Reisekatalog for sommer og høst 2018

Publisert: 02.02.2018

På Kastrup flyplass i København finner du en miniatyr- skulptur av «Den Lille Havfruen». På et skilt ved siden av denne skulpturen står der flere sitater av H. C. Andersen. Blant annet har et sitat denne overskriften; «At rejse er at leve». Da var det ikke bare livsreisen forfatteren tenkte på, men reiser i løpet av livet.

Eventyrforfatteren reiste mer etter hvert som han ble eldre, for det gjorde livet godt, både under reisen, og etter reisen. Mange av oss kan skrive under på at dette er også egen erfaring.

PERSONALET I PLUSSREISER ØNSKER at du skal få mer enn ferie både under og etter turen. At din ferietur skal gi nye perspektiver, nye venner/bekjente og minner til å gledes over i hverdagen.

I den nye katalogen finnes mange gode slagere, og kjente reisemål igjennom flere år. Men du finner også noen nyheter, reisemål som vi tror kundene våre vil sette pris på. Dette året går Lina Sandellturen til Frøderyd i Sverige for 30. gang. Setter du pris på sangskatten som finnes her, må du være raskt ute for å sikre deg denne jubileumsturen.

NOEN ANDRE GODBITER VIL jeg også konkret nevne: Paris, Normandie og Jersey er en innholdsrik og ny tur som vi tror mange vil finne spennende. Malta er tilbake med en spennende og historisk tur i september. Og det blir tur til Færøyene igjen, den vakre perlen i vest.

MANGE LIKER Å HOLDE SEG fysisk aktive og i god form. Det har ført til tilbud om flere aktive turer, både fotturer og sykkelturer. Vi kan nevne sykkeltur i Moseldalen, og vandretur i Dolomittene. Du vil finne flere tilbud på nettsiden vår.

VÅRT EKSOTISKE TILBUD vil også denne høsten inneholde en flott jubileumstur til storslåtte Thailand med unik rundreise. Dette er en sydentur utenom det vanlige. I tillegg er Kamerun et spennende reisemål som du finner i denne katalogen. Kina er også et veldig aktuelt og populært reisemål for tiden, der de historiske opplevelsene står i kø.

MANGE ØNSKER Å REISE til Bibelens land på tur, også dette året har vi mange ulike program å velge mellom. Vi har familieturer, bibelferie, tematurer, vandreturer, rundreiser, og jubileumsturer. Har du aldri vært i Israel, bør du prioritere det. Det har aldri tidligere vært så mange turister noen sinne i Israel som i 2017.

VELKOMMEN PÅ TUR med Plussreiser, vi skal gjøre det vi kan for at turen skal være en stor opplevelse for deg!

Last ned katalogen på lenken under eller les den her.