Sist oppdatert 11. august, kl. 11:32

Informasjon vedrørende coronavirus

Denne siden oppdateres ved ny informasjon.

Gjeldende reiseråd

Utenriksdepartementet fraråder alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land som det ikke er gjort unntak for. Reiserådet gjelder til 1. september 2021.

Vi arbeider med Norgesturer for inneværende år og planlegger å sette opp nye turer til utlandet så snart myndighetenes reiseråd åpner for dette og det igjen anses som trygt å reise.


Generelt om vår håndtering av Coronakrisen

Vi setter våre kunders og medarbeideres helse og sikkerhet først. Vi følger hele tiden UDs reiseråd. Vi ber våre kunder, sammen med oss, holde seg oppdatert på de rådene som gis fra norske myndigheter. Vi er i løpende dialog med Virke, som er hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen og er bindeleddet mellom arbeidsgiverne og myndighetene. Samtidig som vi selv følger med på de råd som kommer fra Helsedirektoratet gir Virke oss råd om hvordan denne krevende situasjonen skal håndteres. Dette arbeidet pågår fortsatt, og vi ber om forståelse for at vi i tiden fremover kan, når eventuelle nye reiseråd gis, ha behov for å områ oss noe før vi går til andre eller mer utvidede tiltak. Vi har allerede kansellert flere turer og vurderer fortløpende om flere skal kanselleres. Dersom du var påmeldt en kansellert pakkereise vil du få refundert innbetalt beløp fra oss. Dersom du er påmeldt en tur som nå er kansellert vil du bli kontaktet av en av våre reisekonsulenter. De berørte turene er å regne som pakkereiser hos Plussreiser, og pakkereiseloven har klare regler på dette. Der det per nå ikke foreligger offisielt reiseråd gjelder ordinære avbestillingsregler. Vi har løpende kontakt med flyselskap, hoteller, turistkontor og andre aktuelle aktører på de ulike reisemålene vi har i vårt program. Våre partnere gir oss oppdatert informasjon som situasjonen der de er.

Har du spørsmål eller behov for mer informasjon er du velkommen til å kontakte oss via vårt sentralbord på 70 17 90 00. Du kan også nå oss per e-post til [email protected].