Wien
Salzburg
Jesus Clears The Temple

Oberammergau
Nytt i Uka til Pasjonsspillet i

Avreisedato

18.08.2020

Varighet

8 dager

Pris fra

23 500,-

Oberammergau

Hvert 10. år kommer folk fra alle verdenshjørner for å oppleve pasjonsspillet i Oberammergau i Sør-Tyskland. I 2020 setter lokalbefolkningen i den lille alpebyen opp forestillingen for 42. gang. 5 dager i uken fra 16.mai- 4. oktober er det forestillingen i amfiet som har plass til 4.500 personer.

På denne turen kombinerer vi opplevelsen i Oberammergau med flotte dager i Østerrikes kultur-byer Salzburg og Wien. Reiselederne Arne Tunheim og Helge Dimmen var begge med som reiseledere til Oberammergau sist gang pasjonsspillet ble satt opp i 2010.

Fly fra Ålesund via Oslo til München om morgenen. I München møter vi bussen vår som tar oss med til Innsbruck hvor vi overnatter første natten. Her blir det guidet rundtur med lokalguide og besøk i hoppbakken, Bergisel. Turen går så videre til Oberammergau-området hvor det blir to overnattinger i en liten landsby like ved Oberammergau. På spilldagen kjører vi inn til sentrum etter frokost. Det blir da god tid til å se seg rundt i den lille sjarmerende byen før spillet starter kl 14.30. Pause midt i forestillingen med middag. Buss tilbake til hotellet vårt om kvelden. Neste dag kjører vi østover og krysser grensen til Østerrike. Vi skal besøke Hitlers Ørneredet på veien til Mozarts fødeby, Salzburg hvor vi skal bo de neste to nettene. Det blir guidet rundtur med lokalguide og en av kveldene inviterer vi til klassisk konsert. Turen går så videre østover mot Wien. På veien blir det elvecruise på Donau fra Melk til Krems. Det blir to overnattinger i Østerrikes hovedstad og vi har en hel dag til å utforske den flotte byen både med lokalguide og på egenhånd. Fly tilbake til Norge fra Wien.

Turen går i samarbeid med

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Mozarts fødeby Salsburg
 • Kehlsteinhaus, Ørneredet
 • Østerrikes hovedstad Wien
 • Konsert
Last ned brosjyre (.pdf)
Innsbruck
Innsbruck
Linderhof slott
Linderhof slott
Oberammergau
Oberammergau
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Passion Play Theater
Passion Play Theater
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Kehlsteinhaus, Ørneredet
Kehlsteinhaus, Ørneredet
Salzburg
Salzburg
Salzburg
Salzburg
Mirabell Garden i Salzburg
Mirabell Garden i Salzburg
Salzburg
Salzburg
Krems
Krems
Donau
Donau
Schönbrunn
Schönbrunn
Schönbrunn
Schönbrunn
Hundertwasser
Hundertwasser
Heldenplatz
Heldenplatz
Wien
Wien

Priser og betingelser

Pris fra 23 500,-

Tillegg for enkeltrom: kr 2.700

Tilslutning fra andre byer på forespørsel.

Bestill

Prisen inkluderer

 • Reisen fra Norge tur/retur
 • Overnatting med halvpensjon
 • Transport
 • Inngangspenger
 • Guiding og billetter iht program
 • Konsert i Salzburg
 • Tekstbok på norsk
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Tips
 • Konsert i Wien
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
18.08.2020 Ålesund - Amsterdam 06:30 08:45
18.08.2020 Amsterdam - München 09:30 10:55
25.08.2020 Wien - Amsterdam 09:20 11:15
25.08.2020 Amsterdam - Ålesund 14:20 16:20
 • Betingelser for denne turen

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser og reisegaranti” av 01.07.18, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsette hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 3 måneder før avreise.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding

  Påmelding skjer via vår hjemmeside www.plussreiser.no eller på telefon 70179000

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen dersom den ikke er inkludert i reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Spesielle vilkår for turer til Pasjonsspillet i Oberammergau 2020

  Betaling og depositum

  Betalingen for turer til Passjonspillet i Oberammergau 2020 skjer i tre deler.

  Depositum 1 på kr 1500 betales ved bestilling.

  Depositum 2 på kr 4500 skal være innbetalt før 1. mai 2019.

  Dersom påmelding skjer etter 1. mai 2019 skal hele depositumet på kr 6000 betales samlet.

  Restbeløpet betales 8 uker før avreise.

  I 2018 og 2019 sendes bekreftelser med depositumsfaktura ut ved påmelding. Sluttfaktura med endelig turpris og detaljert turprogram sendes ut når endelig turpris er fastsatt i 2020.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Alle prisene i denne katalogen er estimerte priser. Disse prisene ble satt høsten 2018. Flybilletter og andre transporttjenester for 2020 var da ikke lagt ut for salg. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til våren 2020.

  Avbestilling

  Avbestilling før 1. oktober 2019 vil medfører et gebyr på kr 1000.

  Avbestilling mellom 1.oktober 2019 og 60 dager før avreise vil medføre et gebyr på kr 6000.

  Avbestilles turen mellom 60 dager og 15 dager før avreise, kreves 50% av turprisen

  Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.