Israel Jerusalem Kors
Temareise Jerusalem10

Bli med til Israel
Opplev Bibelens steder

Avreisedato

01.03.2018

Varighet

11 dager

Pris fra

17 735,-

Få plasser igjen

Bli med til Israel

Bli med på en rundreise i Bibelens land, hvor vi både får se og oppleve de steder vi leser om i Bibelen, men også får møte mennesker som bor der i dag og delta på gudstjeneste i Jesu by, Nasaret.

Dag 1

Torsdag 1. mars

Fly fra Oslo til Tel Aviv.

Ceasarea Israel

Dag 2

Fredag 2.mars

Etter frokost gjør vi et kort besøk i gamle Joppe før vi setter kursen nord-over langs Middelhavet og stopper i Caesarea ved havet. Her ser vi teateret, restene av kong Herodes palass, veddeløpsbanen og litt av den gamle korsfarerbyen og muren. Så fortsetter vi opp til Karmelfjellet og til stedet Muchraka hvor profeten Elias kjempet mot Baal og Astarte profetene. Her har vi en fantastisk utsikt over Harmageddon/Jizreel sletten og ut over Middelhavet. Fortsetter til Tiberias sent på etter-middagen og vårt hotell Restal. Frokost og middag.

Israel Gjeter

Dag 3

Lørdag 3. mars

Vi gjør et lite stopp i Kana, hvor Jesus gjorde vann til vin i sitt første under. Så ankommer vi Nasaret hvor vi besøker Nasaret Village hvor vi får et inntrykk av hvordan byen var på Jesu tid. Besøker Bebudelseskirken, Marias Kilde og den gamle synagogen. Blir det tid kjører vi opp på utsiktsplatået hvor vi ser utover slettelandet og over til byen Nain m.m. Under besøket i Nasaret vil pastor i baptistkirken i byen Saleem Shalash være med som lokal guide. Han har mye spennende og fortelle oss. Kl. 19.00 etter at vi har hatt vår middag blir vi med på møte i Baptistkirken. Etter møte tilbake til Tiberias for overnatting.

Frokost og middag.

Gennesaretsjoen3

Dag 4

Søndag 4. mars

Dagen starter med båttur på Genesaretsjøen fra Tiberias til Nof Ginnosar. Så tar bussen oss med til Magdala byen hvor Maria Magdalena kom fra. Så til Bergprekenstedet. Herfra spaserer vi ned til møteplassen hvor Jesus møtte disiplene etter oppstandelsen - Mensa Kristi, for deretter å besøke Kapernaum Jesu egen by. Så tilbake til Tiberias hvor vi har ettermiddagen til egen disposisjon. Frokost og middag.

Israel Golan

Dag 5

Mandag 5. mars

I dag kjører vi opp til Naftalifjellene og kjører langs grensen til Libanon og ned til Caesarea Filippi. Deretter opp på Golanhøydene til Ben Tal 1.200 m.o.h. hvor vi har en fantastisk utsikt over til Syria og opp til Hermonfjellet. Her får vi høre historien om Yom Kippur krigen i 1973. Fortsetter langs den syriske grensen til Peace View hvor vi ser hele Genesaretsjøen i et «fugleperspektiv». Så kjører vi ned Yarmukdalen (Goghopens dal) til Genesaretsjøen og tilbake til Tiberias og vårt hotell. Frokost og middag.

Israel Masada

Dag 6

Tirsdag 6. mars

Vi setter kursen mot sør ned Jordandalen langs den jordanske grensen. Vårt første stopp er Jeriko hvor vi ser de gamle murene og Elisa kilden. Så helt øst og ned til Qaser el qud, ved elven Jordan. På øst siden av elven lå Betania og det var her i Jordan Jesus ble døpt av døperen Johannes. Så går turen langs Dødehavet til Masadaborgen hvor taubanen tar oss opp ca. 400 meter til platået. Her får vi høre den fantastiske historien og jødenes kamp mot romerne i år 70 e.kr. Vel nede igjen stopper vi for et bad i Dødehavet.’ Så kjører opp til Jerusalem og vårt hotell Eyal. Frokost og middag.

Israel Jerusalem 03

Dag 7

Onsdag 7. mars

Vi går inn i Gamlebyen og ned til Betesda dam. Videre til Gabbata hvor Jesus ble domfelt av Pilatus. Fortsetter Via Dolorosa til Gravkirken. Ettermiddagen fri. Frokost og middag.

Yad Vashem

Dag 8

Torsdag 8. mars

Bussen tar oss over til Yad Vashem, minnesmerke over falne jøder under annen verdenskrig. Så tilbake til Gamlebyen og til Klagemuren hvor vi bl.a. ser hvordan de praktiserer jødisk konfirmasjon – Barmitsva. Så ned til Davidsonsenteret hvor vi ser en film og får informasjon om tempelet på Jesu tid. Ser også huldatrappene som førte opp til tempelet fra Ofelhøyden. Fortsetter til Davidsstad og ned Warrens shaft til Gihonkilden hvor Salomo ble salvet til konge. Vi spaserer videre ned til Siloadammen hvor vi avslutter dagen. Frokost og middag.

Jerusalem Oljeberget

Dag 9

Fredag 9. mars

Dagen begynner på Oljeberget hvor vi har en fantastisk utsikt over Jerusalem og områdene omkring. Vi spaser ned til Getsemane via Tårekirken – hvor tradisjonen sier at Jesus satt og gråt over Jerusalem. Etter besøket i Getsemane tar bussen til Betlehem hvor vi besøker Hyrdemarkene og Fødselskirken. Retur til Jerusalem. Frokost og middag

Dag 10

Lørdag 10. mars

Etter frokost tar reiselederen oss med til Gordons Golgata hvor vi ser den tomme grav og hvor vi skal ha nattverd. Resten av dagen fridag i Jerusalem. Reiseleder gir gode råd. Frokost og middag.

Dag 11

Søndag 11. mars

Hjemreise

Priser og betingelser

Pris fra 17 735,-

Tillegg for enkeltrom: kr. 5290,-

Bestill

Prisen inkluderer

Prisen er basert på minimum 30 betalende deltakere.

 • Flyreise Oslo - Tel Aviv med retur.
 • Assistanse på flyplassen i Tel Aviv
 • Transport flyplass - hotell - flyplass.
 • Opphold på hotell i dobbeltrom.
 • Båttur på Genesaretsjøen.
 • Taubane til Masada
 • Frokost og middag alle dager.
 • Rundreise ifølge det oppsatte program.
 • Inngangspenger til severdighetene.
 • Skandinavisk talende guide på rundturen.
 • Norsk reiseledelse.

Prisen inkluderer ikke

 • Tips til guide, sjåfør og hoteller. usd 72.- pr. person
 •  Øvrige måltider og drikke til maten.
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D                   Plussreiser

  Denne turen har følgende avbestillingsregler. 

  • • Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,- 
  • • Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum 
  • • Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen 
  • • Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen 
  • • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen. 

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid. 

  Generelle vilkår: 

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakke-reiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15. 

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattings-sted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise. 

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller. 

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør. 

  Påmelding og betaling 

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger. 

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris. 

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER. 

  Forbehold om prisendringer 

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende. 

  Avbestillings- og reiseforsikring 

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillings-forsikring i tillegg til selve reiseforsikringen. 

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbe-stilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. 

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- 

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen. 

  Pass 

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reise-mål. 

  Diverse 

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding 

  Klager 

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst. 

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.