Reisekatalog for sommer & høst 2017

Publisert: 06.02.2017

Sommer- og høstkatalogen for 2017 er nå klar, den første katalogen utgitt under paraplyen Plussreiser. Utvalget i katalogen er en bredde av turene vi nå kan tilby. Full sortiment finner du på vår nettside.

I denne katalogen finner du turer som tidligere ble produsert under selskapene Si-REISER, Ravinala Reiser AS og Sabra Fokusreiser. Det nye selskapet, Plussreiser, er organisert i tre enheter: Europareiser, reiser til Israel & Midtøsten og Eksotiske reiser. Sistnevnte enheter sender gjestene våre på turer til en rekke land, med variasjon fra Kirgisistan til Peru. Et land som får ekstra mange av våre gjester på besøk i år er Madagaskar. Det er nemlig 150 år siden de første misjonærene fra det Norske Misjonsselskap nådde det eksotiske øyriket.

Våre trofaste gjester vil, i den nye katalogen, fortsatt kjenne igjen turkonsept «kristen bussferie» og «bibelferie i syden». En av flere nyheter i år er bibelferie ved Adriaterhavet. Flere av våre reisemål og konsepter har også jubileum. Enkelte reisemål har nå vært en del av vårt turprogram i 30 år. Det planlegger vi å feire sammen med årets gjester.

Papirutgave av katalogen kan bestilles på telefon 70 17 90 00 eller ved å sende ditt navn og adresse til post@plussreiser.no. Du kan også laste ned en elektronisk versjon av katalogen på vår nettside.