Mer enn 400 påmeldte til Oberammergau

Publisert: 22.01.2019

Det er fortsatt 15 måneder til første gruppen til Pasjonsspillet i den lille Bayerske byen Oberammergau reiser ut fra Norge. 20 turer er satt opp som åpne påmeldingsturer, og de fylles raskt opp. Turen som inkluderer vandreturer i Dolomittene er allerede fulltegnet og flere turer har kun få plasser igjen.

- Påmeldingstempoet har vært veldig høyt. Vi får en rekke nye påmeldinger hver uke, sier Liv-Hilde Ervik Hellevik, som er enhetsleder for Europareiser hos Plussreiser.

I tillegg til de åpne påmeldingsturene setter vi også opp en rekke turer for familier, vennegrupper, bibelgrupper o.l. Det er for grupper som er 20 personer eller flere. Vennelag som er færre enn dette har i stor grad meldt seg på de åpne turene.

Pasjonsspillet i Oberammergau er en flott opplevelse som anbefales for alle. Det settes opp hvert 10. år. I 2020 er det 42. gang.

Spillet fremføres på tysk. Alle som reiser på tur med oss vil få en norsk tekstbok og får følge forestillingen på vårt eget språk. Vi har også samlinger hvor vi går igjennom spillet.

Les mer om bakgrunnen for Pasjonsspillet her.