Madagaskar: Jubelturer

Mada Smil

Plussreiser er den reiseaktøren i Norge som arrangerer flest turer til Madagaskar.

Vi har hvert år en rekke ordinære påmeldingsturer til Madagaskar, og gleder oss stort over at vi i år også har satt opp seks turer til den eksotiske øya i forbindelse med høstens feiring av jubileet for at det nå er 150 år siden de første misjonærene ble sendt dit fra Norge, forteller Mona Nordstrand, enhetsleder for eksotiske reiser.

150 år med kirke og misjon på Madagaskar er verdt å feire! Og i oktober kan du stå akkurat der det som nå er en levende kirke i vekst ble grunnlagt, på Betafo utenfor Antsirabe.

Du kan velge mellom en rekke turer, alt etter hva du er interessert i å ha fokus på. Alle turene har reiseledere med mye kunnskap om reiserute og tema.

Hver reisegruppe har minst tre hele dager i Antsirabe i forbindelse med jubelhelgen 26.-29. oktober 2017. Der møtes lokale kristne og utenlandske gjester til en stor markering av 150 års kirke-og misjonshistorie. Det blir festgudstjeneste med titusener på Betafo, konserter, utsillinger, temakroer, deling av troserfaringer, paneldebatt og festkveld.

Mada-gudstjeneste-Betania.JPG#asset:2571

Er du en av de mange som fikk lysbilder, filmer og historier fra Madagaskar inn med morsmelken men som aldri har vært på den vakre, fascinerende og unike øyen? Da må du gripe sjansen og bli med på en av våre mange jubelturer i oktober og november!

Turene går over nesten hele Madagaskar og har ulike temaer slik at du kan finne en tur som passer akkurat det du har lyst til å se med egne øyne og lære mer om.

Alle turene ledes av en norsk reiseleder og en gassisk reiseleder håndplukket på grunn av erfaring og kunnskap. Så å si alle de norske reiselederne har bodd på Madagaskar og snakker gassisk. Reiser du på en av disse turene vil du derfor få nære møter med land, folk, kirke og kultur. Alle turene er minst tre hele dager i Antsirabe i forbindelse med jubelhelgen 26. - 29. oktober. Der møtes lokale kristne og utenlandske gjester til en stor markering av 150 års kirke- og misjonshistorie. Det blir festgudstjeneste med titusener på Betafo, konserter, utstillinger, temakroer, deling av troserfaringer, paneldebatt og festkveld.

Betafo-fjelltur.jpg#asset:2611

Madagaskar er et unikt land, som siden det skled fra fastlands-Afrika har fått utvikle seg på sin egen måte. Du finner dyr og planter som bare finnes på Madagaskar, kulturen er unik med sin mix av mennesker med fra Afrika og Indonesia, og her har nordmenn reist som misjonærer i 150 år. Mange av turene går til en av de mange vakre plassene langs Madagaskars vakre kyst. Har du drømt om å spasere på en øde strand? Velkommen til Madagaskar!