Møt oss på flere sommerstevner

Publisert: 25.06.2018

Vi gleder oss over sommeren og håper å treffe deg på årets stevner. Flere av våre medarbeidere er på reisefot og vil gjerne gi deg en liten hilsen fra oss dersom du stikker innom en av våre mange stands.

Her kan du se hvor vi blir å finne i sommer:

Ellers har vi ansvar for busstransport til NLM GF. Her vi du kunne treffe våre sjåfører. Ellers anbefaler vi deg å ta en tur innom NLM Gjenbruks sin stand på Generalforsamlingen. Der kan du få vite om en tur vi har satt opp med dem til Kina.

Vi er også tilstede på enkelte andre mindre arrangement, og flere av våre samarbeidspartnere presenterer oss sommeren gjennom. Som et eksempel på dette kan vi nevne Evangeliesenteret som har sitt Landsstevne 22. – 29. juli på Østerbo Evangeliesenter i Halden.

Helgen 31. august til søndag 2. september treffer du flere av våre representanter i Fosnavåg. Da arrangerer vi en flott sang- og musikkhelg sammen med Sunnmøre Indremisjon og P7 Kristen riksradio. Vi håper å se deg der!

NB! Datoene nevnt i denne artikkelen er arrangementenes til- og fra-datoer. Vi deltar nødvendigvis ikke alle dager på stevnene.