Reisekatalog Plussreiser 2022 cover
Reisekatalog Plussreiser 2022 13mb Page 04
Reisekatalog Plussreiser 2022 13mb Page 10

Vår nye reisekatalog er klar

Publisert: 11.01.2022

I årets katalog finner du turer til et virkelig høydepunkt, pasjonsspillet i Oberammergau. Vi har ellers flotte turtilbud i Norge, Europa, og også noen eksotiske reisemål - lenger ut i verden - på programmet. Hva med å bli med på den store sang og musikkhelgen i Gatlinburg som Bill og Gloria Gaither arrangerer? Mange av USA sine beste gospelsangere deltar der denne helgen.

Nytt av året er at vi arrangerer en stor Nordisk sang- og musikkhelg, Kristi Himmelfartshelgen, i Vennesla. «Sang over grenser» er tema for helgen. Mange kjente nordiske sangere deltar. Vi selger konsertpass kombinert med overnatting, og vi har egen busstur til dette arrangementet.

Blant bussturer har vi også planlagt tur til Danmark, noe som har vært en populær busstur blant våre gjester. Det blir Hurtigrutecruise til Nordkapp, sykkelcruise i Holland, tur til Svalbard, pilegrimsturer, bibelferie og mye mer.

Det gleder oss også stort at Israel nå har åpnet for turister igjen. Det feirer vi med å sette mange nye turer dit på programmet.

På alle våre turer setter vi fokus på smittevern og trygghet. Vi vil gjøre vårt beste for at du skal få en god og minnerik opplevelse av turen. Ta kontakt med oss om du ønsker å vite mer om turene. Våre reisekonsulenter gir gjerne informasjon og råd.

Katalogen kan lastes ned her. Du kan også få den tilsendt ved å ringe oss på 70 17 90 00 eller sende oss en e-post til post@plussreiser.no med din adresse. Katalogen sendes automatisk til gjester som har vært på tur med oss de siste fem årene og som ikke har reservert seg mot dette.

Velkommen på tur i 2022!

Beste hilsen alle oss i Plussreiser