Sist oppdatert 20. mars, kl. 14:30

Informasjon vedrørende coronavirus

Shutterstock 710337280 Under 10
Shutterstock 469513070
Shutterstock 515193550

Tallinn
NMS til Estlands hovedstad

Avreisedato

03.09.2020

Varighet

5 dager

Pris fra

6 390,-

Tallinn

Bli med NMS til Estlands hovedstad Tallinn!

Havnebyen Tallinn er en av Nord-Europas best bevarte middelalderbyer og hele gamlebyen er på UNESCOs liste over verneverdige steder. Byen er berømt for sine smale brosteinsgater og monumenter fra middelalderen. Tallinn er preget av optimisme og tro på fremtiden. Samtidig er befolkningen opptatt av å bevare det ekte estiske.

Turen går i samarbeid med:

Høydepunkter på turen

 • Guidet rundtur med lokalguide
 • Kadriorg parken
 • Besøk i den lokale gjenbruksbutikken Magda Misjonipood
 • Besøk hos lokale menigheter som NMS er engasjert i
 • Gudstjeneste på Saku
Last ned brosjyre (.pdf)
Tallinn
Tallinn

På denne turen vil du få oppleve selve byen med de severdighetene den har å by på. Det blir blant annet en guidet rundtur med lokalguide. Guiden tar oss med og lar oss bli litt bedre kjent med hovedstaden Tallinn og republikken Estland som i 2018 feiret sin 100-års dag.

En av dagene skal vi innom den lokale gjenbruksbutikken Magda Misjonipood. Besøk hos lokale menigheter som NMS er engasjert i står selvsagt også på programmet og misjonær og prest Magne Mølster vil møte oss og informere om NMS sitt arbeid i Estland. Søndag får vi delta i gudstjeneste på Saku med påfølgende grilling.(værforbehold)

Vi skal bo godt på Park Inn by Radisson Central i sentrum av byen. Siden vi bor så sentralt er det god anledning til å vandre rundt i sentrum og i gamlebyen på egenhånd. Turen går med fly fra Oslo med mulighet for tilslutning fra andre byer samme morgen. Det blir felles frokost og middag hver dag. To av kveldene spiser vi middag på hotellet og de andre to kveldene blir det middag på restauranter i byen som serverer tradisjonell estisk mat. Lunsj ordner hver enkelt på en av de mange kaféene i byen.

Vi skal vandre en god del gatelangs på brosteinsbelagte gater i Tallinn så husk å ta med gode sko på turen.

Tallinn
Tallinn
Tiina Klement, prest i Mustamäe og Magne Mølster, prest i Saku
Tiina Klement, prest i Mustamäe og Magne Mølster, prest i Saku
Kadriorg parken
Kadriorg parken
Gamlebyen Tallinn
Gamlebyen Tallinn
Dagens kirkebygg i Saku med prospekt av den nye kirken
Dagens kirkebygg i Saku med prospekt av den nye kirken
Menighetsprest Tiina Klement foran det nye kirkebygget i Mustamäe .
Menighetsprest Tiina Klement foran det nye kirkebygget i Mustamäe .
IMG 1795
IMG 5385
Alexander Nevsky Katedralen
Alexander Nevsky Katedralen

Priser og betingelser

Pris fra 6 390,-

Tillegg for enkeltrom: kr 1.550

Tillegg fra ander byer i Sør-Norge kr 1.500

Bestill

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo - Tallinn tur/retur
 • 4 overnattinger i dobbeltrom med frokost
 • 4 middager
 • Transport og utflukter i henhold til program
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til maten
 • Forsikringer
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
03.09.2020 Oslo - Tallinn 08:50 11:20
07.09.2020 Tallinn - Oslo 15:50 16:20
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.