Strand Bali

Fargerike Indonesia
Med Norea Mediemisjon på tur

Avreisedato

01.02.2018

Varighet

12 dager

Pris fra

29 990,-

Dag 1

Torsdag 1.februar

Fly fra Oslo til Mendan, via London og Singapore. 

Dag 2

Fredag 2.februar

Vi er nå på Nord-Sumatra. Her venter buss som tar oss til hotell i sentrum av Medan. 

Dag 3

Lørdag 3.febuar

Frokost på hotellet. Om formiddagen møte med norske utsendinger for NLM og nasjonale medarbeidere i Medan. Buss til Berastagi, en by 66 km vest for Medan. Flott natur og fine små landsbyer å se på underveis! Mulighet for å se ville apekatter langs deler av veien. Berastagi ligger 1300 meter over havet  ved foten av to aktive vulkaner (Sinabung og Sibayak). Mens Medan har et brennende hett og fuktig klima hele året, har Berastagi et behagelig klima hele året gjennom. Byen er omgitt av et svært fruktbart og vakkert jordbruksområde. Middag. Overnatting på hotell 

Frokost Middag

Dag 4

Søndag 4.februar

Frokost på hotellet. Fottur til Sibayak (aktiv vulkan). Denne turen kan sammenlignes med en tur til Prekestolen i Rogaland i lengde og vanskelighetsgrad. Om ettermiddagen drar vi med buss til byen Parapat ved Tobasjøen (verdens største vulkanske innsjø). Underveis passerer vi flotte jordbruksområder, vakre appelsin-hager, kaffe- og kakaoplantasjer og mye mer. Middag. Overnatting på hotell i Parapat. 

Frokost Middag

Dag 5

Mandag 5.februar

Frokost på hotellet. Båttur/sightseeing på Tobasjøen. Omvisning på den vakre øya Samosir som ligger midt ute i Tobasjøen. Om ettermiddagen tar bussen oss med til et hotell i nærheten av Kuala Namu International Airport (fire timers tur). Underveis kjører vi gjennom naturskjønne områder med store gummi- og palmeplantasjer. Middag. Overnatting på hotell 

Frokost Middag

Dag 6

Tirsdag 6.februar

Frokost på hotellet. Fly til Surabaya. I utkanten av byen stanser vi et øyeblikk for å ta verdens største gjørmevulkan i øyesyn. Buss videre til Batu (to timers tur). Middag. Innsjekk på hotellet. 

Frokost Middag

Dag 7

Onsdag 7.februar

Frokost på hotellet. Omvisning ved Studio Sentosa, studiet/lokalene til Noreas partner i Indonesia. Kort busstur til Malang. Vi flyr til Bali. Innsjekk på et flott hotell like ved stranda. Middag. 

Frokost Middag

Dag 8

Torsdag 8.februar

Frokost på hotellet. Besøk i Bali Safari (dyre- og fritidspark). Masse fine dyr og fugler, blant annet Komododrager. Spektakulært elefantshow. Om ettermiddagen avreise med fly til Lombok. Innsjekk Holiday Resort. Et flott feriehotell ved en av Lomboks vakreste strender. Om kvelden ser vi solen gå ned bak Agung, det høyeste fjellet på Bali. Middag. 

Frokost Middag

Dag 9

Fredag 9.februar

Frokost på hotellet. Møte med lokal stab fra teamet til NLM/Norea. Informasjon om arbeidet. Ettermiddagen fri. Flott svømmebasseng, kilometervis med hvit sandstrand nesten uten andre folk. Mulighet for å ta taxi eller en hestedrosje til landsbyen Sengigi (betales selv). Middag på hotellet om kvelden. 

Frokost Middag

Dag 10

Lørdag 10.februar

Frokost på hotellet. Busstur til Nord-Lombok. Besøk i vakker/eksotisk landsby ved foten av vulkanen Rinjani. Retur/sightseeing langs den naturskjønne øst-kysten av øya. Middag på hotellet. 

Frokost Middag

Dag 11

Søndag 11.februar

Frokost på hotellet. Rolig formiddag på stranda eller ved bassenget. Om ettermiddagen til flyplassen i Lombok.

Frokost

Dag 12

Mandag 12.februar

Vi ankommer Oslo ”rikere” enn når vi dro. 

20 2
Apekatter Pa Vei Til Berastagi
Komododrage
Pa Vei Til Berastagi
Kvinner Tresker Ris
Img 2173

Priser og betingelser

Pris fra 29 990,-

Tillegg for enkeltrom: 6380,-

Vi tar forbehold om mindre justeringer som følge avgiftsendringer, bytte av hotell eller måltider, valutaendringer og /eller økte transportkostnader. Flyskattene endres fra dag til dag og fastsettes ut fra gjeldende valutakurs den dagen billettene skrives ut.  Pris ved minimum 20 betalende.

Bestill

Prisen inkluderer

 • Flyreise t/r Oslo - Indonesia inkludert flyskatter. Flyskattene kan endre seg helt frem til avreisen.
 • Flyreiser i Indonesia som beskrevet i programmet. 
 • Overnatting i dobbeltrom inkl.frokost og middag.
 • Utflukter i følge programmet. 
 • Norsk reiseleder.


Prisen inkluderer ikke

 • Visum.
 • Andre måltider som ikke står som inkludert. 
 • Tips.
 • Drikke.


 • Betingelser for denne turen

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  ·             Avbestilles turen innen 66 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 3000,-

  ·             Avbestilles turen mellom 65 og 51 dager før avreise kreves 50% av turprisen.

  ·             Avbestilles turen mindre enn 50 dager før avreise, eller ved manglende frammøte  avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder               dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår
  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsette hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av reiseleder, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca. 5 uker før avreise.

  På reiser i enkelte land kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.   

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling
  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  PLUSSREISER er ikke ansvarlig for forsinkelser som skyldes endrede rutetider eller andre forhold.

  Avbestillings- og reiseforsikring
  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring på kr 500,- kan bestilles hos PLUSSREISER ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositum er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Gyldig pass
  Passet skal være gyldig minst 6 måneder etter hjemkomst. Deltakere med pass som går ut kort tid etter turen kan risikere å bli holdt igjen i Norge av flyselskapet.

  Det er svært viktig at det navnet som står på flybilletten din er helt lik det navnet som står i passet ditt. Gi oss derfor beskjed snarest om navnet/ene i regningen som er vedlagt ikke er stavet likt slik det står passet/ene.

  Visum
  Mange av de landene vi reiser i krever visum ved innreise. De fleste landene selger dette visumet på flyplassen ved ankomst, men i noen tilfeller må det søkes på forhånd. Skal du på en tur hvor du må søke visum får du tydelig beskrivelse av søknadsprosessen av oss ca. to måneder før, når vi sender ut informasjonsheftet. Gi oss beskjed om du ikke reiser med et norsk pass. Det kan være andre visumregler for ditt statsborgerskap til det aktuelle reisemålet.

  Helse og vaksiner
  Ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor/helsestasjon eller fastlege i god tid før avreise. Her vil du få råd om hvilke vaksiner du trenger til det området du skal reise til. Ta gjerne med reiseruten din. Plussreiser gir kun generelle råd om vaksinasjoner, og siden man kan ha forskjellige behov for vaksiner må dette håndteres av den enkelte. Når du tar vaksinene, så vil du få et vaksinasjonskort om du ikke har det fra før. Vaksinasjonskortet skal du ta med på turen. Skal du til et område med malaria, må du ta malariaforebyggende medisiner.

  For anbefalinger om vaksiner, se informasjon fra Folkehelseinstituttet, linken finner du på https://www.fhi.no/sv/vaksine/...

  Noen fysiske plager kan bli bedre i varmere land, andre kan bli verre. Deltakere må ha normalt god fysisk/psykisk helse. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding. Vi ber om legeattest av alle reisende over 75 år.

  Diett
  Vi prøver å imøtekomme de behovene som meldes, så har du spesielle hensyn til diett, gi oss beskjed.

  Klager
  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.