Dodehavet Fotter

Vinterferie - Oppdag Israel
Rundreise i Jesu fotspor

Avreisedato

10.02.2018

Varighet

9 dager

Pris fra

17 950,-

Vinterferie - Oppdag Israel

Rundreise i Bibelens land – her vandret Jesus omkring, og vi følger i hans fotspor fra Nasaret, til Galilea og Jerusalem.

Direktefly Norge Israel

Dag 1

Lørdag 10. februar

Avreise fra Oslo kl. 11.40. Ankomst Tel Aviv 21.35. Her venter sjåføren på oss og kjører oss til Netanya.

Caesarea Ved Havet Rekonstruksjon

Dag 2

Søndag 11. februar

Vi kjører nordover til Cesarea ved havet, havnebyen fra Herodes sin tid, videre drar vi innom Haifa og forsetter til Karmelfjellet med Elisasstøtten som minner om Elias sin kamp mot Baalsprestene. Fra høyden her har vi flott utsikt over Meggidosletten. Turen går til Nazareth der vi besøker Bebudelsenskirken, før vi kjører til Kana der Jesus gjorde sitt første under. Vi skal bo i Tiberias på Emily hotel i 2 netter.

Dag 3

Mandag 12. februar

Dette blir en dag i Jesu fotspor i Galilea. Vi begynner med en båttur på Genesaretsjøen, vi går i land ved Ginosar og ser på Jesusbåten. Herfra drar vi opp til Saligprisningens berg, der Jesus holdt sin mest Bergprekenen.  Etterpå drar vi ned til Tabgha, der brødunderet skjedde og fortsetter til Jesu hjemsted, Kapernaum. Vi drar også innom Magdala og avslutter med Arbelfjellet og sin nydelige utsikt over Genesaretsjøen.

Fra Har Bental Singeltur 2016

Dag 4

Tirsdag 13. februar

Vi starter med et besøk i Kibbutz Naot Mordechai med sin skoproduksjon, drar så gjennom den fruktbare Huladalen til Tel Dan og videre til Cesarea Filippi/Banjas. Vi ser druserlandsbyene ved Hermonfjellet og drar opp til fjellet Bental med sin utsikt langt inn i Syria. På veien tilbake stopper vi i byen Katzrin med sin olivenproduksjon.

Israel Galilea

Dag 5

Onsdag 14. februar

Vi forlater Galilea, kjører nedover Jordandalen langs den Jordanske grensen. Vi stopper ved døpeplassen Kassar El Yahud som ligger like ved Jeriko. Vi drar til Qumran, der vi får høre om Dødehavsrullene som ble funnet her. Det blir selvsagt også anledning for et bad i Dødehavet før vi fortsetter turen til Jerusalem og Hotel Cesar hvor vi skal bo resten av oppholdet.

Jerusalem Oljeberget

Dag 6

Torsdag 15. februar

I Jerusalem starter vi på Oljeberget med flott utsikt over gamlebyen. Fra høyden spaserer vi ned Palmesøndagstien til bunnen av Kedrondalen hvor vi finner Getsemanehagen. Bussen kjører oss opp til gamlebyens murer. Herfra vandrer vi gjennom basargatene opp deler av Via Dolorosa til Gravkirken. 

Yad Vashem

Dag 7

Fredag 16. februar

I dag besøker vi Yad Vashem, minnesmerke over jødene som har mistet livet under 2. verdenskrig. Dette er et viktig besøk som gjør sterkt inntrykk. Vi drar så til den nydelige gravhagen. Her får vi omvisning og har en nattverdstund før det blir litt tid på egenhånd. Dagen avsluttes med et besøk ved Vestmuren i det sabbaten starter ved solnedgang. 

Fokusreiser Israel Betlehem

Dag 8

Lørdag 17. februar

Et besøk i fødebyen Betlehem (Vestbredden) med Fødselskirken og Hyrdemarkene må vi også ha med oss. Etterpå drar vi til Herodion, kong Herodes sitt spektakulære festningspalass. 

Tel Aviv 04

Dag 9

Søndag 18. februar

Hjemreise fra Tel Aviv kl. 08.55. Ankomst Oslo kl. 16.30. 

Cesarea Ved Havet
Israel Bergene Holm 02
Israel Caesarea
Israel Div Jerusalem 1
Israel Div Jerusalem 5
Israel Jerusalem Tak

Priser og betingelser

Pris fra 17 950,-

Tillegg for enkeltrom: 3 250,-

Bestill

Prisen inkluderer

 • Flyturen Norge – Israel t/r, 
 • Flyavgift(kr. 1640 pr. juni 17, kan bli endret),
 • Overnatting på turistklasse hoteller i delt dobbeltrom, halvpensjon dvs.frokost og middag. 
 • Bussrundturen og inngangspenger i pakt med turprogrammet
 • Skandinavisktalende lokalguide, 
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Forsikringer.
 • Drikke til maten. 
 • Tips til sjåfør og hoteller (ca USD 65 per person)
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D                                                           PLUSSREISER

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  ·         Avbestilles turen innen 66 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 500,-

  ·         Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen

  ·         Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen

  ·         Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

   

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-                                             -          Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.