Shutterstock 1164278359 Sveits 2018
Shutterstock 1164199366 Sveits 2018 Redigert

Sveits
Oberammergau 2020 &

Avreisedato

17.07.2020

Varighet

12 dager

Pris fra

19 500,-

Fulltegnet

Sveits

Buss fra Møre og Trøndelag gjennom Gudbrandsdalen til Oslo, nattseiling med Stena Line til Frederikshavn. Buss fra Bergen, via Haugesund og Stavanger til Kristiansand. Utreise med Color Line til Hirtshals. Overnatting i Frederikshavn. Gruppen reiser samlet herifra til Hamburg. Besøk i sjømannskirken om kvelden. Turen går videre sørover og det blir en overnatting til underveis før vi nærmer oss spillbyen. Vi skal bo på Hotel Forsthaus i Oberau noen få minutter fra selve Oberammergau sentrum. Her bor vi i 2 netter. På spilldagen kjører vi inn til sentrum etter frokost. Det blir da god tid til å se seg rundt i den lille sjarmerende byen før spillet starter kl 14.30. Pause midt i spillet med middag. Etter spillet tar bussen oss med tilbake til hotellet vårt. Neste dag forlater vi Bayern og setter kursen mot Sveits. Her bor vi i 3 netter i storslagen natur i den lille alpebygda Hasliberg ved Meiringen. Daglige utflukter i området. Etter oppholdet i Sveits setter vi kursen nordover. Turen går gjennom Rhindalen med stopp bl.a. i Strasbourg og Heidelberg. Det blir to overnattinger på veien før vi kommer til Kiel. Fra Kiel reiser vi med Color Lines cruiseferje tilbake til Norge. Buss tilbake til Sør- og Vestlandet, og Møre og Trøndelag.

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Besøk i Sjømannskirken i Hamburg
 • 3 netter i storslagen Sveitsisk natur
 • Daglige utflukter i området rundt alpebygda Hasliberg
 • Naturskjønne omgivelser i Rhindalen
 • Color Lines cruiseferjer
Last ned brosjyre (.pdf)
Shutterstock 595858976 Hamburg Under 10Mg
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Passion Play Theater
Passion Play Theater
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Tim Trad 717813 Unsplash Lauterbrunnen
Pascal Debrunner 677351 Unsplash Oeschinen Lake
Marco Meyer 598648 Unsplash Wengen
Glogghus 240420 1920 Hasliberg
Jose Llamas 696071 Unsplash Grindelwald
Oivindhaug Colorline Aerial 15 05 18 0573 6378471 Under 10Mg

Priser og betingelser

Pris fra 19 500,-

Tillegg for enkeltrom: ca 300,- per natt

Prisen inkluderer

 • Reisen fra Norge tur/retur 
 • Overnatting med halvpensjon
 • Transport, inngangspenger, guiding og billetter iht program
 • Tekstbok på norsk 
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam 
 • Betingelser for denne turen

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser og reisegaranti” av 01.07.18, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsette hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 3 måneder før avreise.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding

  Påmelding skjer via vår hjemmeside www.plussreiser.no eller på telefon 70179000

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen dersom den ikke er inkludert i reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Spesielle vilkår for turer til Pasjonsspillet i Oberammergau 2020

  Betaling og depositum

  Betalingen for turer til Passjonspillet i Oberammergau 2020 skjer i tre deler.

  Depositum 1 på kr 1500 betales ved bestilling.

  Depositum 2 på kr 4500 skal være innbetalt før 1. mai 2019.

  Dersom påmelding skjer etter 1. mai 2019 skal hele depositumet på kr 6000 betales samlet.

  Restbeløpet betales 8 uker før avreise.

  I 2018 og 2019 sendes bekreftelser med depositumsfaktura ut ved påmelding. Sluttfaktura med endelig turpris og detaljert turprogram sendes ut når endelig turpris er fastsatt i 2020.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Alle prisene i denne katalogen er estimerte priser. Disse prisene ble satt høsten 2018. Flybilletter og andre transporttjenester for 2020 var da ikke lagt ut for salg. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til våren 2020.

  Avbestilling

  Avbestilling før 1. oktober 2019 vil medfører et gebyr på kr 1000.

  Avbestilling mellom 1.oktober 2019 og 60 dager før avreise vil medføre et gebyr på kr 6000.

  Avbestilles turen mellom 60 dager og 15 dager før avreise, kreves 50% av turprisen

  Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

Venteliste

Fyll ut skjemaet under for å sette deg på venteliste for Sveits (17.07 – 28.07 2020) med Svein Bjarne Aase, Ludvig Bjerkreim & Margunn Bjerkreim.