Sist oppdatert 30. juni, kl. 10:10

Informasjon vedrørende coronavirus

196785102
File 37 003
Gode måltider

Turfesthelg på Sola
Quality Airport Hotel

Avreisedato

31.01.2020

Varighet

3 dager

Pris fra

2 450,-

Turfesthelg på Sola

Velkommen til turfesten som du ikke må gå glipp av! Vi ønsker å invitere alle våre gjester til en felles turfesthelg på Quality Airport Hotel på Sola. Mange av våre reiseledere og personalet som jobber i Plussreiser vil delta. Vi håper at du som vår gjest ønsker å være med oss denne helgen og vi gleder oss til å treffe deg!

Arrangementet starter fredag kveld og avsluttes søndag etter frokost.

Dersom du ønsker å melde deg på kun turfesten eller deler av helgen, ta kontakt med oss direkte på telefon 70 17 90 00 eller mail [email protected]

Høydepunkter på turen

 • Stor turfest lørdag kveld
 • Konsert med familien Øklands
 • Spennende reisemål blir presentert
Last ned brosjyre (.pdf)
Turfest 4

Dag 1

Fredag 31. januar

Vestlandsbuss: Avreise fra Bergen kl 10.00, Leirvik kl 12.15, Haugesund kl 13.25, Stavanger kl 15.35, Quality Airport Hotel kl 16.15.

Sørlandsbuss: Avreise fra Harebakken kl 11.00, Kristiansand kl 11.45, Lyngdal kl 13.30, Flekkefjord kl 14.30, Sandnes kl 16.10, Quality Airport Hotel kl 16.30.

Enten du kommer med buss, fly eller tog vil vi hjelpe deg med transport helt til hotellet. Middagsbuffet på hotellet før vi alle samles i konferanseavdelingen. Denne kvelden vil Klaus Muff holde appell, koret Jærklang og Berit og Arne Øystein Rambekk delta med sang. Flere reiseledere deltar også og spennende reisemål vil bli presentert.

Middag kl 18.00

Samling kl 20.00

Konsert med familien Øklands
Konsert med familien Øklands

Dag 2

Lørdag 1. februar

Deilig frokost på hotellet før det blir samling med sang, appell, intervjuer og reisefaglig innhold. Etter samlingen vil vi tilby mulighet til å være med på utflukt. Bussutfluktene koster kr. 500,- og har avreise kl 11.30 - tilbake ca kl 16.00. Du kan velge mellom:

Utflukt 1: Bli med på utflukt til vakre Ryfylke med Finnøy som hovedattraksjon. Vi spiser nydelig lunsj på Utsyn, besøker ærverdige Hesby Kirke og får sang og underholdning. Vi tar også et stopp hos den lokale sølvsmeden. Turen blir guidet av Johan Halsne som kommer fra Finnøy kommune.

Utflukt 2: Busstur langs Nordsjøen over vakre Jæren til Hå gamle prestegard ytterst i havgapet. Her får vi litt tid til å besøke utstillingen der. På Cafe Jærbuen får vi servert en god lunsj. Tilbaketuren går over til Ålgård og Figgjo hvor vi besøker museet og fabrikkutsalget. Lokalguide med på turen.

Kl 17.30 samles vi til festmiddag på hotellet og fortsetter etterpå kl 18.30 med

Turfest: Festtale ved Kurt Hjemdal, variert reiseprogram og humoristiske innslag med mer. Vi deler ut gaver til deg som dette året har passert 5,10 eller 25 turer med oss. (gjelder turer i vår katalog med minimum to overnattinger) Pause i programmet med festkake og kaffe. Som avslutning på kvelden blir det en flott konsert med familien Øklands fra Randaberg.

Frokostsalen på Quality Airport Hotel
Frokostsalen på Quality Airport Hotel

Dag 3

Søndag 2. februar

Avreise fra hotellet etter frokost. Mulighet for transport til fly og tog samt at bussene vil ha avreise da.

I pausene mellom samlingene vil vi hele helgen ha salgstander med bøker og musikk, du kan treffe reiseledere og bestille din neste tur! I tillegg vil en av våre stander selge Israelsproduktet Moraz.

Turfest
Turfest
Quality Airport Hotel
Quality Airport Hotel
Turfest
Turfest
Klaus Muff holder apell fredagen og Kurt Hjemdal er festtaler lørdag
Klaus Muff holder apell fredagen og Kurt Hjemdal er festtaler lørdag
Turfest
Turfest
Quality Airport Hotel
Quality Airport Hotel
Quality Airport Hotel
Quality Airport Hotel
Kake3
Duettsang av Berit og Arne Øystein Rambekk
Duettsang av Berit og Arne Øystein Rambekk
Quality Airport Hotel
Quality Airport Hotel
Web 000 9398 1
Quality Airport Hotel
Quality Airport Hotel

Priser og betingelser

Pris fra 2 450,-

Tillegg for enkeltrom: kr 400

Der går en buss fra Bergen via Stord, Haugesund og Stavanger og en buss fra Arendal via Kristiansand, Lyngdal og Flekkefjord med stoppesteder underveis.

Vi henter også på Stavanger lufthavn, Sola for deg som kommer med fly, og ved togstasjonen i Stavanger om du kommer med toget. Ta kontakt dersom du trenger skyss.

Du kan også ordne egen transport til og fra hotellet. Gratis parkering ved hotellet.

Du kan velge om du ønsker å bli med på hele helga med overnatting og måltider, eller du kan komme kun til samlingene.

Om du ikke ønsker å bo på hotellet er du velkommen til å være med til følgende priser:

Turfest lørdag uten middag: kr 250

Turfest lørdag med middag: kr 650

Middag fredag: kr 500

Samlingene fredag kveld og lørdag formiddag er åpne for alle.

Utflukt til Finnøy med lunsj: kr 500

Utflukt til Jæren med lunsj: kr 500

Dersom du ønsker å bli med kun på turfesten, måltidene eller utfluktene må du også huske å melde deg på til oss.

Meld deg på tidlig, da det er begrenset med plasser.

Påmelding innen 30.12.2019. Påmelding etter dette på forespørsel.

Prisen inkluderer

 • Overnatting fredag til søndag med frokost og middag
 • Alle samlingene

Prisen inkluderer ikke

 • Buss
 • Drikke til maten
 • Lunsj
 • Utflukter
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.