Sist oppdatert 20. mai, kl. 10:00

Informasjon vedrørende coronavirus

Spania Mijas3 Shutterstock
Trh Mijas Andalucia
Mijas Pueblo

ANDALUCIA
Bibel- og opplevelsesferie

Avreisedato

19.09.2020

Varighet

11 dager

Pris fra

12 950,-

ANDALUCIA

Bli med oss til Costa del Sol Med sine over tre hundre soldager i året og de endeløse sandstrendene, kan Andalucia med rette kalles Solkysten. Vi inviterer deg til å forlenge sommeren i Andalucias fascinerende landskap! Våre tidligere turer har vært suksesser, og det gir oss frimodighet til å invitere til ny tur i år! Andalucia er Spanias sydligste region og grenser helt ned til Middelhavet. Andalucia har vakker natur, flotte kulturskatter og imponerende byggverk fra middelalderen da kampen mellom de kristne kongene og de arabiske herskerne var på sitt høyeste. Her har mange folkeslag satt sine spor, til og med vikingene gjorde strandhogg her. Solkysten strekker seg mellom Malaga og Gibraltar og byr på hygge, gode dager og flotte opplevelser. Vi flyr fra Oslo til Malaga hvor bussen venter for å ta oss til hotellet hvor vi skal være sammen i godt sosialt lag, og med bibeltimer og kveldssamlinger.

Spania Mijas3 Shutterstock

Vårt reisemål

Vi skal bo i Mijas Pueblo, en koselig og idyllisk landsby som ligger i fjellsiden med praktfull utsikt over Middelhavet. Mijas Pueblo er en av de mest kjente såkalte «hvite byer» i Andalucia. Hit er det mange som kommer på dagsutflukter, men vi har valgt å bo her fordi byen og atmosfæren er svært innbydende. Byen har et koselig sentrum med trange gater, vakre torg, gode restauranter og butikker for enhver smak. Eseldrosjene setter sitt preg på byen, og en tur med dem er en annerledes opplevelse. Hvis du har lyst til et bad i Middelhavet, er det veldig enkelt å ta en buss de 8 km ned til stranden. Hver halvtime går det buss til stranden i Fuengirola. Det er også god forbindelse til storbyen Malaga med sin sjarmerende gamleby og gode shoppingmuligheter.

Trh Mijas Andalucia

Vårt hotell

Hotellet vårt ligger sentralt til i Mijas Pueblo. Det har svømmebasseng, et fint uteområde og koselige salonger. Hotellet er et godt utstyrt 4-stjerners turisthotell med karakter og personlighet. Det er bygget i typisk Andalucia-stil og utsikten over Middelhavet er særdeles vakker! Dette er et sted med trivsel og et flott utgangspunkt for oppmerkede stier i vakre omgivelser like utenfor sentrum. Det er gratis Wifi i resepsjonen dersom du har pc eller nettbrett med deg. Vi har vurdert dette mot hoteller ved stranden, og funnet dette som et bedre alternativ! Sjekk gjerne hotellet på www.trhmijas.com Våre gjester gir svært gode tilbakemeldinger på hotellet og oppholdet i Mijas.

Gibraltar Shutterstock

Tilbud om dagsutflukter

Det blir tilbud om dagsturer til Ronda, Gibraltar og et par andre steder i området. Disse er ikke inkludert i prisen. Det vil bli sendt ut brev til deltakerne i forkant av turen med nærmere informasjon om priser og påmelding. I middelalderen var Andalucia kjerneområdene for muslimske folkeslag fra Marokko. Mye av den gamle arkitekturen bærer preg av det. Ronda er en gammel kulturby lenger inne i fjellene med tydelig spor både av maurisk (muslimsk) og kristen kultur.
Gibraltar er fortsatt engelsk koloni og har hatt stor strategisk betydning for engelskmennene gjennom flere hundre år.

Priser og betingelser

Pris fra 12 950,-

Tillegg for enkeltrom: Kr. 1950,- (begrenset antall)

Bestill

Prisen inkluderer

· Flyreisen Oslo - Malaga - Oslo inkl. flyavgifter

· Transport t/r flyplass - hotell

· Overnatting i dobbeltrom på Hotel TRH Mijas

· Halvpensjon, dvs. daglig frokost og middag

· Norske reiseledere og talere

Prisen inkluderer ikke

· Mat på flyene. Mat fås kjøpt om bord.

· Utflukter som tegnes og betales lokalt

· Tillegg for enkeltrom kr 1950,-

· Drikke til middagene

· Tips til sjåfører og hotellbetjening, 30 EURO,- pr. pers

· Reiseforsikring

Prisene er gitt på gjeldende priser og valutakurser

Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
19. september 2020 OSLO - MALAGA 11.40 15.45 (flytider kan endres)
19. september 2020 MALAGA - OSLO 11.25 15.25 (flytider kan endres)
 • Betingelser for denne turen

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 46 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 1000,-

  · Avbestilles turen mellom 45 og 32 dager før avreise tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mellom 31 dager og 15 dager, kreves 50% av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.