Takket av trofaste styremedlemmer

Publisert: 28.03.2017

Styreleder Ole Fritjof Godtfredsen og styremedlem Kari Røsvik Sundgot ble mandag denne uken takket av med gaver og gode ord. Høytideligheten fant sted, i etterkant av årets generalforsamling i Plussreisers holdingselskap, på Ingeløa på Godøya i Giske kommune.

- Jeg er dypt takknemlig for den jobben Ole Fritjof og Kari har lagt ned for selskapet. De har bidratt sterkt i prosessen med å lede oss frem mot å bli Norges største kristne reiseselskap, sier daglig leder Aud Kindervåg Halsne.

Under møtet ble det foretatt valg av nye styremedlemmer. Karl Arne Austnes (gjenvalg), Anna Sæter (ny) og Vigleik Brekke (ny) ble valgt uten motforslag. Per Ørjan Aaslid, Bjørn Petter Tunheim og Ragnar Ringvoll var ikke på valg. Varamedlemmer til styret er nå Svein Bjarne Aase, Hege Sævik Rabben og Jan Ingen Nasvik.

Anna Sæter (30) er født og oppvokst på Eidsnes i Sula kommune. Hun er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og arbeider i revisjonsselskapet PWC. Hun er gift og har to barn og bor nå på Blindheim i Ålesund kommune. 

Vigleik Brekke (56) er oppvokst i Ølen i Rogaland, bor nå i Bergen og er aktiv i Bergens Indremisjon. Han arbeider som informasjonsrådgiver i Fjell kommune. I mange år var han aktiv i nærradioarbeidet i Bergen. Han er 1. vara til styret i Kristen Riksradio (P7) og styreleder for Solgløtt barnehage. Han har flere turer som reiseleder for Plussreiser. Han er gift og har tre barn.