Schönbrunn
Salzburg
Wien

Salzburg og Wien
Oberammergau 2020 &

Avreisedato

19.06.2020

Varighet

8 dager

Pris fra

19 500,-

Fulltegnet

Salzburg og Wien

Vi flyr fra Norge til München. Her møter vi bussen vår som tar oss østover over grensa til Østerrike til byen Wels. Her bor vi første natten. Neste dag besøker vi Benediktiner-klosteret i Melk før det blir et flott elvecruise på Donau fra Melk til Krems. Turen går så videre til Wien. Med to overnattinger her får vi med oss både en konsert og flere av severdighetene i landets hovedstad og største by. Vi forlater Wien og kjører til Salzburg hvor vi skal bo i to netter. På veien dit stopper vi ved Kehlsteinhaus, Ørneredet. I Salzburg, Mozarts fødeby blir det rundtur med lokalguide og Mozart-konsert en av kveldene. Vi gjør oss klare til pasjonsspill og setter kursen mot Oberammergau. Her skal vi bo fordelt på to hotell i Ettal, ca 5 km utenfor selve Oberammergau. På spilldagen kjører vi inn til sentrum etter frokost. Det blir da god tid til å se seg rundt i den lille sjarmerende byen før spillet starter kl 14.30. Pause midt i spillet med middag. Etter spillet tar bussen oss med tilbake til hotellet vårt. Neste dag kjører vi de få milene til München og flyr tilbake til Norge.

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Mozarts fødeby Salzburg
 • Elvecruise på Donau
 • Konsert i Wien
 • Benediktinerklosteret
Last ned brosjyre (.pdf)
Krems
Krems
Donau
Donau
Benediktinerkloster i Melk
Benediktinerkloster i Melk
Wien
Wien
Naturhistorisches Museum
Naturhistorisches Museum
Wien
Wien
Wien
Wien
Salzburg
Salzburg
Mirabell Garden i Salzburg
Mirabell Garden i Salzburg
Mozart statua i Salzburg
Mozart statua i Salzburg
Kehlsteinhaus, Ørneredet
Kehlsteinhaus, Ørneredet
Oberammergau
Oberammergau
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Passion Play Theater
Passion Play Theater
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet

Priser og betingelser

Pris fra 19 500,-

Tillegg for enkeltrom: ca 250,- per natt

Prisen inkluderer

 • Reisen fra Norge tur/retur
 • Overnatting med halvpensjon
 • Transport, inngangspenger, guiding og billetter iht program
 • Tekstbok på norsk 
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam 
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
19.06.2020 Oslo - München 09:40 11:55
26.06.2020 München - Oslo 09:45 12:00
 • Betingelser for denne turen

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser og reisegaranti” av 01.07.18, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsette hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 3 måneder før avreise.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding

  Påmelding skjer via vår hjemmeside www.plussreiser.no eller på telefon 70179000

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen dersom den ikke er inkludert i reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Spesielle vilkår for turer til Pasjonsspillet i Oberammergau 2020

  Betaling og depositum

  Betalingen for turer til Passjonspillet i Oberammergau 2020 skjer i tre deler.

  Depositum 1 på kr 1500 betales ved bestilling.

  Depositum 2 på kr 4500 skal være innbetalt før 1. mai 2019.

  Dersom påmelding skjer etter 1. mai 2019 skal hele depositumet på kr 6000 betales samlet.

  Restbeløpet betales 8 uker før avreise.

  I 2018 og 2019 sendes bekreftelser med depositumsfaktura ut ved påmelding. Sluttfaktura med endelig turpris og detaljert turprogram sendes ut når endelig turpris er fastsatt i 2020.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Alle prisene i denne katalogen er estimerte priser. Disse prisene ble satt høsten 2018. Flybilletter og andre transporttjenester for 2020 var da ikke lagt ut for salg. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til våren 2020.

  Avbestilling

  Avbestilling før 1. oktober 2019 vil medfører et gebyr på kr 1000.

  Avbestilling mellom 1.oktober 2019 og 60 dager før avreise vil medføre et gebyr på kr 6000.

  Avbestilles turen mellom 60 dager og 15 dager før avreise, kreves 50% av turprisen

  Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

Venteliste

Fyll ut skjemaet under for å sette deg på venteliste for Salzburg og Wien (19.06 – 26.06 2020) med John Edv. Olsen & Arvid Hunemo.