Schloss Belvedere i Wien
Pasjonsspillet
Shutterstock 752159788

Wien og Salzburg
Oberammergau 2020 &

Avreisedato

02.08.2020

Varighet

8 dager

Pris fra

20 500,-

Få plasser igjen

Wien og Salzburg

På denne turen kombinerer pasjonsspillet i Oberammergau med kulturopplevelser i Salzburg og Wien. Vi flyr fra Norge til München. Her blir det en overnatting før turen går videre til Oberammergau-området. Vi stopper innom Ludvig den II sitt slott, Linderhof, på veien. Vi skal bo i en av de små landsbyene i nærheten av Oberammergau i to netter. På selve dagen for pasjonsspillet kjører vi inn til byen etter frokost. Her det god tid til å se seg rundt om formiddagen før forestillingen starter kl 14.30. Det blir pause med middag midt i spillet som avsluttes kl 22.30.

Neste dag krysser vi grensen til Østerrike. På vei mot Salzburg har vi et lengre stopp ved Tyrols største innsjø, Achensee. Det blir blant annet båttur og togtur med Achenseebahn. Vi skal bo ca en halvtime utenfor Salzburg i Bad Reichenhall i to netter. Neste morgen kjører vi inn til byen hvor det blir en rundtur med lokalguide. Ettermiddagen er satt av til at du på egenhånd kan få utforske denne vakre byen. Hva med en tur opp til den store borgen, Hohensalzburg? Fra Salzburg kjører vi østover mot landets hovedstad. Mellom byene Melk og Krems blir det elvecruise på Donau. I Wien blir det sightseeing med lokalguide og vi får se mange av de flotte severdighetene denne byen har å by på. Vi topper det hele med en ekte Wienerkonsert. Fly hjem til Norge fra Wien.

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Mozarts fødeby, Salzburg
 • Elvecruise på Donau
 • Achenseebahn
 • Konsert i Wien
Last ned brosjyre (.pdf)
Oberammergau
Oberammergau
Passion Play Theater
Passion Play Theater
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Båt på Achensee
Båt på Achensee
Achenseebahn
Achenseebahn
Salzburg
Salzburg
Utsikt over Salzburg
Utsikt over Salzburg
Mirabell Garden i Salzburg
Mirabell Garden i Salzburg
Salzburg
Salzburg
Mozart statua i Salzburg
Mozart statua i Salzburg
Donau
Donau
Schönbrunn
Schönbrunn
Wien
Wien
Hundertwasser
Hundertwasser
Schönbrunn
Schönbrunn
Naturhistorisches Museum
Naturhistorisches Museum

Priser og betingelser

Pris fra 20 500,-

Tillegg for enkeltrom: kr 2.450

Bestill

Prisen inkluderer

 • Reisen fra Norge tur/retur
 • Overnatting med halvpensjon
 • Transport, inngangspenger, guiding og billetter iht program
 • Tekstbok på norsk
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltid
 • Tips
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
02.08.2020 Oslo - München 11:35 13:50
09.08.2020 Wien - Oslo 10:25 12:40
 • Betingelser for denne turen

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser og reisegaranti” av 01.07.18, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsette hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 3 måneder før avreise.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding

  Påmelding skjer via vår hjemmeside www.plussreiser.no eller på telefon 70179000

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen dersom den ikke er inkludert i reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Spesielle vilkår for turer til Pasjonsspillet i Oberammergau 2020

  Betaling og depositum

  Betalingen for turer til Passjonspillet i Oberammergau 2020 skjer i tre deler.

  Depositum 1 på kr 1500 betales ved bestilling.

  Depositum 2 på kr 4500 skal være innbetalt før 1. mai 2019.

  Dersom påmelding skjer etter 1. mai 2019 skal hele depositumet på kr 6000 betales samlet.

  Restbeløpet betales 8 uker før avreise.

  I 2018 og 2019 sendes bekreftelser med depositumsfaktura ut ved påmelding. Sluttfaktura med endelig turpris og detaljert turprogram sendes ut når endelig turpris er fastsatt i 2020.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Alle prisene i denne katalogen er estimerte priser. Disse prisene ble satt høsten 2018. Flybilletter og andre transporttjenester for 2020 var da ikke lagt ut for salg. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til våren 2020.

  Avbestilling

  Avbestilling før 1. oktober 2019 vil medfører et gebyr på kr 1000.

  Avbestilling mellom 1.oktober 2019 og 60 dager før avreise vil medføre et gebyr på kr 6000.

  Avbestilles turen mellom 60 dager og 15 dager før avreise, kreves 50% av turprisen

  Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.