Reise til Nederland

Amsterdam Sykkel

En gjenganger i vårt program er blomstringsturen til Holland. Da kjører vi med buss fra Norge til Holland midt i høysesongen for vårblomstringen. Vi legger alltid inn et besøk i den imponerende blomsterparken Keukenhof. Her blomstrer 7 millioner tulipaner hvert år, noe som gjør parken til verdens nest største av sitt slag. I tillegg går turen innom Amsterdam med kanaltur og besøk i Anne Frankhuset.

Ønsker du å ta med koret, menigheten, familien eller vennegjengen til Nederland? Eller hva med å legge personalturen dit? Ta kontakt med oss så vil våre dyktige reisekonsulenter skreddersy et opplegg for dere. Dere bestemmer selv hva dere vil se og oppleve og sammen med gode innspill fra oss, syr vi sammen et godt program. KLM har direkteruter til Amsterdam fra de fleste store flyplassene i Norge, noe som gjør det raskt og enkelt å komme seg dit.

En tur til hovedstaden Amsterdam er virkelig å anbefale. Dette er en moderne storby med småbyens sjarme. Med smale 1600-talls hus, kanaler, broer og vakre torg skapes det en avslappet og fredelig stemning. En båttur på kanalen er et must. Her finnes mange museer i tillegg til det kjente Anne Frankhuset. Hva med en sykkeltur? Den enkleste måten å ta seg frem i byen er med sykkel, og er en av de beste måtene å oppleve byen. Som i enhver moderne storby er her gode shoppingmuligheter, kafeer og restauranter.

En annen moderne storby er Rotterdam. Denne byen ble jevnet med jorden under andre verdenskrig og er derfor preget av ny og moderne arkitektur. Her finner trendy butikker, museer, kunstgallerier og verdens nest travleste havn. En god måte å se hele byen på er å ta turen opp i det 185 meter høye utkikkstårnet Euromast.

Amsterdam er hovedstaden, men mye av det som normalt er typisk for en hovedstad finner vi i Haag. Både regjeringen og kongefamilien holder til her. Denne byen er definitivt vert et besøk med sin storslåtte arkitektur, mange museer og restauranter. Ikke så langt utenfor byen finner vi to fine strandområder.

Nederland og spesielt Amsterdam er et populært mål for skolegrupper, da det går direkteruter med fly fra de fleste store flyplassene i Norge. Her er mye å se og gjøre, og de fleste er innom Anne Frankhuset. Da får de også et godt faglig innhold i turen ved å se hvor den jødiske familien gjemte seg fra nazistene under den andre verdenskrigen. Ta kontakt med oss så lager vi en tur for din skolegruppe.

En gjenganger i vårt program er blomstringsturen til Holland. Da kjører vi med buss fra Norge til Holland midt i høysesongen for vårblomstringen. Vi legger alltid inn et besøk i den imponerende blomsterp