Bussreiser i kristen regi

Bussferie i kristen regi

Bussreiser i kristen regi har vært en del av vårt turtilbud siden etableringen av selskapet, Si-reiser, som la grunnen for Plussreiser. Vi har lært at korte dagsetapper, hyppige pauser, mye sang og musikk og et godt og friskt miljø i bussen, er en forutsetning for en vellykket tur. Som standard legger vi opp til maksimalt to timers kjøreøkter. Alle våre sjåfører er aktive kristne med god erfaring som turbuss-sjåfører.

Med bussferie i kristen regi gjennom Plussreiser kan du reise direkte fra ditt hjemsted. Vårt samkjøringsopplegg gjør at du nesten kan kjøre fra stuedøra hjemme. Våre busser kjører gjennom følgende regioner: Trøndelag, Nordvestlandet, Nordfjord, Hordaland, Rogaland, Sørlandet, Gudbrandsdalen, Mjøsbygdene, Telemark, Vestfold og Oslo. Vi har like gode opplegg for våre gjester, enten de kommer fra Kristiansund eller Kristiansand

Moderne turistbusser på bussreiser i kristen regi

Våre busser er topp moderne turistbusser med liggestoler, friskluftanlegg, kjøleskap, varmdrikksautomat, godt høyttaleranlegg og toalett. På varme dager opplever gjestene våre det som en fordel at alle våre busser har aircondition.

Egen reiseleder

Våre turteam kan bestå av reiseledere, predikanter, sangere og sjåfører. Antall mennesker i turteamene på bussferie i kristen regi varierer mellom de ulike turene. Vi har egen reiseleder på alle våre bussturer i kristen regi. Denne skal lede gruppen på under turen. Vi leier også lokalkjente guider i større byer og regioner. Opplysninger om dette finnes i den enkelte turs program. 

Bussferie i kristen regi er opplevelsesferie fremfor mange andre turtyper. Natur, severdigheter og ikke minst det menneskelige fellesskap, kan ei forklares, det må erfares. 

På våre bussreiser i kristen regi er alt lagt opp og ordnet på forhånd. Det gjelder veivalg så vel som overnattinger og måltider. Vi starter gjerne i bussen kl. 08.00 og er som regel framme ved dagens reisemål rundt kl. 18.00.