Reise til Sverige

Stockholm

Hvert år arrangerer Plussreiser en rekke turer til Sverige. Det er et trofast reisemål med stadig nye opplevelser å tilby. Her arrangeres både bussturer og temareiser.

Landet har vakker natur, innholdsrike storbyer og mange aktiviteter for hele familien. Landet har også en innholdsrik historie som kan gjøre turen til en spesielt interessant opplevelse. Det gjelder i særlig grad på våre turer til Lina Sandells rike i Småland. Her får man bli kjent med hennes nærmest ufattelige sangskatt og se nærmere på stedene hun var knyttet til. Sommeren 2018 markerte vi 30-årsjubileum for denne turen.

Plussreiser sine bussreiser i kristen regi gir en god og trygg sosial ramme rundt reisen. Turmålene i Sverige er like mangfoldige som opplevelsene det legges til rette for av våre turteam.

Ønsker du å ta med koret, menigheten, familien eller kanskje vennegjengen til Sverige? Da er det bare å ta kontakt så vil våre turoperatører skreddersy et opplegg for dere. Vi har lang og bred erfaring på gruppereiser og bestillingstuer til vårt naboland med både fly, båt, tog og buss.

Vil du oppleve de svenske storbyene kan vi anbefale både Göteborg og Stockholm. Sveriges hovedstad er fylt med attraksjoner, butikker og opplevelser for enhver. Gamla Stan er bydelen du ikke vil gå glipp av. Der kan du utforske de små, trange gatene med ujevn brostein, hyggelige butikker eller ta en tur på kafe. Stockholm er ikke bare shopping, du kan også besøke Drottningholms slott. Det står på UNESCOs verdensarvliste og omtales ofte som «Nordens Versailles» med sitt teater og parkanlegg.

Sverige byr på mye vakker natur og mulighetene er mange. Hva med en idyllisk tur på Göta kanal, eller til den svenske skjærgården? Bli med oss til Småland! Her ligger en av Sveriges vakreste skjærgårder i Västervik og Astrid Lindgrens hjembygd Vimmerby. Den vakre naturen er perfekt for sykling, gåturer, fiske eller padling.