langs Eilats vakre lagune, og tilbyr utsikt over Rødehavet og Edom-fjellene.

Hotellet har rom hvor alle har utsikt mot marinaen eller mot bassenget og Rødehavet. Rommene har klimaanlegg, kjøleskap, telefon, TV, radio og WiFi (uten ekstraavgift). Badet er utstyrt med dusj og badekar, hårføner.

Heis, resepsjon, frisør og møterom. Hotellet har et fint bassengområde med stoler og parasoller under palmer som en kan benytte fritt. Frokost og middag serveres i hotellet spisesal og inneholder buffeter med mange spennende retter.

Metropolitan Hotel ligger i hjertet av Tel Aviv, i gangavstand fra mange av byens attraksjoner. Hotellet ligger kun 180 meter fra sandstrendene ved Middelhavskysten, og tilbyr gratis Wi-Fi. Rommene har klimaanlegg. Hotellet ligger en 10-minutters spasertur fra butikkene i Dizengoff kjøpesenter samt markedet Hacarmel, byens største utendørsmarked.

Metropolitan Resepsjon

Dag 3

Reisedagen 18. september

Vi flyr med Norwegian direkte fra Oslo til Tel Aviv. Flyavgang kl. 08.50 - lander i Tel Aviv kl. 15.00. Denne dagen kjører gruppen fra flyplassen til hotellet i Tel Aviv hvor det blir middag og velkomstsamling.Hotellet ligger like ved den nydelige strandpromenaden som går mellom Tel Aviv og Jaffa.

Panorama View Negev Park Ha Makhtesh Ha Gadol Large Crater 2

Dag 4

Tel Aviv - Eilat 19.september

Denne dagen starter vi på vår vei sørover til Eilat. Vi har skandinavisktalende guide med oss i bussen og kjører veien gjennom det utrolig flotte og spesielle krateret Ramon. Ofte omtalt som Israels Grand Canyon. Når vi ankommer hotellet vil det bli middag.

Caesar Premier Eilat Img 00007 1

Dag 5

Eilat 19.-27 september

Vi skal nyte herlige dager i Eilat. Vi skal bo på hotel Caesar som ligger nydelig til midt i sentrum av Eilat. Småbåthavnen og lagunen på den ene siden, og få minutter fra stranden på den andre siden.

Hotellet har fint bassengområde med stoler og parasoller under palmer som en kan benytte fritt. Frokost og middag serveres i hotellets spisesal og innholder flotte buffeter med mange spennende retter.

Det vil bli tilbud om sightseeing turer til Timna Park, Cruise på Rødehavet, Tur til Petra (Jordan) og tur til undervannsobservatorium i Eilat.

Sjøen, Rødehavet, er deilig varm, og om du liker å snorkle finner du en fantastisk natur under vann.

Gjennomsnitt-temperaturen er 25 grader på land og i Rødehavet.

Eilat har også fine promenader som en kan gå turer på, og der er gode handlemulighet for den som liker det.

Morgen og kveld inviterer vi til samlinger.

Bading I Dodehavet

Dag 6

Eilat - Tel Aviv 27 september

Fredag reiser vi etter frokost mot Tel Aviv og sover siste natten der vi startet turen. På turen dit vil vi stoppe ved dødehavet og bade.

Middag spiser vi på vårt hotell - Metropolitan.

Tel Aviv 01

Dag 7

Lørdag 28. september Hjemreise dag Tel Aviv - Oslo

Vi har hele dagen i Tel Aviv og for de som ønsker det er det mulig med en vandring på strandpromenaden eller et bad i Middelhavet.

Flyavgang med Norwegian kl. 20.25. Vi lander i Oslo kl 00.50 ( natt til søndag) Det er bestilt overnatting for hele gruppen på Hotel Park Inn, like ved terminalbygget på Gardermoen.

Cp Eilat Hotel02
Caesar Premier Eilat Img 00006
Beach Eilat
Fish Eilat
Eilat1
Israel Eilat 01
Tabernakel Model I Negev
Eilat Baat
Jordan Petra 1

Priser og betingelser

Pris fra 19 950,-

Tillegg for enkeltrom: 5.500,-

Muligheter med tilslutning fra andre byer i Sør-Norge kr. 1.500,-

Prisen inkluderer

 • Flyturen Oslo – Tel Aviv t/r
 • Flyavgifter
 • Bussturen til og fra flyplassen
 • Opphold på dobbeltrom
 • 10 frokoster og 10 middager
 • Reiseledertjenester fra et allsidig turteam
 • Overnatting på Gardermoen ved hjemreisen

Prisen inkluderer ikke

 • Utflukter
 • Øvrige måltider
 • Tips til hotellbetjening, bussjåfør og guide med USD 40 pr person
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
180919 Oslo - Tel Aviv 0850 1500 DY1996
280919 Tel Aviv - Oslo 2025 0050 DY1997
 • Betingelser for denne turen

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  · Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,- pr person

  · Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mellom 65 og 45 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 44 dager og 31 dager, kreves 50 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 30 dager og 21 dager, kreves 75 % av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 20 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

 • Utflukter

  Timna Park: ca 25 km fra Eilat ligger et forbløffende ørkenlandskap, og her lå kanskje kong salomos miner. Området er fullt av minesjakter også kalt kong Salomos søyler. Her finnes også et gjenkonstruert Tabernakle.

  Undervannssobservatoriet: I Eilat finnes et av de vakreste korallrevene i verden med et marint undervannsobservatorium beliggende i hjertet av revet.

  Båttur på Rødehavet: Muligheter for å nyte sol og sjø. Det blir grilling og ønsker du å ta et bad finnes mulighet for det også.

  Petra: Vi besøker klippebyen Petra som ligger i Jordan. Byen som etter all sannsynlighet ble hugget ut av Nabateerne for ca. 2.500 år siden. Byen er en av de største attraksjonene i hele Midtøsten.