Reiser i Norge

Reine - Lofoten

Vi tilbyr bussturer i kristen regi, aktive turer både med sykkel og til fots, opplevelsesturer med fly og buss og vi har dagsturer og helgeturer.

Ønsker du å reise på cruise kan vi tilby dette på to hovedmåter. Turer med skoleskipet Gann gir minner for livet, både gjennom samvær og naturopplevelser. Vi er salgsagent for Hurtigruten og bistår deg gjerne med å booke opplevelsesturer og cruise langs norskekysten. Visste du at, dersom man tar med fjordene, har Norge verdens nest lengste kyststripe? Vi er kun slått av Canada. Det er avstanden ca. 2,5 ganger rundt ekvator!

Det er liten tvil om at både Norges kystlinje og innland har mye å by på. Vi har noen av verdens vakreste fjorder og spektakulære fjell. Vi har midtnattsol, polarsirkelen, et rikt plante- og dyreliv og et smilende folkeslag som tar vel i mot sine gjester. Hvor blir ikke dette mer synlig enn på Helgelandskysten eller i Svolvær? Vi håper du vil bli med oss på en av våre turer til Lofoten. Eller kanskje du vil bli med på sosiale samlinger og utflukter mellom Europas største fastlandsbre og det villeste havet i Norge ved Stad, i vakre Nordfjord.

Og vi inviterer deg gjerne med på en tur til Øst-Norge, til gruvebyen Røros, innlandshavet Femunden, rekreasjon og opplevelse på Geilo eller til minnerike stunder på Beitostølen.