Venezia
Arena di Verona
Jesus Clears The Temple

Oberammergau & Italia
Med Vårt Land til pasjonsspillet i

Avreisedato

31.05.2020

Varighet

8 dager

Pris fra

22 250,-

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Linderhof slott
 • Utflukt til Verona
 • Utflukt til Venezia
 • Båttur på Gardasjøen
Last ned brosjyre (.pdf)
Shutterstock 407803591

Dag 1

Søndag 31. mai

Avreise fra Gardemoen med SAS kl 09.50. Ankomst München kl 12.00. (Muligheter for tilslutning fra andre byer) Vi kjører inn til sentrum av byen. Her kan hver enkelt kjøpe seg lunsj og det blir litt tid til å rusle rundt i Bayerens hovedstad før vi setter kursen mot vårt hotell for natten, Achat Premium Hotel München-Süd i utkanten av byen. Middag og velkomstsamling på hotellet om kvelden.

Middag
Benedikterklosteret i Ettal
Benedikterklosteret i Ettal

Dag 2

Mandag 1. juni

Vi setter kursen sørover mot Oberammergau. Vi stopper ved Ludvig den II sitt slott, Linderhof. Vi får en guidet omvisning i dette vakre barokkslottet. Etter omvisningen kjører vi til vintersportsbyen Garmish Partenkirchen. Her blir det tid til å kjøpe seg lunsj og å se seg rundt på egenhånd. Videre går turen til Ettal, en liten landsby bare et par minutter utenfor selve Oberammergau hvor vi skal bo i to netter fordelt på to hotell. Her kan vi anbefale et besøk i det store benedikterklosteret med tilhørende kirke som ligger sentralt i byen. Middag på hotellet om kvelden*.

*Forbehold om endring av overnattingsted i Oberammergau.

Frokost Middag
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet

Dag 3

Tirsdag 2. juni

Etter en god frokost på hotellet kjører vi inn til Oberammergau. På formiddagen har du god tid til egne opplevelser i denne flotte alpebyen. Pasjonsspillet begynner kl. 14:30 og varer til ca. kl. 22:30. Midtveis i spillet blir det tre timers middagspause og vi blir servert en tre retters meny på en av byens hyggelige restauranter. Etter avsluttet forestilling kjører vi tilbake til våre hotell i Ettal for overnatting.

Frokost Middag
Desenzano
Desenzano

Dag 4

Onsdag 3. juni

Etter flotte opplevelser i Oberammergau, setter vi i dag kursen sørover. Vi krysser grensen til Østerrike og passerer Seefeld og Innsbruck. Grensen til Italia krysser vi ved det mektige Brennerpasset. Ferden går videre sørover til Gardasjøen og den koselige byen Desenzano på sørsiden av sjøen. Her skal vi bo de neste 4 nettene. Middag og overnatting på Hotel Bonotto.

Frokost Middag
Venezia
Venezia

Dag 5

Torsdag 4. juni

Tidlig avreise fra hotellet for heldagsutflukt til kanalbyen Venezia. Venezia ligger ved Adriaterhavet ca 15 mil rett vest for Desenzano. Vi parkerer bussen i utkanten og turen inn til selve byen går med båt fra Tronchetto via Grand Canal til Markusplassen. Her møter vi vår lokalguide som skal ta oss med på en guidet vandring i denne kjente turistbyen. Etter den guidede rundturen blir det litt tid på egenhånd og hver enkelt kjøper sin egen lunsj. Vi møtes på Markusplassen igjen og blir transportert tilbake til Tronchetto der bussen venter på oss. Tilbake på hotellet blir det middag og samling om kvelden.

Frokost Middag
Julies hus i Verona
Julies hus i Verona

Dag 6

Fredag 5. juni

Denne dagen blir det dagsutflukt til Verona som ligger en knapp times kjøretur fra Desenzano. Her blir det guidet rundtur med lokalguide som blant annet vil vise oss Julies hus og Arena di Verona. Det blir god tid til å spise lunsj på egenhånd og vandre litt i gatene før vi setter oss i bussen og kjører tilbake til hotellet vårt. Felles middag og samling på hotellet om kvelden.

Frokost Middag
Sirmione
Sirmione

Dag 7

Lørdag 6. juni

Formiddagen har du denne dagen til egen disposisjon i vakre Desenzano. Etter lunsj blir det båttur på Gardasjøen. Vi tar båten fra Bardolino på østsiden av sjøen til Sirmione. Sirmione ligger ytterst på en smal halvøy ved sørenden av Gardasjøen. Byen er en turistmagnet med en sjarmerende, forholdsvis bilfri gamleby. Buss tilbake til hotellet hvor det blir felles middag og samling.

Frokost Middag
Shutterstock 614217170 milano

Dag 8

Søndag 7. juni

Vi har hele formiddagen til rådighet og spiser lunsj i Desenzano før vi setter oss i bussen og kjører til flyplassen i Milano. Flyavgang kl 18.15, ankomst Gardemoen 20.50. (Muligheter for tilslutning til andre byer)

Frokost
Oberammergau
Oberammergau
Ettal
Ettal
Passion Play Theater
Passion Play Theater
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Linderhof slott
Linderhof slott
Desenzano
Desenzano
Venezia
Venezia
Venezia
Venezia
Venezia
Venezia
Arena di Verona
Arena di Verona
Gatelangs i Verona
Gatelangs i Verona
Adige elven i Verona
Adige elven i Verona
Verona
Verona
Sirmione
Sirmione

Priser og betingelser

Pris fra 22 250,-

Tillegg for enkeltrom: kr 4.050

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-München og Milano-Oslo
 • Busstransport i henhold til programmet
 • 7 overnattinger med frokost
 • 7 middager
 • Billetter til pasjonsspillet i kategori 1
 • Tekstbok på norsk
 • Inngangspenger og guider i henhold til programmet
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltidene
 • Mat på flyet
 • Forsikringer
 • Tips.
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
31.05.2020 Oslo - München 09:50 12:00
07.06.2020 Milano - Oslo 18:15 20:50
 • Betingelser for denne turen

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser og reisegaranti” av 01.07.18, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsette hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 3 måneder før avreise.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding

  Påmelding skjer via vår hjemmeside www.plussreiser.no eller på telefon 70179000

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen dersom den ikke er inkludert i reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Spesielle vilkår for turer til Pasjonsspillet i Oberammergau 2020

  Betaling og depositum

  Betalingen for turer til Passjonspillet i Oberammergau 2020 skjer i tre deler.

  Depositum 1 på kr 1500 betales ved bestilling.

  Depositum 2 på kr 4500 skal være innbetalt før 1. mai 2019.

  Dersom påmelding skjer etter 1. mai 2019 skal hele depositumet på kr 6000 betales samlet.

  Restbeløpet betales 8 uker før avreise.

  I 2018 og 2019 sendes bekreftelser med depositumsfaktura ut ved påmelding. Sluttfaktura med endelig turpris og detaljert turprogram sendes ut når endelig turpris er fastsatt i 2020.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Alle prisene i denne katalogen er estimerte priser. Disse prisene ble satt høsten 2018. Flybilletter og andre transporttjenester for 2020 var da ikke lagt ut for salg. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til våren 2020.

  Avbestilling

  Avbestilling før 1. oktober 2019 vil medfører et gebyr på kr 1000.

  Avbestilling mellom 1.oktober 2019 og 60 dager før avreise vil medføre et gebyr på kr 6000.

  Avbestilles turen mellom 60 dager og 15 dager før avreise, kreves 50% av turprisen

  Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

Venteliste

Fyll ut skjemaet under for å sette deg på venteliste for Oberammergau & Italia (31.05 – 7.06 2020) med Jan Arild Holbek & Jan Magne Linnsund.