Spania Piscina Mijas Hotel

Andalucia
Bibel- og Opplevelsesferie i

Avreisedato

09.09.2019

Varighet

11 dager

Pris fra

12 450,-

Få plasser igjen

Andalucia

Bli med oss til Andalucia som med rette kalles for Solkysten. Med sine over tre hundre soldager i året, og de endeløse sandstrendene, kan du forlenge sommeren i Costa del Sol sitt fasinerende landskap! Velkommen til flotte feriedager !

Andalucia er Spanias sydligste region og grenser helt ned til Middelhavet. Her finner du en vakker natur, flotte kulturskatter og imponerende byggverk fra middelalderen da kampen mellom de kristne kongene og de arabiske herskerne var på sitt høyeste. Her har mange folkeslag satt sine spor, til og med vikingene gjorde strandhogg her. Solkysten strekker seg mellom Malaga og Gibraltar og byr på hygge, gode dager og flotte opplevelser. Vi flyr fra Oslo til Malaga hvor bussen venter for å ta oss til hotellet hvor vi skal være sammen i godt sosialt lag, med bibeltimer og kveldssamlinger.

Høydepunkter på turen

 • Fellesskap
 • Sol og bad
 • Spennende utflukter
 • Koselige byer
Last ned brosjyre (.pdf)
Spania Mijas

Mijas Pueblo

Vi skal bo i Mijas Pueblo, en koselig og idyllisk landsby som ligger i fjellsiden med praktfull utsikt over Middelhavet. Mijas Pueblo er en av de mest kjente såkalte «hvite byer» i Andalucia. Hit er det mange som kommer på dagsutflukter, men vi har valgt å bo her fordi byen og atmosfæren er svært innbydende. Byen har et koselig sentrum med trange gater, vakre torg, gode restauranter og butikker for enhver smak. Eseldrosjene setter sitt preg på byen, og en tur med dem er en annerledes opplevelse. Hvis du har lyst til et bad i Middelhavet, er det veldig enkelt å ta en buss de 8 km ned til stranden. Hver halvtime går det buss til stranden i Fuengirola. Det er også god forbindelse til storbyen Malaga med sin sjarmerende gamleby og gode shoppingmuligheter.

Trh Mijas Andalucia

Hotel TRH Mijas

Hotel TRH Mijas ligger sentralt til i Mijas Pueblo. Det har svømmebasseng, et fint uteområde og koselige salonger. Hotellet er et godt utstyrt 4-stjerners turisthotell med karakter og personlighet. Det er bygget i typisk Andalucia-stil, og utsikten over Middelhavet er særdeles vakker!

Rommene er utstyrte med et lite kjøleskap, aircondition, tv, badekar/dusj og hårføner.

Badehåndduker kan lånes mot et depositum. Dette er et sted med trivsel og et flott utgangspunkt for turer på oppmerkede stier i vakre omgivelser like utenfor sentrum. Det er gratis Wifi i resepsjonen dersom du har pc eller nettbrett med deg. Vi har vurdert dette mot hoteller ved stranden, og funnet dette som et bedre alternativ! Våre gjester gir svært gode tilbakemeldinger på hotellet og oppholdet i Mijas.

Spania Ronda2 Shutterstock

Tilbud om dagsturer

RONDA – som er en av de hvite byene. En populær turistby der vi får med oss rester fra den arabiske storhetstiden. Vi besøker også tyrefekterarenaen fra 1785 som fremdeles er i bruk.

GIBRALTAR –som er en engelsk «koloni», som Spania gjør krav på. I Gibraltar kjører vi i minibusser opp på den 426 m høye klippen, som har hatt en viktig strategisk betydning. Her på klippen, der Atlanterhavet og Middelhavet møtes, møter vi også apene, de eneste ville apene i Europa.

LA AXARQUIA – dagsbesøk med lunch. Vi besøker olivenlunder, en olivenpresse og ser hvordan olivenoljen blir bearbeidet. Vi besøker to små typiske landsbyer og spiser lunch i smågrupper hos lokale familier.

SEVILLA – Dette er Spanias fjerde største by, og for 500 år siden var Sevilla en av de aller rikeste byene i Europa, noe du fortsatt ser tydelige spor etter i arkitekturen og de mange overdådige bygningsfasadene. Sevilla sies også å være den populære flamencoens fødeby.

Katedralen i Sevilla er verdens tredje største kirke, og den står på samme plass som den tidligere Almohad- moskeen fra 1100-tallet. Det er også her Christofer Colombus ble gravlagt i 1898.

Disse dagsturene er ikke inkludert i prisen. Det vil bli sendt ut brev til deltakerne i forkant av turen med nærmere informasjon om hvilke utflukter som blir tilbudt for din tur, og priser og påmeldingsfrister.

60

Besøk i Sjømannskirken

Det blir også besøk i Sjømannskirken på Costa del Sol. El Campanario er Sjømannskirkens og Diakonhjemmets storstue på Solkysten. Kirken ligger i Calahonda mellom Marbella og Malaga, ca en halv times kjøring fra vårt hotell. Atmosfæren er unik i dette gamle bygget med sin særpregede patio og hage. Besøket her er inkludert.

Samlingene

Jens Petter Jørgensen skal ha ulike samlinger på turen. Tema for disse er "Når troen setter spor" - troen som holder og bærer en gjennom livets ulike faser. Spørsmål som berøres: Hvordan kan de vanskeligste og mest krevende tingene som livet har budt på fordype troen vår og bli en ressurs i møte med våre medmennesker. Hvordan finne en måte å leve åpent og godt med Gud på som matcher den måten han har skapt oss på? Hvordan skape fellesskap hvor det går an å tale sant om både Gud og livet, og hvor vi kan ta imot det vi har til gode fra Gud og hverandre?

Spania Andalucia Mijas 1
Mijas Noche09
33
Shutterstock Mijas Pueblo
Mijas Pueblo
Gibraltar Shutterstock
Spania Sevilla Shutterstock
Spania Ronda2 Shutterstock

Priser og betingelser

Pris fra 12 450,-

Tillegg for enkeltrom: 1900,-

Tillegg fra andre byer i Sør-Norge 1.500,-

Prisen inkluderer

 • Flyreise Oslo-Malaga
 • Flyavgifter
 • Transport fra flyplass til hotellet
 • Overnatting i dobbeltrom
 • 10 frokoster
 • 10 middager
 • Norske reiseledere og talere
 • Utflukt til Sjømannskirken

Prisen inkluderer ikke

 • Mat på fly
 • Øvrige utflukter
 • Drikke til middagene
 • Tips til sjåfører og hotellbetjening ( anbefalt €30 pp)
 • Reiseforsikring
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
09.09.19 Oslo -Malaga 11.35 15.40 D8 5021
19.09.19 Malaga - Oslo 15.15 19.15 D85022
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D Plussreiser

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  • • Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,-
  • • Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum
  • • Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakke-reiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattings-sted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillings-forsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbe-stilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reise-mål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.