Sist oppdatert 20. mars, kl. 14:30

Informasjon vedrørende coronavirus

Madagaskar jubeltur

Adventscruise på Donau
Wien-Budapest-Bratislava

Avreisedato

01.12.2016

Varighet

5 dager

Pris fra

11 950,-

Få plasser igjen

Adventscruise på Donau

Julemarkedtradisjonene i Europa er berømte-her er hele byene pyntet til advent og jul. Hver by har opptil flere julemarked, og lysene stråler mot deg i alle variasjoner.

Høydepunkter på turen

 • Båtcruise med MS Vivaldi
 • Julemarkeder
 • Wien
 • Budapest
 • Bratislava
Last ned brosjyre (.pdf)

Dag 1

Torsdag 1. desember

Vi flyr fra Oslo, Gardermoen til Wien. Det blir innsjekk på skipet, MS Vivaldi. Velkomstsamling og middag. På rådhusplassen er det største julemarkedet i byen. Vi får tid til å gå innom her denne dagen. Skipet vil ligge ved kai til neste morgen.

Dag 2

Fredag 2 desember

Etter en god frokost om bord blir det mulighet til å være med på en byrundtur i Wien. Det blir middag og samling om bord i skipet. Om ettermiddagen starter seilasen mot Budapest hvor skipet ankommer i løpet av natten.

Dag 3

Lørdag 3. desember

Byen Budapest er også kalt Donaus dronning. Elven Donau deler denne byen i to. Du får også denne dagen tilbud om å være med på en egen utflukt. Julemarkedene i Budapest er koselige og kanskje kan du gjøre et godt kjøp nettopp her! Det blir middag og samling om bord i skipet. Om kvelden fortsetter seilingen mot Bratislava.

Dag 4

Søndag 4 desember

Skipet ankommer Bratislava på ettermiddagen. Da står guide klar til å ta gruppen med på en sightseeing i byen. Julemarkedet er vel verdt å besøke. Om kvelden er det gallamiddag om bord i båten. I løpet av natten kastes loss og skipet seiler tilbake mot Wien.

Dag 5

Mandag 5 desember

Tidlig på morgenen ankommer vi Wien. Det blir tid til en deilig frokost før vi forlater skipet for denne gang. Fly hjem til Norge på ettermiddagen.

Enneagram-kurs for par
Madagaskar jubeltur
Utenom høysesong Vinterferietur til Israel

Priser og betingelser

Pris fra 11 950,-

Tillegg for enkeltrom: 850

Utflukter:

Wien: Guidet byrundtur hvor du får se: Operaen - som er en av verdens største operaer. Hofburg som er keiserens tidligere
vinterpalass. Stephansdomen med sitt fantastiske vakre tak og slottet Belvedere. Besøk i Scönbrunn hvor vi kan vandre rundt i de flotte salene hvor FransJosef ble født, Napoleon hadde sitt tilhold, og der Mozart hadde flere konserter. Utenfor Schönbrunn er et stort julemarked. Utfluktspris: Kr. 420.

Budapest: Vi besøker Fiskerbastionen som ble laget av fiskere som ville beskytte byen sin. Herfra har du en flott utsikt.
Helteplassen som inneholder et minnesmerke for Ungarns falne heter. Du får også se Parlarmentet og Gellerhøgden med sin
fantastiske utsikt. Utfluktspris kr 320,-


Bratislava: Her vil guiden ta deg med til Bratislava slott som er det største slottet i Blatislava, Bygningen er en massiv rektangulær bygning med fire tårn, og er plassert på en høyde rett over Donau, i midten av Bratislava. Vi får også se St. Martins katedral og Michaels port - som er den eneste porten som er blitt bevart fra festningsverkene fra rniddelalderen, og er blant de eldste bygningene i byen. Utfluktspris: Kr. 310.


Utfluktene bestilles påforhånd og er beregnet på minst 20 deltakere. Alle utfluktene er lagt opp spesielt for denne gruppen og
har skandinavisktalende guide. Om du bestiller alle utfluktene er utfluktspakken kr. 1.000.


Prisen inkluderer

Fly Oslo -Wien, 4 netter på elvecrurse med full pensjon i delt lugar. Underholdning og samlinger om bord, Norske reiseledere Flyskatter, havneavgifter og transfer mellom skipet og flyplass.

Prisen inkluderer ikke

Forsikringer, utflukter, tips (Tips er frivillig. Men på cruiset forventes det)

 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår F PLUSSREISER

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  · Avbestilles turen innen 90 dager før avreise, belastes et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 89 dager og 51 dager, kreves 50 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 50 dager og 31 dager, kreves 60 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 30 dager og 15 dager, kreves 75 % av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 14 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100 % av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris.

  PLUSSREISE kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.