Tenerife Las Americas Shutterstock 154948499
I 0180343 Under 10Mg
Shutterstock 1139396594 Loro Parque Under 10Mg

Tenerife - den frodige Kanariøya
Bibelferie ved Atlanterhavet

Avreisedato

02.02.2020

Varighet

15 dager

Pris fra

17 450,-

På forespørsel

Tenerife - den frodige Kanariøya

Den største av Kanariøyene er Tenerife. Lengter du etter sol, er dette stedet! Det sies at Tenerife er den vakreste og frodigste Kanariøyene.

Øya er meget variert med pinjeskoger, bananplantasjer, unike blomsterarter og verdens største vulkankrater. Spanias høyeste fjell, Teide (3718m) finnes også på denne øya. Øyas fineste strand,”Playa de las Vistas,” ligger mellom Playa de las Americas og Los Christianos. Vårt ferieparadis ligger i feriebyen Los Cristianos og passer godt for deg som vil bo i noe roligere omgivelser, men samtidig ha tilgang til restauranter og butikker. Det er også her sjømannskirken ligger. Vi skal besøke kirken, som har norsk vertskap. Morgen og kveld samles vi til bibeltimer, hyggesamvær, temakvelder m.v.

Velkommen til herlige dager på Tenerife!

Høydepunkter på turen

 • Bibeltimer morgen og kveld
 • Hyggesamvær og temakvelder m.v.
 • Tenerifes fineste badestrand
 • Vulkanen Teide - Tenerifes stolthet
 • Dyreparken "Loro Parque" m/ spekkhuggershow
 • Båttur til og jeep-safari på La Gomera
 • Tur med katamaran fra Las Galletas
 • Besøk i sjømannskirken
Los Cristianos
Los Cristianos

Vårt reisemål:

Los Cristianos har nærmest vokst sammen med Playa de las Americas. Feriebyen, som opprinnelig var en liten fiskerlandsby, har i stor grad lykkes med å bevare sin sjarm og atmosfære. I havna ligger fiskebåtene fortøyd, og i den gamle bydelen like ovenfor er der sjarmerende smågater med bakerier og brukskunstbutikker. Her finnes to sandstrender å velge mellom.

Tenerife Sur
Tenerife Sur

Vårt hotell:

Tenerife Sur har et flott bassengområde, og solterrasse med gratis solstoler og parasoller. Bassengene er oppvarmet. WiFi og internetthjørne i resepsjonsområdet, mot avgift. Massasje og badstue mot avgift. Minimarked. Fine 1 roms leiligheter med sove- og oppholdsdel (åpen løsning). 2 roms leiligheter med ett soverom og oppholdsrom med minikjøkken. Begge typer leiligheter har kjøleskap, kokeplater, stekeovn, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Hårføner, badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse, noen med utsikt mot bassenget. Rengjøring 5 g/uke. Det er heis bare til ettromsleilighetene (syv etasjes bygning). Alle disse har bassengutsikt. Toromsleilighetene ligger i treetasjes sidebygninger uten heis. Noen av disse har bassengutsikt mot tillegg i pris. Hotellet ble bygget i 1984 og renovert i 2009. Avstand til strand 700 m og sentrum 350. Hotellet er kjent for hyggelig betjening.

Teide
Teide

Utflukter:

Teide – Tenerifes stolthet: Vulkanen Teide er med sine 3718 moh Spanias høyeste fjell.

Loro Parque: Heldagsutflukt til den fantastiske dyreparken. Høydepunktet er spekkhuggershowet.

Jeep-safari på La Gomera: Vi tar båten over til La Gomera (ca. 1 time), øya som er kjent for sin spesielle natur og dramatiske fjellformasjoner.

Must Cat – båttur: Nyt sola og havet fra katamaranen Must Cat som utgår fra havnen i Las Galletas.

Hvilke utflukter som er aktuelle for gruppen får du informasjon om på reisemålet. Utfluktene bestilles og betales på reisemålet i lokal valuta.

Tenerife Sur
Tenerife Sur
Loro Parque
Loro Parque
Las Americas 2
La Gomera
La Gomera
Playa de las Americas
Playa de las Americas
Tenerife Sur
Tenerife Sur
Playa Las Americas Strand 2 Under 10Mg
Loro Parque
Loro Parque
Teide
Teide
Las Americas Under 10Mg
Spania20 Tenerife20 Las20 Americas201
Playa Las Americas 2

Priser og betingelser

Pris fra 17 450,-

Tillegg for enkeltrom: kr 5.500 (begrenset antall)

Tillegg:

Frokost: kr 1.200

Flytillegg avreise Bergen: kr 300

Flytillegg avreise Stavanger: kr 500

Temperaturene i februar er gjennomsnittlig 19 grader i luften og 19 grader i vannet.

Valuta: Euro

Tidsforskjell: minus 1 time

Prisen inkluderer

 • Fly Norge – Tenerife tur/retur
 • Mat på flyet
 • Busstransfer mellom flyplass og hotell
 • Opphold i gode leiligheter
 • 2 middager
 • Reiseledertjenester
 • Flyavgifter til staten

Prisen inkluderer ikke

 • Utflukter
 • Drikke til maten
 • Øvrige måltider
 • Tips til hotellbetjeningen
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
02.02.2020 Oslo - Tenerife 07:25 12:10 SK7407
02.02.2020 Bergen - Tenerife 09:30 14:05 SK7539
02.02.2020 Stavanger - Tenerife 09:10 13:35 SK7377
16.02.2020 Tenerife - Oslo 13:10 19:45 SK7408
16.02.2020 Tenerife - Bergen 15:05 21:40 SK7540
16.02.2020 Tenerife - Stavanger 14:35 21:00 SK7378
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår L

  Denne turen har følgende avbestillingsregler:

  · Avbestilles turen innen 62 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 1.000,-

  · Avbestilles turen mellom 61 og 50 dager før avreise tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mellom 49 dager og 40 dager, kreves 50% av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 39 dager og 31 dager, kreves 75% av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 30 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med 2 fakturaer fra PLUSSREISER. En faktura for depositum og en faktura med restbeløpet som forfaller ca 5 uker før avreise. (Er påmelding senere enn 5 uker før avreise betales hele turen under ett)

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende på utenlandsturer må ha reiseforsikring.

  Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring. Denne er som oftest inkludert i reiseforsikringen.

  Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst. Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.