Shutterstock 751889734 Under 10Mg
Pasjonsspillet
Augsburg

Oberammergau & Pilegrimsvandring
Med Vårt Land til

Avreisedato

22.06.2020

Varighet

7 dager

Pris fra

18 990,-

Fulltegnet

Oberammergau & Pilegrimsvandring

Denne turen kombinerer en pilegrimsvandring til pasjonsspillene i Oberammergau med at det er 490 år siden Augustana (den lutherske kirkens trosgrunnlag) ble lagt fram på riksdagen i Augsburg.

Vi tar fly til München og kjører så til Augsburg som blir utgangspunkt for en vandring til Oberammergau. Vi går til fots til pilegrimskirken Maria Vesperbild et stykke sør for Augsburg. Så kjører vi til Bad Kohlgrub og går til fots over fjellet til Oberammergau.

Etter å ha opplevd pasjonsspillet, går vi til fots over fjellet til slottet Lindernhof, et vakkert barokkslott i storslåtte omgivelser.

Vandre-etappene er på mellom 13 og 20 km.

Så kjører vi tilbake til Augsburg, hvor vi både skal oppleve den gamle historiske byen med røtter tilbake til romertiden og få en innføring i historien om hvordan den lutherske bekjennelsen ble til. Den ble lagt fram for riksdagen i Augsburg 25. juni 1530, altså på dagen 490 år siden når vi er der. Vi skal besøk Luthermuseet, en kirke som er delt mellom katolikker og lutheranere og Fuggerhaus.

Retur til München og fly hjem.

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Pilegrimsvandring i vakre omgivelser
 • Den historiske byen Augsburg
 • Luthermuseet
Last ned brosjyre (.pdf)
Augsburg
Augsburg

Dag 1

Mandag 22. juni: Avreisedag

Fly fra Oslo til München. Vi kjører til Augsburg, hvor vi skal bo på et 4-stjernes hotell de to neste nettene.

Colton Miller 700463 Unsplash

Dag 2

Tirsdag 23. juni: Vandring

strekmann.png#asset:406141

Etter en god frokost begynner vi på dagens vandring. Vi skal gå fra klosteret Obersschønfeld utenfor Augsburg langs pilegrimsveien til valfartskirken Maria Vesperbild. (19 km, ca 5 timer) Overnatting og middag på hotellet i Augsburg.

Lucie Hosova 372401 Unsplash

Dag 3

Onsdag 24. juni: Vandring

strekmann.png#asset:406141

Vi spiser frokost på hotellet før vi kjører fra Augsburg til Bad Kohlgrub (ca. 80 min kjøring). Her begynner vi dagens vandring. Vi skal gå over Hinteres Hörnle fra Bad Kohlgrub til Oberammergau (9 km hvis man tar heis opp, ellers 12 km). Overnatting og middag på et hotell i Oberammergauområdet.

Jesus Clears The Temple

Dag 4

Torsdag 25. juni: Spilldag

Dette er dagen for selve pasjonsspillet og vi kjører vi inn til sentrum av Oberammergau etter frokost. Det blir da god tid til å se seg rundt i den lille sjarmerende byen og spise lunsj før spillet starter kl 14.30. Pause midt i forestillingen med middag. Etter spillet tar bussen oss med tilbake til hotellet vårt.

Linderhof slott
Linderhof slott

Dag 5

Fredag 26. juni: Vandring

strekmann.png#asset:406141

Vi nyter en siste frokost på hotellet vårt i Oberammergauområdet før vi starter på dagens vandre etappe. Vi går over fjellet fra Oberammergau til det vakre barokkslottet Schloss Lindernhof. Derfra kjører vi tilbake til Augsburg (ca. 1,5 timer). Det blir middag og overnatting på hotellet i Augsburg som vi bodde på de to første nettene.

Augsburg
Augsburg

Dag 6

Lørdag 27. juni: Augsburg

I dag gjør vi oss kjent med Augsburg. Det blir sightseeing og vi får blant annet se Fuggerhaus, Luthermuseum og kirken som er delt mellom katolikker og protestanter. Det blir også foredrag om Augustana og hva som fulgte. Middag og overnatting i Augsburg.

Shutterstock 1235594929

Dag 7

Søndag 28. juni: Hjemreise

Etter frokost går turen tilbake til München igjen og vi flyr derifra tilbake til Norge.

Dolomittene 2 Som Vandrer
Augsburg
Augsburg
Kevin Jin 1265264 Unsplash Under 10Mg
Oberammergau
Oberammergau
Oberammergau
Oberammergau
Oberammergau
Oberammergau
Passion Play Theater
Passion Play Theater
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Lucie Hosova 372401 Unsplash
Linderhof slott
Linderhof slott
Lech
Lech
Martin Luther
Martin Luther
Augsburg
Augsburg
Wanderer 455338 1920

Priser og betingelser

Pris fra 18 990,-

Tillegg for enkeltrom: kr 3.300

Prisen inkluderer

 • Reisen fra Norge tur/retur
 • Overnatting med halvpensjon
 • Transport, inngangspenger, guiding og billetter iht program
 • Tekstbok på norsk
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Tips
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
22.06.2020 Oslo - München 11:35 13:50
28.06.2020 München - Frankfurt 11:00 12:00
28.06.2020 Frankfurt - Oslo 13:00 14:55
 • Betingelser for denne turen

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser og reisegaranti” av 01.07.18, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsette hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 3 måneder før avreise.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding

  Påmelding skjer via vår hjemmeside www.plussreiser.no eller på telefon 70179000

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen dersom den ikke er inkludert i reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Spesielle vilkår for turer til Pasjonsspillet i Oberammergau 2020

  Betaling og depositum

  Betalingen for turer til Passjonspillet i Oberammergau 2020 skjer i tre deler.

  Depositum 1 på kr 1500 betales ved bestilling.

  Depositum 2 på kr 4500 skal være innbetalt før 1. mai 2019.

  Dersom påmelding skjer etter 1. mai 2019 skal hele depositumet på kr 6000 betales samlet.

  Restbeløpet betales 8 uker før avreise.

  I 2018 og 2019 sendes bekreftelser med depositumsfaktura ut ved påmelding. Sluttfaktura med endelig turpris og detaljert turprogram sendes ut når endelig turpris er fastsatt i 2020.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Alle prisene i denne katalogen er estimerte priser. Disse prisene ble satt høsten 2018. Flybilletter og andre transporttjenester for 2020 var da ikke lagt ut for salg. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til våren 2020.

  Avbestilling

  Avbestilling før 1. oktober 2019 vil medfører et gebyr på kr 1000.

  Avbestilling mellom 1.oktober 2019 og 60 dager før avreise vil medføre et gebyr på kr 6000.

  Avbestilles turen mellom 60 dager og 15 dager før avreise, kreves 50% av turprisen

  Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

Venteliste

Fyll ut skjemaet under for å sette deg på venteliste for Oberammergau & Pilegrimsvandring (22.06 – 28.06 2020) med Mette og Erling Rimehaug.