Shutterstock 148116299 Zell Am See 2018
Shutterstock 1166616892 Ruedesheim Redigert

Zell am See og Rhindalen
Oberammergau 2020 &

Avreisedato

17.07.2020

Varighet

12 dager

Pris fra

19 500,-

Fulltegnet

Zell am See og Rhindalen

Buss fra Møre og Trøndelag gjennom Gudbrandsdalen til Oslo, nattseiling med Stena Line til Frederikshavn. Buss fra Bergen, via Haugesund og Stavanger til Kristiansand. Utreise med Color Line til Hirtshals. Overnatting i Frederikshavn. Gruppen reiser samlet videre til Hamburg. Besøk i sjømannskirken om kvelden. Turen går videre sørover og det blir en overnatting til underveis før vi krysser grensen til Østerrike og videre til Zell am See. Her skal vi bo i 2 netter i den kjente vintersportsbyen som ligger nydelig til ved en stor sjø. Det blir utflukter med buss i området. På vei mot Oberammergau stopper vi ved Hitlers Ørneredet. Vi skal bo på fordelt på to hotell i den koselige lille byen Murnau et par mil utenfor selve Oberammergau. På spilldagen kjører vi inn til sentrum etter frokost. Det blir da god tid til å se seg rundt i den lille sjarmerende byen før spillet starter kl 14.30. Pause midt i spillet med middag. Etter spillet tar bussen oss med tilbake til hotellet vårt. Neste dag går turen nordover til Rhindalen hvor vi bor i naturskjønne omgivelser i to netter. Det blir så en overnatting til på vei mot Kiel hvor vi tar Color Lines cruiseferje tilbake til Norge. Buss tilbake til Sør- og Vestlandet, og Møre og Trøndelag.

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Besøk i Sjømannskirken i Hamburg
 • 3 netter i vintersportsbyen Zell am See, med utflukter i området
 • Kehlsteinhaus, Ørneredet
 • Bo i naturskjønne omgivelser i Rhindalen
 • Color Lines cruiseferjer
Last ned brosjyre (.pdf)
Heiligenblut Osterrike Redigert
Thomas Quaritsch 732639 Unsplash
Shutterstock 619582928 Redigert
Thomas Quaritsch 732636 Unsplash
Thomas Quaritsch 713415 Unsplash
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Passion Play Theater
Passion Play Theater
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Middle Rhine Valley 2400587 1920
Upper Rhine Valley 1030910 1920
Oivindhaug Colorline Aerial 15 05 18 0573 6378471 Under 10Mg

Priser og betingelser

Pris fra 19 500,-

Tillegg for enkeltrom: ca 300,- per natt

Prisen inkluderer

 • Reisen fra Norge tur/retur
 • Overnatting med halvpensjon
 • Transport, inngangspenger, guiding og billetter iht program
 • Tekstbok på norsk 
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam 
 • Betingelser for denne turen

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser og reisegaranti” av 01.07.18, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsette hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 3 måneder før avreise.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding

  Påmelding skjer via vår hjemmeside www.plussreiser.no eller på telefon 70179000

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen dersom den ikke er inkludert i reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Spesielle vilkår for turer til Pasjonsspillet i Oberammergau 2020

  Betaling og depositum

  Betalingen for turer til Passjonspillet i Oberammergau 2020 skjer i tre deler.

  Depositum 1 på kr 1500 betales ved bestilling.

  Depositum 2 på kr 4500 skal være innbetalt før 1. mai 2019.

  Dersom påmelding skjer etter 1. mai 2019 skal hele depositumet på kr 6000 betales samlet.

  Restbeløpet betales 8 uker før avreise.

  I 2018 og 2019 sendes bekreftelser med depositumsfaktura ut ved påmelding. Sluttfaktura med endelig turpris og detaljert turprogram sendes ut når endelig turpris er fastsatt i 2020.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Alle prisene i denne katalogen er estimerte priser. Disse prisene ble satt høsten 2018. Flybilletter og andre transporttjenester for 2020 var da ikke lagt ut for salg. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til våren 2020.

  Avbestilling

  Avbestilling før 1. oktober 2019 vil medfører et gebyr på kr 1000.

  Avbestilling mellom 1.oktober 2019 og 60 dager før avreise vil medføre et gebyr på kr 6000.

  Avbestilles turen mellom 60 dager og 15 dager før avreise, kreves 50% av turprisen

  Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

Venteliste

Fyll ut skjemaet under for å sette deg på venteliste for Zell am See og Rhindalen (17.07 – 28.07 2020) med Aud Karin Kjølvik Ringvoll, Ragnar Ringvoll & Arvid Lukkedal.