Reise til Danmark

484732 Unsplash

Man trenger ikke reise langt for å føle at man har vært borte lenge! Danmark er nært, kjært og svært (stort) nok til at vi alltid kan oppleve noe nytt, gang etter gang. Det bekrefter våre gjesters reisevaner, som år etter år blir med oss på våre populære turer til Danmark. Våre gruppeturer til Nordens sørligste land, tar oss over Skagerak, til klitter og de vakreste strender.

Vi tar deg gjerne med til Bornholm- Danmarks østersjøperle med koselige fiskerlandsbyer, særpreget kultur og byggeskikk. En slik tur kombinerer vi som oftest med hyggelige dager på Sjælland. Før avreise samles vi i Oslo og kjører mot Svinesund og grensen til Sverige, følger den svenske vestkysten hele veien sørover til Malmö før vi ut på ettermiddagen ankommer havnebyen Ystad i Skåne. Herfra tar vi ferjen til Bornholm, en flott sjøreise. På den kjære klippeøya besøker vi Hammershus, som var et av Nordens mektigste forsvarsverk. Vi får oppleve små pittoreske byer som Svaneke og Nexø med sine fargerike bindingsverkhus. Likeså er det naturlig å ta våre gjester med til fiskeværet Gudhjem og en av øyas rundkirker, samt utsiktspunktet Rytterknekten hvor du i klart vær kan se hele øya.

Nyborg Strand, på østkysten av Odense, har blitt et populært reisemål for våre gjester de senere årene. Hotellets park er et nydelig sted å oppholde seg med sine mange sitteplasser og skulpturer. Her samles vi til glede og fest, sosialt fellesskap og tar gjerne en tur i hotellets basseng. Her finnes badstue, petanquebane, putting green og mulighet for kroket-spill.

Flere av våre turer til Danmark stopper gjerne innom København. Om det ikke er Tivoli du drømmer om å se, blir du kanskje med oss innom sjømannskirken ”Kong Haakons kirke”?

Ønsker du å ta med koret, menigheten, familien eller kanskje vennegjengen til Danmarks sjarmerende hovedstad kan våre turoperatører skreddersy et opplegg for dere. Byen er en perfekt blanding av gammelt og nytt med mange kafeer, restauranter og butikker så vel som smale brosteinsgater, parker og slott. Her får du både sightseeing, shopping, mat- og kulturopplevelser.

Vi kan blant annet anbefale å ta turen innom Tivoli. Dette er verdens nest eldste fornøyelsespark og er den mest populære attraksjonen i hele Danmark med mer enn 4 millioner besøkende i året. Med alt fra konserter, show, teater, karuseller, berg-og-dal-baner til gode restauranter og et fantastisk julemarked. Her er noe for enhver midt i København.

Hva med å legge en førjulstur hit? København i november og desember er noe helt spesielt da hele byen er pyntet og du kan rusle fra julemarked til julemarked. Ta kontakt med oss så lager vi en tur for dere.

Bli med oss på minneriker reiser til Danmark, til Jylland, Fyn, Møn, Lolland eller Falster. Dersom vi ikke har en påmeldingstur klar, setter vi gjerne opp en temareise for deg og din gruppe til Danmark.

Man trenger ikke reise langt for å føle at man har vært borte lenge! Danmark er nært, kjært og svært (stort) nok til at vi alltid kan oppleve noe nytt, gang etter gang. Det bekrefter våre gjesters re