Lofthus panoramic view over lofthus and hotel ullensvang niels johansen
Rod long 355994 unsplash
Jeanett oekland 12

Bibelferie i Norge
Hotell Ullensvang

Avreisedato

04.10.2020

Varighet

6 dager

Pris fra

8 750,-
Hotell Ullensvang
Hotell Ullensvang

Bibelferie i Hardanger

Bli med til det tradisjonsrike Hotell Ullensvang gjennom 5 generasjoner. Kjent for å ligge i et naturskjønt område like ved Sørfjorden, som er en arm av Hardangerfjorden.

Hotellet har egen hage, oppvarmet basseng både ute og inne. Det har en egen sauna med fantastisk utsikt over Folgefonn og fjord. Alle disse fasiliteter er til fri disposisjon for hotellets gjester.

Turområdet rundt hotellet er flott og variert. Du kan blant annet gå Dronningstien opp på 1100 meter. Kjøkkenet byr på kortreist mat med smak av Hardanger.

Programmet for disse dagene blir etter mal fra bibelferie. Vi har et eget konferanserom der vi hver formiddag vil ha bibelsamlinger etter frokost. Hver kveld etter en god middag samles vi til sosialt program, sang og andaktsord.

Utflukter:

Etter lunsj vil vi invitere til utflukter i nærmiljøet. Bussutflukt til blant annet

«Syse gard» der vi får guidet omvisning og smaksprøver av herlig Hardangerfrukt. Her kan du også kjøpe med deg lokalproduserte matvarer.

I Eidfjord skal vi innom Norsk Natursenter der vi får se en panoramafilm som gir en uforglemmelig reise mellom høye fjell, dype fjorder, fossefall og isbreer.
Vi vil også ha tilbud om utflukt til Kinsarvik og Ulvik med besøk i den flotte kirken fra 1800- tallet, og Hauge-senteret.

(Utfluktene er ikke inkludert i turprisen)

I tillegg vil der være tilbud om turer til fots i ulike vanskelighetsgrader og lengde, for den som ønsker det. Blant annet Dronningstien

Velkommen til å bli med på Bibelferie i Hardanger.

IMG 1641

Buss

Buss 1: Avreise fra Kristiansand 08.00 via Lyngdal, Flekkefjord, Helleland, Sandnes, Stavanger, Haugesund og Ølen til Lofthus og Hotell Ullensvang.

Buss 2: Avreise fra Føyno 12.00 Stord 12.15 via Flesland, Bergen, Voss og til hotell Ullensvang.

Hotell Ullensvang
Hotell Ullensvang
Hotell Ullensvang
Hotell Ullensvang
sangglede
sangglede
Dronningstien
Dronningstien
Dronningstien
Dronningstien
Ulvik kirke
Ulvik kirke
Shutterstock 451076599 under 10mg
Hotell Ullensvang
Hotell Ullensvang
Omvisning på Syse Gard
Omvisning på Syse Gard
Hotell Ullensvang
Hotell Ullensvang
Bible 1868070 1920
Syse Gard
Syse Gard
Hotell Ullensvang
Hotell Ullensvang
Ulvik
Ulvik
Gardsutsal på Syse Gard
Gardsutsal på Syse Gard

Priser og betingelser

Pris fra 8 750,-

Tillegg for enkeltrom: Kr 2100

Tillegg for fjordutsikt kr 2000 per rom

Tillegg for bussturen iht bussruten kr 1000 per person

Prisen inkluderer

 • 5 overnattinger i dobbeltrom med frokost
 • 5 middager
 • 4 lunsjer
 • Ferjebilletter
 • Samlinger morgen og kveld på hotellet

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til maten
 • Utflukter (Utfluktprogram med priser blir sendt ut til alle påmeldte før avreise)
 • Bussturen tur/retur (kr 1000 per person)
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.