4 Savannaket

Thailand & Laos med TCN/ IMI
Bli mer enn en turist!

Avreisedato

24.06.2018

Varighet

11 dager

Pris fra

19 740,-

Thailand & Laos med TCN/ IMI

"For deg som ønsker å oppleve Thailand"

Vi tar deg med på en reise uten like. En reise stereotypiske turister aldri får oppleve. Gjennom elvesightseeing, husmøter og middag med de lokale vil du få tilgang til nasjonens innerste hjertedel, nemlig folket.

TCN (Thailand Christian Network) er et tverrkirkelig nettverk av forskjellige menigheter i Thailand. Vi er ikke en egen kirke, men er tilstede for å hjelpe etablerte kirker i Thailand med å lykkes i sitt oppdrag. 

Hjertet vårt er å trene medlemmer i de lokale menighetene og å se dem vokse i tro og ledelse. Vår misjon er å se folk erfare Gud som en god Far, hjelpe dem til å tro på de evner Gud har gitt dem og å handle på disse! 


Prem

Premjai Phanthuya

Premjai Phanthuya er ei dame i med hjerte for Jesus. Hun er misjonær, kunstner og barnebok-forfatter. Hun har bodd syv år i Norge og jobbet som ungdomspastor i Bryne frikirke. Hun har arrangert flere misjonsturer til både Thailand og Japan og er en fantastisk turleder. Det at hun snakker både norsk, thai og engelsk er en stor styrke som skaper trygghet for dem hun reiser med. Hun forstår seg på kultur og har lett for å komme i kontakt med folk. En reise med henne byr både på herlig spenning og god komfort. Du kommer ikke til å angre på en tur med Prem.

Marit R Ngamchalad

Marit Rousing Ngamchalad

Marit Rousing Ngamchalad reiste fra Norge til Thailand/Laos som backpacker i 1999. Folkene hun møtte, sammen med en innebygd lengsel om å gjøre en forskjell, gjorde at hun aldri returnerte. Nå har Marit jobbet i området i 18 år. Først i slummen i Bangkok, så mange år for NMS. Nå som leder for TCN (Thailand Christian Network) og sin egen stiftelse School Support Laos, en hjelpeorganisasjon hvis mål er å gi de fattigste barna mulighet til skolegang, og støtte til utdannelse av nye lærere i landet. Marit er gift med Satad Ngamchalad. Sammen har de 5 barn. Et møte med Marit setter spor. Hun er en inspirator og bærer med seg et stort hjerte for regionen. Relasjon og nettverk er hun sterk på og hun møter mennesker med varhet og respekt. Også Marit snakker og skriver Norsk/Thai/Laotisk/Engelsk flytende. Marit er alltid opptatt av at folk har det bra, så her kan man være trygg på å bli ivaretatt.

Thailand Bangkok 4

Dag 1

Søndag 24. juni

Fly fra Oslo til Bangkok via Helsinki. 

Thailand Bangkok 5

Dag 2

Mandag 25. juni

Ankomst Bangkok kl. 14.00 direkte til vakre Park Plaza, et hyggelig og personlig hotell med takbasseng og super beliggenhet, gåavstand til nærmeste kjøpesenter Terminal 21 og til parken som er stor-byens oase. Felles middag på hotellet. 

Middag
Dsc06692

Dag 3

Tirsdag 26. juni

Tidlig avgang fra hotellet. Sightseeing; kanaltur på elvene i Bangkok. Innblikk i Thailands hverdagsliv langs elvene, kontraster til de høye skyskraperne. Stoppested Grand Palace, Thailands arkitektoniske mesterverk og monarkenes tidligere hoffsted. Stedet byr på inn-holdsrik historie og vakre syn. Felles lunsj på turen. Senere felles middag på det fancy kjøpesenteret Terminal 21 like ved hotellet. 

Frokost Lunsj Middag
Thosang

Dag 4

Onsdag 27. juni

Videre går turen til Ubon med fly fra Bangkok kl. 07.20- 08.25. Derifra kjører vi direkte til Thosang resort i Khong Chiam. Dette er et vakkert resort med utsikt til en av verdens største elver. Langs Mae Khong-elven er fiske en viktig del av næringslivet, noe vi kan legge merke til på resortets lunsjmeny. Ved ettermiddag/kveld får vi gleden av å være med på det Gud gjør i Thailand. Vi deltar på husgrupper knyttet til Agenda 1 menighetsnettverket. Middag med lokale kristne. 

Frokost Lunsj Middag
Savanaket2

Dag 5

Torsdag 28. juni

Rolig formiddag fri til avslapping ved bassenget. Det blir felles lunsj på flåterestaurant før avgang til ny husgruppe. Igjen får vi gleden av å være med lokale kristne, oppleve ekte thai-kultur og knytte bånd til brødre og søstre i Kristus. Felles middag. 

Frokost Lunsj Middag
Muktahan3

Dag 6

Fredag 29. juni

Frokost. Buss videre til Mukdahan med en av de seks grenseover-gangene til Laos. Innsjekk på Ploy Palace Hotel. Felles lunsj på Narin resturant, hvor de serverer god mat med tradisjonelle retter fra området nordøst i Thailand. På kvelden blir det stemningsfullt hagemøte sammen med TCN. Du kan glede deg til god middag og herlig lovsang ute i frisk luft. 

Frokost Lunsj Middag
Muktahan5

Dag 7

Lørdag 30. juni

Godhetsdag i Mukdahan med TCN. Vi får muligheten til å vise Guds kjærlighet ved praktiske handlinger. Alt etter hva TCN-staben har planlagt for oss. Det blir felles lunsj og middag. 

Frokost Lunsj Middag
2 Savannaket

Dag 8

Søndag 1. juli

Etter frokost går reisen videre til Savannakhet, som betyr den himmelske plass. Innsjekk på Daosavahn resort ved Mekongelva. Se frem til guidet tur i denne gamle franske kolonibyen som byr på innholdsrik historie. Tur til dinosaur-museumet for de som ønsker det. Felles lunsj og middag. 

Frokost Lunsj Middag
7 Savannaket

Dag 9

Mandag 2.. juli

Dagen i vakre Savannakhet. 

Frokost Lunsj Middag
Senter Ubon

Dag 10

Tirsdag 3. juli

Rolig formiddag med fri til avslapping. Etter utsjekk sier vi takk og farvel til vakre Laos. Lunsjen nytes i Mukdahan, i Thailand. Kjøretur til Ubon på veier med behagelig utsikt til rismarkene. Videre går reisen med fly til Bangkok kl. 19.50 -20.55. Vi nyter en god natts søvn på flyplass-hotellet før hjemreisen dagen etter. 

Frokost Lunsj
Mekongbossi

Dag 11

Onsdag 4. juli

Rik på opplevelser og gode minner vendes turen hjemover. 

Avgang fra Bangkok 08:55 

Ankomst Oslo 16:35 

Frokost
13 Savannaket
5 Savannaket
Muktahan
Ply Hotel
Savanaket3
Tohsagn
 • Betingelser for denne turen

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  ·             Avbestilles turen innen 66 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 3000,-

  ·             Avbestilles turen mellom 65 og 51 dager før avreise kreves 50% av turprisen.

  ·             Avbestilles turen mindre enn 50 dager før avreise, eller ved manglende frammøte  avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår
  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsette hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av reiseleder, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca. 5 uker før avreise.

  På reiser i enkelte land kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.   

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling
  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  PLUSSREISER er ikke ansvarlig for forsinkelser som skyldes endrede rutetider eller andre forhold.

  Avbestillings- og reiseforsikring
  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-                                             -          Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Gyldig pass
  Passet skal være gyldig minst 6 måneder etter hjemkomst. Deltakere med pass som går ut kort tid etter turen kan risikere å bli holdt igjen i Norge av flyselskapet.

  Det er svært viktig at det navnet som står på flybilletten din er helt lik det navnet som står i passet ditt. Gi oss derfor beskjed snarest om navnet/ene i regningen som er vedlagt ikke er stavet likt slik det står passet/ene.

  Visum
  Mange av de landene vi reiser i krever visum ved innreise. De fleste landene selger dette visumet på flyplassen ved ankomst, men i noen tilfeller må det søkes på forhånd. Skal du på en tur hvor du må søke visum får du tydelig beskrivelse av søknadsprosessen av oss ca. to måneder før, når vi sender ut informasjonsheftet. Gi oss beskjed om du ikke reiser med et norsk pass. Det kan være andre visumregler for ditt statsborgerskap til det aktuelle reisemålet.

  Helse og vaksiner
  Ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor/helsestasjon eller fastlege i god tid før avreise. Her vil du få råd om hvilke vaksiner du trenger til det området du skal reise til. Ta gjerne med reiseruten din. Plussreiser gir kun generelle råd om vaksinasjoner, og siden man kan ha forskjellige behov for vaksiner må dette håndteres av den enkelte. Når du tar vaksinene, så vil du få et vaksinasjonskort om du ikke har det fra før. Vaksinasjonskortet skal du ta med på turen. Skal du til et område med malaria, må du ta malariaforebyggende medisiner.

  For anbefalinger om vaksiner, se informasjon fra Folkehelseinstituttet, linken finner du på https://www.fhi.no/sv/vaksine/...

  Noen fysiske plager kan bli bedre i varmere land, andre kan bli verre. Deltakere må ha normalt god fysisk/psykisk helse. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding. Vi ber om legeattest av alle reisende over 75 år.

  Diett
  Vi prøver å imøtekomme de behovene som meldes, så har du spesielle hensyn til diett, gi oss beskjed.

  Klager
  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.