Påsketur til Camiguin Island Filippinene
Opplev Sea & Sun Ministries

Avreisedato

22.03.2018

Varighet

12 dager

Pris fra

18 900,-

Påsketur til Camiguin Island Filippinene

Sea & Sun ligger vakkert til på Camiguin Island som er en idyllisk sydhavsøy med ca. 100 000 innbyggere. Øya har en omkrets på 64 km. Til tross for størrelsen har Camiguin mye å by på for turister: flotte, hvite strender hvor det er mulig å snorkle og se koraller og fargerike fisker, varme og kalde kilder, fossefall og fjellturer. NB! Egen barnepris - 14.900,-

Sea and Sun er en privat stiftelse som driver sosialt arbeid og misjonsarbeid på øya Camiguin. Målet er å være økonomisk selvdrevet ved å drive restaurant og utleie av ferieleiligheter. Overskuddet av denne driften går til ulike prosjekter for den fattige befolkningen på øya og til menigheten som er en del av arbeidet. 

På Sea and Sun er du omgitt av vakker natur, med frodige blomster og en nydelig opparbeidet hage. Du kan nyte stillheten og utsikten over havet og vakre solnedganger. I vår restaurant vil du få sunne og gode måltider tilberedt av ferske, lokale råvarer. I tillegg til alt det vakre øya har å by på, vil et opphold på Sea and Sun gi deg en unik mulighet til å bli bedre kjent med hverdagen til lokalbefolkningen og vårt arbeid på denne vakre øya. Siden 2001 har vi gjennom ulike selvhjelpspro-sjekter og sosiale prosjekter jobbet aktivt for å bedre livet for de fattigste på øya. Hundrevis av barn og unge fått hjelp til skolegang fra barneskolen til college gjennom vårt skoleprogram. Sea and Sun ønsker å være en aktiv deltager i lokal-samfunnet og bidrar både økonomisk og med erfaring og lederskap. Sea and Sun har en aktiv og levende menighet med mange ungdommer. Våre gjester på Sea and Sun kan bli med i de ulike aktivitetene i menigheten. Vi besøker hjemmet til noen av de som går i menigheten, for å oppleve hvordan lokalbefolkningen bor på Camiguin. 

På Sea and Sun ønsker vi å gi våre gjester en opplevelse for livet.

En ferie med mening. 

( https://www.facebook.com/seaan...

Dag 1

Torsdag 22. mars

Fly fra Oslo/Stavanger til Cebu Filippinene.

Dag 2

Fredag 23. mars

Vi ankommer Cebu og tar inn på hotell. Middag på hotellet. 

Middag

Dag 3

Lørdag 24. mars

Grytidlig fly som tar oss til Camiguin. Hotellet ligger rett ved flyplassen. Mulighet for å kjøpe seg en liten matbit på flyplassen. Vi får lunsj når vi kommer til Sea & Sun. Dagen brukes ellers til å akklimatisere seg etter reisen. Det er mulighet for spabehandlinger hele dagen og resten av oppholdet. Spa ligger på området til Sea and Sun. (1 times massasje = 125,- NOK) 

Velkomstmiddag på kvelden. 

Lunsj Middag

Dag 4

Søndag 25. mars

For de som ønsker, er det gudstjeneste kl. 9. 

Tur til White Island etter lunsj, en hvit sand-banke 7 minutter med båt fra Camiguin hvor det er nydelig å slappe av og bade. Vi nyter felleskapet og koser oss i varmen. 

Frokost Lunsj Middag

Dag 5

Mandag 26. mars

Dagstur til Mantigue Island der vi har med lunsj som vi spiser på stranda. Det er flott å bade, snorkle og se på koraller og fargerike fisker. 

Frokost Lunsj Middag

Dag 6

Tirsdag 27. mars

I dag kjører vi til sentrum for å se på markedet, og de som ønsker, kan besøke barneavdelingen på sykehuset som Sea and Sun har “adoptert”og bli litt bedre kjent med lokalbefolkningen. Etter lunsj kjører vi til Soda Spring for å bade. Der er det et svømmebasseng hvor det kommer bobler opp fra bakken, derav navnet Soda Spring. 

Frokost Lunsj Middag

Dag 7

Onsdag 28. mars

Tur rundt øya. Camiguin er 64 km i omkrets, og vi kjører rundt øya for å se på Sunken Cemetery og Tuasan Falls før vi kjører til Cold Spring hvor vi bader og spiser lunsj. Deretter kjører vi til Mangrove Park og til Binunsaran. 

Frokost Lunsj Middag

Dag 8

Torsdag 29. mars

Etter frokost går vi til Vulcan som er en landsby i åsen bak Sea and Sun. På vei oppover stopper vi og besøker noen av innbyggerne som Sea and Sun besøker ukentlig som en del av misjonsarbeidet. 

Vi besøker Vulcan Elementary School som er en av 14 skoler som Sea and Sun gir støtte til. Avslapping på Sea and Sun for de som ønsker det, eller tur til Katibawasan Falls hvor det er mulig å svømme i en lagune. 

Frokost Lunsj Middag

Dag 9

Fredag 30. mars

Etter frokost kjører vi 45 minutter til Cabila Beach hvor det er over 3000 kamskjell i sjøen. Det er mulig å ha en guidet tur hvor du kan snorkle og se kamskjell, koraller og fargerike fisker. Vi spiser lunsj på stranda. 

På kvelden har vi middag der ungdommer og barn som har tilknytning til Sea and Sun underholder. 

Frokost Lunsj Middag

Dag 10

Lørdag 31. mars

Vi tar farvel med våre nye venner, tidlig av-reise fra Camiguin til Cebu og tar inn på et flott hotell. Dagen bruker vi ved hotellet og forbereder oss til hjemreise. 

Avslutningsmiddag på hotellet. 

Frokost Middag

Dag 11

Søndag 1. april

Frokost på hotellet før avreise fra Cebu til Oslo/Stavanger .

Frokost

Dag 12

Mandag 2. april

Vi ankommer Oslo/Stavanger etter en fantastisk reise! 

Israels historie, kultur og natur
Israels historie, kultur og natur
Israels historie, kultur og natur
19048458 10155222411226145 445811432 O Kopi
19074775 10155224860851145 744410301 O
P4151043

Priser og betingelser

Pris fra 18 900,-

Bestill