Shanghai Future Skyline Wallpaper 3

Påsketur til Kina i misjonens fotspor
Shanghai - Hubei - Hong Kong

Avreisedato

26.03.2018

Varighet

15 dager

Pris fra

28 790,-

Fulltegnet

Påsketur til Kina i misjonens fotspor

På denne turen skal vi følge i fotsporene til NLM-misjonærer som kom til Kina for over 100 år siden. Turen starter i storbyen Shanghai, videre til provinsen Hubei. Her skal vi besøke steder og kirker som har tilknytning til og sine røtter tilbake til norsk misjon. Vi skal også på elvecruise på Asia sin lengste elv. Turen ender i Hong Kong med anledning til å utforske byen både som gruppe og på egenhånd.

Dag 1

Mandag 26.mars

Fly fra Stavanger til Shanghai. 

Dag 2

Tirsdag 27.mars

Ankomst Shanghai, Pudong flyplass, tidlig morgen. Vi treffer vår guide og sjekker inn på hotellet og spiser lunch. 

Vi opplever den kjente strandpromenaden ”the Bund” og gamlebyen med den flotte Yuyuanhagen. 

På kvelden nyter vi felles velkomstmiddag med mulighet for en tur på promenaden i solnedgang etter middag. 

Lunsj Middag

Dag 3

Onsdag 28.mars

Vi besøker Jade Buddist tempel fra 1882, Silke Museum og verdens nest høyeste bygning, Shanghai Tower. (632m/128 etasjer) 

På kvelden skal vi på kinesisk akrobat show. Overnatting på samme hotell. 

Frokost Lunsj Middag

Dag 4

Torsdag 29.mars

Vi flyr fra Shanghai til Wuhan. Vi besøker kinas største innsjø, ”East Lake”, Hubei museumet og avslutter dagen med kvelds-cruise på Asias lengste elv (verdens 3.lengste) Yangtze. Overnatter på hotell. 

Frokost Lunsj Middag

Dag 5

Fredag 30.mars

Vi besøker John Griffith kirken, Gule trane pagoden og bibelskolen i Wuhan. 

Overnatter på samme hotell. 

Frokost Lunsj Middag

Dag 6

Lørdag 31.mars

Vi tar lyntog (250km/t) til Shiyan og sjekker inn på nytt hotell. 

Frokost Middag

Dag 7

Søndag 1.april

Gudstjeneste i Enguangtang. Etter lunch drar vi til Yunynang. Overnatter på samme hotell. 

Frokost Lunsj Middag

Dag 8

Mandag 2.april

Dagstur til Bai He. Bai He er kjent for boka «Gud ga vekst» som forteller hvordan evangeliet kom til "Den Kvite Elva" og "Den Svarte Byen". Den er skrevet av P.A. Bredvei som kom til Kina i 1919 

Overnatter på samme hotell. 

Frokost Lunsj Middag

Dag 9

Tirsdag 3.april

Vi starter tidlig og kjører til Shihua og besøker FuYinTang. Videre til Xieshan nasjonalpark og til Laohekou og overnatter på hotell der. 

Frokost Lunsj Middag

Dag 10

Onsdag 4.april

Besøk i lokal kirke og gamle ”misjons steder” for så å kjøre til Xiangyang og ta tog til Wuhan. Overnatter på nytt hotell. 

Frokost Lunsj Middag

Dag 11

Torsdag 5.april

Fly fra Wuhan til Hong Kong. Buss til hotellet. Victoria Harbour og Star Ferry. Tsim Tsa Tsui Promenade. Velkomstbuffèt på hotellet. 

Frokost Middag

Dag 12

Fredag 6.april

Wong Tai Sin – templet. Treff med misjonærene og Dim Sam – måltid. Stanley Market og The Peak. 

Frokost Lunsj

Dag 13

Lørdag 7.april

Håpets Havn. Queen Maud Middle School. Tao Fong Shan og Det Lutherske Seminaret. 

Frokost Lunsj

Dag 14

Søndag 8.april

Gudstjeneste i en av menighetene som ble startet ved NLM. Resten av dagen til egen disposisjon. 

Frokost Middag

Dag 15

Mandag 9.april

Avreise fra hotellet 06:15 til fly-plassen. 

Fly via Stockholm til Stavanger. 

Vi ankommer Stavanger ca.18:05 ”rikere” enn når vi dro. 

Bilde1
Bilde1
Bilde2
Bilde4
Bilde6
Bilde7

Priser og betingelser

Pris fra 28 790,-

Tillegg for enkeltrom: 6 100,-

Pris ved minimum 23 deltakere. 

Vi tar forbehold om endringer i program og pris. Landarrangementet blir betalt i USD og her kan kursene variere. 

Flyskattene kan endre seg helt frem til avreisen.

Prisen inkluderer

 • Flyreise Stavanger - Beijing - Hong Kong - Stavanger, inkludert flyskatter (skattene kan endre seg frem til avreisen).
 • Overnatting i dobbeltrom inkludert frokost. 
 • Engelsktalende lokal guider.
 • Alle felles lokal transport i Kina.
 • To norske reiseledere. 
 • Måltider slik det fremgår av programmet.
 • Sightseeing og inngangsbilletter til attraksjoner slik det fremgår av programmet. 

Prisen inkluderer ikke

 • Visum.
 • Tips.
 • Drikke.
 • Andre måltider som ikke står som inkludert.
 • Betingelser for denne turen

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  ·             Avbestilles turen innen 66 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 3000,-

  ·             Avbestilles turen mellom 65 og 51 dager før avreise kreves 50% av turprisen.

  ·             Avbestilles turen mindre enn 50 dager før avreise, eller ved manglende frammøte  avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår
  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsette hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av reiseleder, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca. 5 uker før avreise.

  På reiser i enkelte land kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.   

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling
  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  PLUSSREISER er ikke ansvarlig for forsinkelser som skyldes endrede rutetider eller andre forhold.

  Avbestillings- og reiseforsikring
  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-                                             -          Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Gyldig pass
  Passet skal være gyldig minst 6 måneder etter hjemkomst. Deltakere med pass som går ut kort tid etter turen kan risikere å bli holdt igjen i Norge av flyselskapet.

  Det er svært viktig at det navnet som står på flybilletten din er helt lik det navnet som står i passet ditt. Gi oss derfor beskjed snarest om navnet/ene i regningen som er vedlagt ikke er stavet likt slik det står passet/ene.

  Visum
  Mange av de landene vi reiser i krever visum ved innreise. De fleste landene selger dette visumet på flyplassen ved ankomst, men i noen tilfeller må det søkes på forhånd. Skal du på en tur hvor du må søke visum får du tydelig beskrivelse av søknadsprosessen av oss ca. to måneder før, når vi sender ut informasjonsheftet. Gi oss beskjed om du ikke reiser med et norsk pass. Det kan være andre visumregler for ditt statsborgerskap til det aktuelle reisemålet.

  Helse og vaksiner
  Ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor/helsestasjon eller fastlege i god tid før avreise. Her vil du få råd om hvilke vaksiner du trenger til det området du skal reise til. Ta gjerne med reiseruten din. Plussreiser gir kun generelle råd om vaksinasjoner, og siden man kan ha forskjellige behov for vaksiner må dette håndteres av den enkelte. Når du tar vaksinene, så vil du få et vaksinasjonskort om du ikke har det fra før. Vaksinasjonskortet skal du ta med på turen. Skal du til et område med malaria, må du ta malariaforebyggende medisiner.

  For anbefalinger om vaksiner, se informasjon fra Folkehelseinstituttet, linken finner du på https://www.fhi.no/sv/vaksine/...

  Noen fysiske plager kan bli bedre i varmere land, andre kan bli verre. Deltakere må ha normalt god fysisk/psykisk helse. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding. Vi ber om legeattest av alle reisende over 75 år.

  Diett
  Vi prøver å imøtekomme de behovene som meldes, så har du spesielle hensyn til diett, gi oss beskjed.

  Klager
  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.                 


Venteliste

Fyll ut skjemaet under for å sette deg på venteliste for Påsketur til Kina i misjonens fotspor (26.03 – 9.04 2018) med Jofrid Vigre Braadland & Jan Ove Selstø.