Reise til Estland

Shutterstock 710337280 Under 10

Ønsker du å ta med koret, menigheten, familien eller vennegjengen til Estland? Eller hva med å legge personalturen dit? Ta kontakt med oss så vil våre dyktige reisekonsulenter skreddersy et opplegg for dere. Dere bestemmer selv hva dere vil se og oppleve og sammen med gode innspill fra oss, syr vi sammen et godt program. Med direkterute fra Oslo er du i Estlands hovedstad på halvannen time. I tillegg har Wizzair og airBaltic direkteruter fra flere flyplasser i Norge.

Det blir stadig mer og mer vanlig å dra på weekendturer, og et populært mål er Estlands hovedstad Tallinn. Hele gamlebyen er på UNESCOs liste over verneverdige steder og er en severdighet du ikke må gå glipp av. Du kan rusle rundt i de berømte, smale brosteinsgatene og se monumenter fra Middelalderen, sitte på kafe eller dra på skattejakt i kunsthåndverksbutikkene. I Tallinn er det gode shoppingmuligheter og en overflod av restauranter. Er du glad i mat er dette byen for deg, da du kan prøve deg på tradisjonell estisk mat eller besøke en av de mange restaurantene med mat fra alle verdenshjørner. I tillegg er prisene veldig lave sammenlignet med prisene i Norge.

Estland er mye mer enn bare hovedstaden. Det er et lite land med et flatt landskap, noe som gjør det raskt og enkelt å ta seg rundt i landet med buss, bil og sykkel. Langs kysten finner vi sjarmerende småbyer og lange vakre sandstrender. Øyene Saaremaa og Hiiumaa med urørt estisk kultur og vakre nasjonalparker er også vert et besøk. Lenger inn i landet er der fantastiske innsjøer og flotte utmarker. Estland har ikke mindre enn ti nasjonalparker. Har du lyst på en aktiv ferie kan du ta turen opp på Baltikums høyeste fjell på 318 meter, Suur Munamägi. Om du heller vil på en litt roligere tur så er Estland kjent for sine mange gode spabehandlinger.

I vår program har vi flere ganger hatt den populære bussturen til Tallinn. Da kjører vi med bussen til Stockholm i Sverige, før vi tar båten over Østersjøen til Tallinn. På denne turen har vi god tid til å gjøre oss kjent i hovedstaden, i tillegg til at vi tar turen ut av byen også. Et besøk i den flotte Kadriorg parken er alltid populært.

Ønsker du å ta med koret, menigheten, familien eller vennegjengen til Estland? Eller hva med å legge personalturen dit? Ta kontakt med oss