Shutterstock 433743898 Under 10Mg
Shutterstock 1404664112 Ulvik

Hardanger
Blomstringstur til

Avreisedato

20.05.2020

Varighet

4 dager

Pris fra

7 750,-

Hardanger

Bli med oss til Hardanger og opplev tusenvis av frukttrær i full blomst. De klamrer seg fast i bratte skråninger under snødekte fjelltopper. En naturopplevelse alle bør få med seg minst en gang i livet, og et syn du aldri vil glemme.

Fruktblomstring i Hardanger inntreffer vanligvis de to siste ukene i mai så på denne turen skal vi normalt sett være midt i den vakreste perioden. Vi kjører med to busser til Ulvik i Hardanger.

I Hardanger skal vi bo godt på Brakanes Hotell i tre netter. Hotellet ligger ved fjordkanten i sentrum av Ulvik, omkranset av fjord, fruktgårder og fjell. Det blir middag og samling om Guds ord på hotellet, og utflukter med inkludert lunsj både torsdag og fredag. Kristihimmel-fartsdag samles vi til sang og musikk-kveld i den vakre Ulvik kirke.

På utfluktene skal vi mellom annet besøke Syse-gard og Norsk Natursenter i Eidfjord.

Flott natur, god mat, sosialt samvær, samlinger om Guds ord og mye flott sang og musikk står i fokus disse innholdsrike dagene vi har til rådighet i den flotte Vestlandsnaturen.

Bli med oss på blomstringstur!

Høydepunkter på turen

 • 3 netter på Brakanes hotell i vakre omgivelser
 • Flotte utflukter
 • Sang og musikkveld i Ulvik kirke
 • Sosialt og åndelig felleskap
 • Gode måltider
Last ned brosjyre (.pdf)
Vøringfossen
Vøringfossen

Dag 1

Onsdag 20. mai

Østlandsbussen: Turen starter onsdag morgen i Sarpsborg og kjører via Oslo, Drammen, Modum, Gol og Geilo. Vi gjør et stopp ved Vøringsfossen som er en av Norges mest kjente fosser med sitt 180 meter høye fall.

Vestlandsbussen: Turen starter onsdag morgen på Jæren og kjører via Stavanger, Haugesund og Bergen.

Framme i Ulvik sjekker vi inn på Brakanes hotell hvor vi skal bo i tre netter. Det blir middag på hotellet før velkomstsamlingen i konferanseavdelingen.

Middag
Syse Gard ligger innerst i Hardangerfjorden i Ulvik med en flott utsikt over Ulvikpollen. Gården er kjent for sine gode matvarer som hjemmelaget syltetøy, hermetiske plommer, eplemost, fenalår og ferske kvalitetsfrukt i sesongen.
Syse Gard ligger innerst i Hardangerfjorden i Ulvik med en flott utsikt over Ulvikpollen. Gården er kjent for sine gode matvarer som hjemmelaget syltetøy, hermetiske plommer, eplemost, fenalår og ferske kvalitetsfrukt i sesongen.

Dag 2

Torsdag 21. mai

Vi spiser en god frokost før vi samles til Bibelsamling på hotellet. Etter samlingen er det tid for utflukt. Turen går først til Syse Gard. Her får vi en guidet omvisning hvor de forteller om gården og gårdsdriften. Vi får smaksprøver av produktene de lager på gården og i gårdsbutikken kan vi kjøpe lokalproduserte matvarer.

Videre går turen til Hardanger gjestehus hvor vi får servert dagens lunsj. Hardanger Gjestehus er et familiedrevet gjestehus som spesialiserer seg på kortreist tradisjonsmat i et alkoholfritt miljø.

Tilbake på hotellet blir det tid på egenhånd. Hotellet har innendørs svømmebasseng til fri benyttelse for de som ønsker det. Vi kan også anbefale å besøke Hauge-senteret som ligger like ved hotellet

Vi samles til middag på hotellet før vi spaserer de få meterne til Ulvik Kirke. Her blir det sangkveld i den flotte kirken fra 1800-tallet.

Frokost Lunsj Middag
Norsk Natursenter i Eidfjord er et aktivitets- og opplevelsessenter med fokus på norsk natur, klima og miljø. Her finner vi spennende utstillinger, dioramas, interaktive stasjoner, innovative akvarier, pedagogiske videoer og illustrative tekster. Her vil vi få se det beste av norsk natur.
Norsk Natursenter i Eidfjord er et aktivitets- og opplevelsessenter med fokus på norsk natur, klima og miljø. Her finner vi spennende utstillinger, dioramas, interaktive stasjoner, innovative akvarier, pedagogiske videoer og illustrative tekster. Her vil vi få se det beste av norsk natur.

Dag 3

Fredag 22. mai

Vi starter også denne dagen med frokost og Bibelsamling før vi reiser ut på tur igjen. Vi får en guidet tur med lokalguide fra fra Lofthus til Kinsarvik. Dagens lunsj blir på Kinsarvik Hotell.

Turen går så videre til Eidfjord og Norsk Natursenter. Der får vi se panoramafilmen som gir oss en uforglemmelig reise mellom høye fjell, dype fjorder, fossefall og isbreer.

Tilbake i Ulvik blir det litt tid på egenhånd før vi møtes til middag og avslutningssamling på hotellet.

Frokost Lunsj Middag
Busser Pa Vei Shutterstock 2017 Under 10Mg

Dag 4

Lørdag 23. mai

Etter frokost setter vi oss i bussene igjen og starter på hjemturen.

Østlandsbussen kjører fra Geilo via Gol, Modum, Drammen, Oslo og Sarpsborg.

Vestlandsbussen kjører via Bergen, Haugesund og Stavanger til Jæren

Frokost Middag
Shutterstock 272959733 Under 10Mg
Brakanes Hotel
Brakanes Hotel
Shutterstock 711799756 Ulvik
Ulvik Kirke
Ulvik Kirke
Shutterstock 290428031
Shutterstock 451314649 1 Under 10Mg
Shutterstock 1029070213 Under 10Mg
Shutterstock 272958881 Under 10Mg
Shutterstock 21697309

Priser og betingelser

Pris fra 7 750,-

Tillegg for enkeltrom: kr 900

Bestill

Prisen inkluderer

 • Bussturen
 • 3 overnattinger i delt dobbeltrom med frokost
 • 4 middager
 • 2 lunsjer
 • Utflukter og inngangspenger i henhold til programmet

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til maten
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.